New week means new possibilties!
We are still working on our house and last week we had our patiodoor installed. It made such a big difference with the light and the look. Im so glad we decided to have this door. What do you think?

  • 58 readers

Likes

Comments

Var in på Zalando och kikade och såg dessa. Idag har det varit lite vårkänslor i luften och jag blir så sugen på massa nytt till garderoben då och framför allt skor. Dessa skor är must haves! Gå in och kika du med vetja! Zalando


​OMG! Look at those shoes! They are a "must have" this spring. You find them here !


Sponsrat inlägg

  • 132 readers

Likes

Comments

Min sambo och min pappa jobbade hela helgen med att sätta upp osb- och gipsskivor. Och vi öppnade även upp mellan vårt gamla sovrum och utbyggnaden. Det gamla sovrummet ska vi nu öppna upp och utöka till ett större vardagsrum. Hålet är inte så stort än så länge men snart så!

My hubby and my dad worked all weekend to put up all the woodenboards and the plasterboards. We also did a opening between our old bedroom and the new addition.

Följden av detta blev att vi var tvungna att flytta in sängen i vardagsrummet. Vi får stå ut med att det är så i några veckor innan vi får flytta in i nya sovrummet.

​Because of the opening in the wall in our old bedroom we had to move our bed into the livingroom. We´ll sleep there for a few weeks until our new bedroom is finnished.

Likes

Comments

Vi har kommit långt med vår utbyggnad, mycket längre än vad vi hade förväntat oss att göra och det känns så skönt. Elen är på plats och nu ska vi bara isolera innan vi kan sätta upp skivor och sen börja med tak och golv. Förhoppningsvis kommer vi kunna flytta in i vårt nya sovrum inom en snar framtid och då kan vi lägga all krut på att göra klart nya köket och matsalen.

Det ni ser bortom innerväggen kommer vara vårt sovrum. På denna sida om innerväggen kommer köket att vara. Sen kommer vi öppna upp väggen till höger och ansluta utbyggnaden med vårt nuvarande sovrum samt med vardagsrummet.

På andra sidan innerväggen kommer nya köket och matsalen att vara

Nu när sovrummet snart är klart är jag ute efter en ny sänggavel. Hittade denna pärla på Jotex för endast 1999kr, vad tror ni om detta? Har någon av er en sådan?

Klicka här för att komma till sidan, det finns många olika färger att välja mellan! 

(sponsrat av Jotex)

  • 270 readers

Likes

Comments

Har börjat leta lite inspiration till det "nya" hemmet. Det blir ju som nytt när utbyggnaden är klar! Hittade dessa fina örngott från Odd Molly och de är ju bara helt fantastiska! Älskar att man kan vända på kudden och få en annan look.

Du kan hitta dessa här!

Känner att jag vill ha in lite mer färg i huset. Gillar ju när det är neutralt och lugnande färger men det kan vara härligt att bryta av med något annat. Eller vad säger ni?

Likes

Comments

2017 är här och jag har massor av energi till att börja blogga igen. Får hoppas det håller i sig!
Kommer fortsätta att blogga om inredning men även om vår utbyggnad som vi håller på med.
Hoppas ni vill hänga med!

  • 332 readers

Likes

Comments

Det märks att sommaren är här. Så fort solen skiner och det är bra väder så är vi ute. Så hemmet hamnar lite efter, men det är väl så det ska vara.

Vi är just nu i full planering av vår utbyggnation av vårt hus. Det är inte det lättaste kan jag säga. Det är enorm jobb innan man ens kan sätta spaden i marken. Arkitekten ska göra ritningar, bygglovet ska fixas, samtal med banken osv osv... Men vi är på god väg mot rätt håll!

Kommer hålla er uppdaterade om vad som sker!

Likes

Comments

Jag bara älskar mitt hem! Jag trivs helt underbart här och barnen trivs bra i området. Det är lugnt och tryggt.

Dock är huset lite för litet och vi känner att vi börjar växa ur det, trots att vi har en jättefin källare att disponera.
I vintras gick vi faktiskt så långt att vi la ut huset till försäljning. Vi ville ha ett större hus med större sällskapsytor. Som tur är så beslutade vi att bo kvar och det ångrar vi inte en sekund.

Vi har gått vidare med planer på att bygga ut och kommit så pass långt att det är dags att söka bygglov. Tycker detta är så spännande! Vi kommer bygga ut med ca 48kvm, så med våra nuvarande 78kvm så kommer vi får ett betydligt större hus. Vi kommer göra om hela planlösningen och flytta på kök osv. Spännande!

Jag kommer berätta hur det går här på bloggen och ni får gärna haka på!

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Likes

Comments

Har alltid tyckt om att knåpa och bygga olika saker. De senaste veckorna har jag tillverkat ett eget köksbord och en egen sänggavel. Inget avancerat egentligen och så otroligt roligt att veta att man byggt möblerna själv.
Jag har använt mig av helt vanliga brädor som jag sedan betsat i en silvergrå färg.

Likes

Comments

Nu kommer jag visa hur jag bäddar min säng. Det finns otaliga sätt att bädda en sång på och detta är ett av mina.

Börja med att göra sängen fri från kuddar och täcken

Jag börjar lägga dit de stora kuddarna. Dessa kuddar sover vi inte med utan det är bara där för att göra intrycket bättre.
Kuddarna är köpta på Ikea

Sen lägger jag dit sovkuddarna.

Efter det lägger jag på täckena. Jag brukar vika ner övre kanten för att det ger ett finare intryck och om man har vändbart täcke så är det fint att visa båda sidorna.
Påslakan och örngott är från Hemtex.

Sen lägger jag på överkasten. Jag brukar inte lägga det ända upp till kuddarna utan brukar lägga det fram till den vikta delen på täckena.
Överkastet är från ikea

Sen läggs sista bitarna på vilket kan vara kuddar, plädar eller något annat man tycker om.Nu längtar jag till jag får krypa ner o sängen!

Likes

Comments

Title