Inredning

Kolla vilken liten skatt som gömmer sig mitt inne i centrala Malmö! På 105 kvadratmeter med 3 meter i takhöjd på sina ställen. Så personligt och varm, det var tydligen ett gammalt gjuteri som har omsorgsfullt blivit renoverat till en vacker bostad. Fullkomligt älskar de förändringarna och det är verkligen en av mina stora drömmar att lyckas hitta något ställe som inte är menat som bostad men sedan göra om det till en. Och man ska aldrig sluta drömma så en dag kanske....

--------------------

Just need to show you this little treasure that is hidden in central of Malmö. 105 square meter and in some areas about 3 meter ceiling hight. It's so personal and cozy, just lovit it. It has apparently been a foundry ones and now renovated to a lovely home. That is one of my dreams to find this house that's not really are made to live in and then make it to something speciall. And I'm not going to stop dreaming and one day.... Maybe.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter igen och tittar lite på Hemnet för att se om där händer något kul. Vi bestämde oss för att inte gå vidare med huset vi var och tittade på och nu är där budgivning ändå. De är inte uppe i det utsatta priset än men nära. Budgivning är bra för säljaren men så himla dåligt för köparen, lätt att det spårar iväg till summor husen faktiskt inte är värda egentligen och då sitter man där när priserna går ner, i ett hus du inte kan sälja.

Barnen blev lite besvikna men vi får hitta något annans som passar allas smaker, precis som detta gjorde.

--------------------

Out looking on Hemnet again to see if there has been any new fun tings coming up, but no. We decided to not continue with the house we were looking at. And now there is bidding on it anyway. I don't like bidding, its so easy that the prices goes up to the amount the house actually not are worth, and then you are kind of stuck aren't you.

The girls got a bit upset because they really liked it but we just need to keep on looking to we find something we al like.

​Bild som jag tog på visningen.

Likes

Comments

Skönhet

God morgon!

Gjorde nya naglar för två dagar sedan vilket blev fransk fade med en glitternagel. Precis när det var tid att lägga på glansen kom jag fram till att jag ville ha dem så där matta som när de precis är filade. Så då satte Yvonne på mattglans istället. Så nöjd! Tycker det ser så naturligt och fräscht ut och jag gillar verkligen kontrasten av den blanka glittriga naglen mot de matta naturella naglarna.


--------------------

Good morning!

I did my nails the day before yesterday and this time I decided on French fade and I keept one nail with glitter. When it was time to put the topcoat on I realiste that I wanted them more naturel and not so shiny so Yvonne put on a top gel that keeps them natural. I think it looks so fresch and nice and I really love the contrast between the nails and the one shiny, glittery nail.

Likes

Comments

Inredning

Hej på er!

Det är tisdag förmiddag och jag sitter här framför datorn och har inte riktigt bestämt vad jag ska göra med dagen. På min "to do list" finns bland annat att jag borde sy ett typ av draperi till tvättstugan men är för tillfället inte ett dugg sugen på det.

Satt och surfade runt lite och upptäckte då att det är dax igen för IKEA att släppa en ny "tillfällig kollektion" som heter AVSIKTLIG den kommer ut den 5 maj. Det ska vara klassiska favoritmönster från 70-talet med 14 formstarka mönster som de har satt på saker som bäddtextil, mattor och även porslin. Det är skapat av IKEA´s 10-grupp med hjälp av 3 unga designers där de har arbetat med nytolkningar av de gamla favoriterna.

--------------------

Hi you!

It's Tuesday and I'm sitting by my computer and don't really know what to do today. On my "to do list" I have one mission and that is to sew a curtain to the laundry room, but for the moment I just don't feel like it.

So now when I'm sitting here I found out that IKEA is releasing a new collection again. This time its called AVSIKTLIG and it's out 5 of May. This time they are using old inspiration from the 70s mixed with 3 young new designers ideas. They are going to release 14 patterns on both fabric and on porcelain. Interesting!

Bilder från: ikea.com

Likes

Comments

Inredning

Ett av våra favoritrum i huset är inte större än 15 kvadratmeter men det är ändå det rum som vi håller till mest i förutom köket. Här finns allt vi behöver, dator, tv och nära till resterande av huset vilket gör att det är oftast här vi hamnar. Vårt "riktiga" vardagsrum är ca 36 kvadratmeter men där sitter vi oftast bara när vi är alla hemma och har myskväll. Man ska absolut inte underskatta små rum, tvärtom så kan de bli de rum som känns mest ombonade. Viktigt är dock att tänka på så man inte över möblerar utan försöker ha lite luft i rummet.

