Vår vardag

Hej,

Jag är så besviken över mig själv just nu. Det är nämligen så att jag har börjat glömma vart jag lägger saker och ting. Dem lixom försvinner helt plötsligt och då ser jag bara svart när jag försöker minnas vart jag lade dem. Jätte jobbigt...

Jag tappade till exempel bort en summa pengar som min man hittade på världens konstigaste ställe. Hur kunde jag haha!?

Och nu har jag tappat bort mitt SD kort till kameran... Det roliga är att min bror och mamma såg att jag tog den, men sen försvann den. Kan jag ha slängt den utan att tänka på det?

Det är helt svart somsagt. :’(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vår vardag

Hej,

Ja då var vi inne i en ny vecka igen. Jag börjar känna mig otroligt deprimerad av detta väder nu att jag bara vill blåsa bort det! Haha Längtar ihjäl mig till våren och att se solen smyga in i vårt vackra land. ☀️

Dagen har startat ganska så bra. Visst har vi haft det lite tufft med barnen, men det är okej. Dem är värda all energi man har. Nu är jag ensam med mina två små diamanter och väntar in lite besök av familjen. Trevligt trevligt.


Ha det gott alla!

Likes

Comments

Mat

Hejsan alla läsare,

Idag fick det bli semlor till frukost. Det var riktigt gott kan jag säga. Nu ska vi bara spendera några roliga timmar i lekrummet innan vi åker mot mamma och blir bjudna på plankstek YUMMY!!

Likes

Comments

Min familj

Hej alla underbara läsare,

Sitter hos mamma just nu och både C och H sover på varsinn sida av soffan. Det finns inget bättre än att sitta här och bara titta på dem. Mina två små fåglar.


Ibland kan man glömma bort sig själv lite och börja tänka på allt negativt man har i sitt liv. Det är helt fel. Man ska ALLTID tänka på allt positiv man har och vara TACKSAM. Det finns miljontals med människor som önskar att det hade 1% av det du har och istället för att vara deprimerad och ha ångest, tänk på vad du kan göra för att förbättra ditt liv istället och må bättre.Likes

Comments

Mitt hem

Hej,

Nu har jag äntligen hunnit fota lite med kameran. Det är inte alls så lätt att hitta tid till det när man har två barn under 2 år, men nu så!

Jag tycker inte att bilderna blir så bra och ljusa med mobilen, speciellt under dessa mörka tider. Dock behöver jag någon bra photo editor att redigera mina bilder med, men med tiden är jag säker på att bilderna kommer bli finare och bättre. Ibland behöver man lite tid och mer kunskap och jag är ju fortfarande nybörjare.

Här kommer en bild som senare under dagen kommer dyka upp på instagram, så ni som läser här ser den före :)


Ha det bra!

Likes

Comments

Min familj

Hej,

Idag har vi haft det lite tufft med en sömnlös natt. Det är väldigt vanligt att barn och bebisar vid olika tillfällen får sin sömnrutin förstörd, så vi har försökt ta hand om dem på bästa möjliga sätt för att hjälpa dem få tillbaka sin sömnrutin. Det blev också en ledig dag från jobbet för lilla pappa.

Ja, så kan det vara ibland.

Men det har trots detta varit en riktigt mysig och lugn dag. Älskar att umgås med dem. Det finns inget bättre.

Ha en trevlig dag alla fina läsare <3

Likes

Comments

Min familj

Hejsan,

Idag har jag konstigt nog hunnit med en hel del hemma. Jag brukar inte alltid lyckas städa HELA huset utan att åtminstone ett eller två rum förstörs igen med kläder och leksaker haha.

Min lilla prinsessa hjälpte mig i köket och städade idag. Hon älskar att hjälpa till hemma och det är så roligt att se henne göra det, hon är bara för underbar mitt lilla hjärta.

Ha en fortsatt trevlig helg alla! <3

Likes

Comments

Min familj

Hallå!

Idag bestämde vi oss för att ta en promenad med vagnen hela familjen, men gud vad kallt det var. Det regnade lite och så blåste det mycket.

Annars har vi haft det ganska lugnt hemma idag. Fick hem ett paket med lampan jag beställt till vardagsrummet. Fixar fram en bild när vi får upp den sen. 


Ha det bra

Likes

Comments

Mitt hem

Hej!

Åren bara flyger iväg och nu är vi inne i ännu ett nytt år. Även om jag vill vara glad över det nya året så känner jag att det inte går. Jag hinner inte med dagarna och vill kunna njuta av dem mer tillsammans med mina barn och min familj. Tiden rinner som vatten ...

Likes

Comments

Mitt hem

Hej!

Efter en lång men rolig dag så sover äntligen barnen nu och huset är rent och fint. Det blir såhär när man har barn att man ibland måste ”strunta” i att göra rent hemma tills dem sover, och då menar jag efter kl 22.

Här har ni en bild på Cerinés sovrum jag lade upp på instagram lite tidigare idag. Det känns fortfarande ganska tomt men det kommer med tiden.

Hoppas ni får ett underbart slut på detta år.

Likes

Comments