Var in på Ellos och kikade lite och hittade så mycket fina saker. Vill ha allt! Tycker de har fått in snyggare stilar den senaste tiden och det kostar inte alls för mycket. Snart är vi klar med sovrummet så då är det dags att börja inreda och jag letar febrilt efter inspiration. Tror jag har hittat den röda tråden i alla fall. Gå in på Ellos och kika ni med!

Sponsrat inlägg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår blev jag klar med min nya tv-bänk som jag knåpat ihop. Blev faktiskt ganska nöjd, dock har jag aldrig svurit så mycket som jag gjorde när jag byggde den. Men är man envis så är man! Jag blir alltid sån när jag ska göra något, kör liksom på tills jag är klar trots att jag tycker det är jobbigt. Det måste nog ha och göra med att jag är så ivrig att bli klar så att jag kan börja dona och inreda. Någon mer som är så?

Likes

Comments

Äntligen går vi in i årets första vårmånad. Dagarna blir ljusare och vardagen känns lättare. Snart kryper vi ur våra vinterbubblor och blickar framåt. Jag tycker våren är bästa årstiden på hela året, vi har så mycket att se framemot och det börjar bli dags att planera inför sommaren. Härlig känsla!

Likes

Comments

Just nu bor vi i ett renoveringskaos vilket känns lite sådär. Det är förstås fantastiskt roligt att vi äntligen bygger ut vårt drömhus och att vi kommit så pass långt som vi gjort. Men inredningsgenerna i mig skriker efter att få hålla på och greja och dona här hemma. Jag vill så mycket men känner mig enormt begränsad. Vill köpa nytt bl.a. kuddfodral, inredningsdetaljer, nya gardiner och lampor men det känns lite meningslöst just nu. Men det är väl som de brukar säga: "Den som väntar på något gott!" Jag får dona bäst jag kan med det jag har. Har ni något ni funderar över eller skulle vilja att jag tog upp eller visade?

Likes

Comments

New week means new possibilties!
We are still working on our house and last week we had our patiodoor installed. It made such a big difference with the light and the look. Im so glad we decided to have this door. What do you think?

  • 873 readers

Likes

Comments

Var in på Zalando och kikade och såg dessa. Idag har det varit lite vårkänslor i luften och jag blir så sugen på massa nytt till garderoben då och framför allt skor. Dessa skor är must haves! Gå in och kika du med vetja! Zalando


​OMG! Look at those shoes! They are a "must have" this spring. You find them here !


Sponsrat inlägg

  • 947 readers

Likes

Comments

Min sambo och min pappa jobbade hela helgen med att sätta upp osb- och gipsskivor. Och vi öppnade även upp mellan vårt gamla sovrum och utbyggnaden. Det gamla sovrummet ska vi nu öppna upp och utöka till ett större vardagsrum. Hålet är inte så stort än så länge men snart så!

My hubby and my dad worked all weekend to put up all the woodenboards and the plasterboards. We also did a opening between our old bedroom and the new addition.

Följden av detta blev att vi var tvungna att flytta in sängen i vardagsrummet. Vi får stå ut med att det är så i några veckor innan vi får flytta in i nya sovrummet.

​Because of the opening in the wall in our old bedroom we had to move our bed into the livingroom. We´ll sleep there for a few weeks until our new bedroom is finnished.

Likes

Comments

Vi har kommit långt med vår utbyggnad, mycket längre än vad vi hade förväntat oss att göra och det känns så skönt. Elen är på plats och nu ska vi bara isolera innan vi kan sätta upp skivor och sen börja med tak och golv. Förhoppningsvis kommer vi kunna flytta in i vårt nya sovrum inom en snar framtid och då kan vi lägga all krut på att göra klart nya köket och matsalen.

Det ni ser bortom innerväggen kommer vara vårt sovrum. På denna sida om innerväggen kommer köket att vara. Sen kommer vi öppna upp väggen till höger och ansluta utbyggnaden med vårt nuvarande sovrum samt med vardagsrummet.

På andra sidan innerväggen kommer nya köket och matsalen att vara

Nu när sovrummet snart är klart är jag ute efter en ny sänggavel. Hittade denna pärla på Jotex för endast 1999kr, vad tror ni om detta? Har någon av er en sådan?

Klicka här för att komma till sidan, det finns många olika färger att välja mellan! 

(sponsrat av Jotex)

  • 1084 readers

Likes

Comments

Har börjat leta lite inspiration till det "nya" hemmet. Det blir ju som nytt när utbyggnaden är klar! Hittade dessa fina örngott från Odd Molly och de är ju bara helt fantastiska! Älskar att man kan vända på kudden och få en annan look.

Du kan hitta dessa här!

Känner att jag vill ha in lite mer färg i huset. Gillar ju när det är neutralt och lugnande färger men det kan vara härligt att bryta av med något annat. Eller vad säger ni?

Likes

Comments

2017 är här och jag har massor av energi till att börja blogga igen. Får hoppas det håller i sig!
Kommer fortsätta att blogga om inredning men även om vår utbyggnad som vi håller på med.
Hoppas ni vill hänga med!

  • 1146 readers

Likes

Comments

Title