Så ge inte upp om det är så att du bor på en liten yta man kan ändå få till en personlig känsla som gör rummet till ditt favoritställe att hänga på.

Likes

Comments

Skönhet

OMG!

Vad är det för fel på kombinationen mig och morgnar? Trött så det är helt knasigt, vill bara vända på mig och sova lite till, men sedan kan man undra vad det är för fel på mig som varje månad gör samma sak. Det är dax att gå och fixa naglarna och varje gång så har jag bokat en tidig tid och varje gång så är jag så trött så jag vet knappt vad jag heter och ändå så verkar det som att jag gör om samma sak hela tiden utan att lära mig.

Undrar om det är ett av tecknen på att jag börjar bli gammal?!

Tänkte dessutom att det får bli något ljust för jag har gjort dem mörkare nu ett tag. Tog sedan fram fyra månader bakåt och tror inte de var så mörka som jag minns dem 😉

Likes

Comments

Familjen

Idag har det som sagt varit dansens dag i stan och eftersom Olivia dansar på Kulturskolan så skulle även de dansa på Stortorget. Det var allt möjligt som visades upp, funk, balett, tango och en massa mer och i alla åldrar. Så himla duktiga!

Såg ett skyltfönster som hade orden "Spring is for lovers" och jag blev helt fäst i meningen. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men det är definitivt något som lockar mig. Eller så saknar jag våren bara och inte mer med det 😉

Det blev lite blommor på torget när vi ändå gick förbi på väg hemåt mot bilen. Kan inte låta bli helt enkelt, älskar snittblommor!

Nu hemma och ska tillbaka ner i tvättstugan, snart klart!

Likes

Comments

Inredning

Hej på er!

Här hemma försöker jag vakna till liv så jag kan gå ut och köpa om mina lister. Ja det är lite "gör om gör rätt" då listerna jag köpte igår är fel. Vill få klart i vår lilla tvättstuga nu och kan väl erkänna en viss frustation igår när listerna inte fungerade. Jag vill ju visa hur det ser ut när det är klart och det är så nära nu. Så förhoppningsvis nu i helgen kommer förre och efter bilderna.

Ha en fortsatt skön fredag. X

Likes

Comments

Inredning, Jobb, Hotell

Nu är vi hemma igen efter vår lilla mini tripp till Göteborg!

Vi har haft två riktigt roliga dagar med mycket skratt, spänning och god mat. Det var nämligen SM i dealer tävlingen på Casino Cosmopol igår och W tävlade tillsammans med en annan kollega här från Malmö. Som huvudansvarig för tävlingarna kände jag mig verkligen stolt över det jobb som Göteborg hade lagt ner och den fina leveransen. Vi hade alla en lång dag framför oss men alla var på ett fantastiskt humör och tiden gick så fort.

Bodde på Hotel Radisson Blu Riverside och jag gillade verkligen stilen på hotellet. Mest fäst blev jag över tapeten som de hade som fondvägg i rummet då den var så levande och totalt oväntade saker blandade i bilden. Där var stora DNA och molekyler blandade med biljardbollar(?!), fotoramar, pilar och en massa annat. Riktigt kul att titta på och gav samtidigt ett lyxigt intryck. Kan bara säga...... Vill Ha!!

Innan vi begav oss hemåt så gick vi givetvis ner och åt av den härliga hotellfrukosten. Jag kan inte sluta älska hotellfrukost och det är något som jag tycker Sverige överlag är väldigt, väldigt bra på jämfört med många andra.

Likes

Comments

Familjen, Jobb

Sitter nu nermyst i soffan med en kopp te och lite Grey's Anatomy. Det har snöat fram och tillbaka hela dagen så man kan verkligen säga att det är det knepigaste aprilväder jag kan minnas. Så vi får väl hoppas att det snart ger med sig och vi får lite värme.

Hade en supermysig lunchdate med min minsta när W behövde komma in om jobb så jag och Olivia gick på en sen lunch under tiden. Så härligt avbrott mitt i min långa arbetsdag.

I morgon blir det en tur till Göteborg för min älskade W ska tävla. Ser verkligen fram mot dagen men är så himla nervös för hans skull.

Sov gott. X

Likes

Comments