Det märks att sommaren är här. Så fort solen skiner och det är bra väder så är vi ute. Så hemmet hamnar lite efter, men det är väl så det ska vara.

Vi är just nu i full planering av vår utbyggnation av vårt hus. Det är inte det lättaste kan jag säga. Det är enorm jobb innan man ens kan sätta spaden i marken. Arkitekten ska göra ritningar, bygglovet ska fixas, samtal med banken osv osv... Men vi är på god väg mot rätt håll!

Kommer hålla er uppdaterade om vad som sker!

Likes

Comments

Jag bara älskar mitt hem! Jag trivs helt underbart här och barnen trivs bra i området. Det är lugnt och tryggt.

Dock är huset lite för litet och vi känner att vi börjar växa ur det, trots att vi har en jättefin källare att disponera.
I vintras gick vi faktiskt så långt att vi la ut huset till försäljning. Vi ville ha ett större hus med större sällskapsytor. Som tur är så beslutade vi att bo kvar och det ångrar vi inte en sekund.

Vi har gått vidare med planer på att bygga ut och kommit så pass långt att det är dags att söka bygglov. Tycker detta är så spännande! Vi kommer bygga ut med ca 48kvm, så med våra nuvarande 78kvm så kommer vi får ett betydligt större hus. Vi kommer göra om hela planlösningen och flytta på kök osv. Spännande!

Jag kommer berätta hur det går här på bloggen och ni får gärna haka på!

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Likes

Comments

Har alltid tyckt om att knåpa och bygga olika saker. De senaste veckorna har jag tillverkat ett eget köksbord och en egen sänggavel. Inget avancerat egentligen och så otroligt roligt att veta att man byggt möblerna själv.
Jag har använt mig av helt vanliga brädor som jag sedan betsat i en silvergrå färg.

Likes

Comments

Nu kommer jag visa hur jag bäddar min säng. Det finns otaliga sätt att bädda en sång på och detta är ett av mina.

Börja med att göra sängen fri från kuddar och täcken

Jag börjar lägga dit de stora kuddarna. Dessa kuddar sover vi inte med utan det är bara där för att göra intrycket bättre.
Kuddarna är köpta på Ikea

Sen lägger jag dit sovkuddarna.

Efter det lägger jag på täckena. Jag brukar vika ner övre kanten för att det ger ett finare intryck och om man har vändbart täcke så är det fint att visa båda sidorna.
Påslakan och örngott är från Hemtex.

Sen lägger jag på överkasten. Jag brukar inte lägga det ända upp till kuddarna utan brukar lägga det fram till den vikta delen på täckena.
Överkastet är från ikea

Sen läggs sista bitarna på vilket kan vara kuddar, plädar eller något annat man tycker om.Nu längtar jag till jag får krypa ner o sängen!

Likes

Comments

Idag träffade jag en vän som jag inte träffat på länge och det var så himla mysigt och gav så mycket energi. Vi åt en god lunch tillsammans sen följde jag med henne till hennes jobb. Hon jobbar på Gävle Teater och jag fick en liten rundvandring i helt fantastiska miljöer. Varför går man inte på teater oftare?

Nu har jag en fråga till er
Vilket Yankee Candle skulle ni rekommendera? Stod idag och luktade och luktade på alla ljus men till slut så fick jag ont i huvudet och alla ljus luktade likadant. Så kom gärna mer tips!

Likes

Comments

Igår tog jag en tur in till stan för att leta efter tyg. Min tanke var att jag skulle hitta lite tyg till att sy egna kuddfodral men tyvärr föll inget i min smak. Dock hittade jag färdigsydda fodral som jag köpte. Två st ljusblå och två st blå med mönster. Jag tycker om lite blåa inslag i inredningen. Så jag är mycket nöjd över köpet!

Likes

Comments