Det är dags att utse vinnaren av Philips lampa Hue-GO. Den lyckliga vinnaren är Marlene Larsson. Skicka din kontaktuppgifter till min mail: homebymarlene@hotmail.com så ser jag till att lampan skickas hem till dig.

För er som inte vann får ni nu 5% rabatt på lampan, denna lampa är aldrig ute på rea så passa på! Klicka på denna länk:

https://www.webhallen.com/prod.php?id=250452&pass=huekampanj

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har fått chansen att prova Philips bärbara lampa, “Hue GO”. Det är en lampa som du kan ta med överallt och du kan styra den från din telefon om du du har en “Hue Bridge”. Annars styrs den från en knapp som sitter på undersidan av lampan. Det är en lampa med flera olika färger och en lampa spm du kan använda både inomhus och utomhus. Ta den med dig när du reser, låt den väcka dig på morgonen.. som du kan se finns det många användningsområden. Det är en liten vacker LED-lampa so innehåller så långa funktioner och en lampa som du knappt kan leva utan.

Jag tycker om att använda den på kvällarna då den har ett soft ljus som är lugnande och ger en liten mys-känsla. Jag tog även med den på en resa vi gjorde nyligen och vi använde den när vi grillade och när vi satt ner och pratade på kvällarna. Mina barn använder den under täcket när de läser en bok och de älskar att ändra färg på den om och om igen.

Giveaway!

Du kan nu vinna denna lampa! Det enda du behöver göra är att berätta för mig i kommentarerna varför just du ska vinna lampan så utser jag senare den lyckliga vinnaren. Håll fingrarna!

http://www2.meethue.com/sv-se/productdetail/philips-hue-go


Likes

Comments

Inredning, Utbyggnationen, Vardag

Today we did our first cooking in our new kitchen and I can only say that it feels really amazing! I Can't belive that we did this, that we acctually build this!
It's been a long 6 months but now we can see the light in the tunnel. The good thing about building most of it ourselves is that we appreciate it even more than if we'd let someone else do the work. It makes me proud of us and what we really can do!

Likes

Comments

Inredning, Utbyggnationen

Som ni vet så håller vi på med en stor utbyggnad av vårt hus och den kräver en hel del av oss just nu. All tid går åt till byggnation och att försöka blir klar med så mycket som möjligt innan semestern.
På onsdag kommer bänkskivan så då hoppas vi kunna slutföra köket och förhoppningsvis kommer elektrikern nästa vecka och gör klart med den el som går att göra klart. Vi har valt att ha små lampor i fönsternischarna och de kan vi inte göra klart förrän vi har satt foder runt fönstren och det är några veckor kvar innan vi kan göra det.

Men såhär ser det ut nu, i alla fall en del av utbyggnaden:

Likes

Comments

Inredning, Tips

Var in på Ellos och kikade lite och hittade så mycket fina saker. Vill ha allt! Tycker de har fått in snyggare stilar den senaste tiden och det kostar inte alls för mycket. Snart är vi klar med sovrummet så då är det dags att börja inreda och jag letar febrilt efter inspiration. Tror jag har hittat den röda tråden i alla fall. Gå in på Ellos och kika ni med!

Sponsrat inlägg

Likes

Comments

DIY, Inredning

Igår blev jag klar med min nya tv-bänk som jag knåpat ihop. Blev faktiskt ganska nöjd, dock har jag aldrig svurit så mycket som jag gjorde när jag byggde den. Men är man envis så är man! Jag blir alltid sån när jag ska göra något, kör liksom på tills jag är klar trots att jag tycker det är jobbigt. Det måste nog ha och göra med att jag är så ivrig att bli klar så att jag kan börja dona och inreda. Någon mer som är så?

Likes

Comments

Inredning, Vardag

Äntligen går vi in i årets första vårmånad. Dagarna blir ljusare och vardagen känns lättare. Snart kryper vi ur våra vinterbubblor och blickar framåt. Jag tycker våren är bästa årstiden på hela året, vi har så mycket att se framemot och det börjar bli dags att planera inför sommaren. Härlig känsla!

Likes

Comments

Inredning, Utbyggnationen, Vardag

Just nu bor vi i ett renoveringskaos vilket känns lite sådär. Det är förstås fantastiskt roligt att vi äntligen bygger ut vårt drömhus och att vi kommit så pass långt som vi gjort. Men inredningsgenerna i mig skriker efter att få hålla på och greja och dona här hemma. Jag vill så mycket men känner mig enormt begränsad. Vill köpa nytt bl.a. kuddfodral, inredningsdetaljer, nya gardiner och lampor men det känns lite meningslöst just nu. Men det är väl som de brukar säga: "Den som väntar på något gott!" Jag får dona bäst jag kan med det jag har. Har ni något ni funderar över eller skulle vilja att jag tog upp eller visade?

Likes

Comments

New week means new possibilties!
We are still working on our house and last week we had our patiodoor installed. It made such a big difference with the light and the look. Im so glad we decided to have this door. What do you think?

Likes

Comments

Var in på Zalando och kikade och såg dessa. Idag har det varit lite vårkänslor i luften och jag blir så sugen på massa nytt till garderoben då och framför allt skor. Dessa skor är must haves! Gå in och kika du med vetja! Zalando


​OMG! Look at those shoes! They are a "must have" this spring. You find them here !


Sponsrat inlägg

Likes

Comments

Title