Vet ni, Ikea har 20% nu på deras BESTÅ serie för medlemmar! Hatten av för dem- det kan det där med smarta lösningar, tidlös design & sååå klart sjukt vänligt för plånboken!
Bestå finns i så många lösningar. Du väljer själv stommar, luckor och storlek helt efter dina behov!
Gå steget längre och använd er av prettypegs.com och superfronts.com

Inspo bilder från Pinterest!
Planera hemma och åk och fynda!
Kram!

Hemma hos oss, Bestå i äldsta dotterns rum. Pefekt till leksaker och böcker!

​Hemma hos oss 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Sammet ör inredningstrenden som nu har sin absolut högsta peak!  
Och det ska den ha, mjukt-varmt och lyxigt står detta materialet för. Love IT!

Här kommer ett sovrumstips från
HM-Home


Påslakan Enkel 299:-
Vas 149:-
Överkast 180x250 999:-
Sovmask 99:-

Likes

Comments

Köket, så så länge man höll på innan
man fattade det slutgiltiga beslutet. Vårt tidigare kök i lägenheten var vitt och det ville jag absolut inte ha denna gången, haha varför gå på säkert kort! Iaf, knepiga hörn och 80-tals radhus utan mista charm i stuckatur och sånt tjusig fick det bli ett kök med detaljer. Vi valde billigare luckor från Ikea för att satsa på en maffig bänkskiva med mycket arbetsyta, exclusiva ordentliga vitvaror och så detaljer som skapar en röd tråd. Hos oss fick det bli matt svart. Vi valde svarta barstolar från HAY, knoppar i läder på luckorna och snyggaste blandaren från tapwell i svart!
När man planerar sitt kök ska man utgå ifrån vad man är för typ av familj, alltså vad vill man ha ut av sitt kök. Jag ville ha mycket arbetsyta och lättskött ( varav 60x60 plattorna i köket underlättar att inte ha så mycket fog ) sen leta leta leta och snurra dig inte blind på ett och samma typ av kök våga öppna upp dig för nya idéer -man kan bli sjukt överraskad!

Kram

Innan renovering

Likes

Comments

Vägghyllan en av de trender som inte verkar passerar! Och kul det för det finns så många fina! En vägghylla förhöjer en känsla i ett rum, den kan vara praktisk och den kan även bara fylla ut ett tomrum där man inte riktigt vet vad man vill göra. Fördelen med vägghyllor är att man kan ha en skön mix med växter, dekoration och tavlor!
Oavsett användningsområde finns det ju himla många och välja på! En trend som är stor nu är hyllor målade i samma färg som väggen. Detta ger rummet ett organiserat uttryck och känns mer som en originaldel av rummet än en hylla, vilket gör att rummet känns mer stilrent! Använder man smala vägghyllor kan man jobba efter olika upphögnings system för att förhöja olika effekter hyllan ger och även öppna upp möjligheten till att ha högre saker på!


Mio

House Doctor

Ilva

Trendrum.se

Ellos.se

Jysk

Ikea

Likes

Comments

Tänkte häromdagen på hur sällan man ser helt svart helt vita eller svart-vita badrum på nätet nuförtiden. Klassiskt tänker jag, betyder väl inte tråkigt? Så varför krångla egentligen. Att våga välja vitt eller svart men istället våga experimentera med storleken på kaklet, formen och sättet att lägga det på. Jobba med klassiska färger men ge värme med inslag av trä i till exempel badrumsmöbler eller mässingsdetaljer.


Här kommer lite godbitar från Pinterest inspirationsnivån till 1000


Kram!

Likes

Comments

Kruka Från Ilva
( Flos 89kr )

Likes

Comments

Dessa valmöjligheter. Kuddar i olika former, storlekar, färger och kvalitén! Sammet är nog det som utan tvekan säljer bäst. Man är ute efter lyxkänslan den ger. Varje dag stöter jag ihop med kunder på jobb vars största dilemma när man ska byta kuddar i soffan är- vilka skall jag välja ihop? Går det? Får jag blanda dessa färger? Passar dom verkligen tillsammans? Och så står man där och tvekar, och får man inte hjälp går man oftast ifrån butiken för man inte VÅGAR bestämma sig! Mitt tips är först och främst VÅGA köp köp köp du kan alltid ändra dig om det inte passar! Så nu kommer jag med kuddinspiration för dig som tvekar och velar. Tycker framförallt det är viktiga att gruppera sina kuddar, våga blanda material, storlekar och sätt in något print eller mönster!

Lycka till!

Kram!

Kuddar från Ikea, Åhléns och HM-Home

Kuddar från Ellos, HM-Home och Åhlens

Kuddar från Indiska, HM-Home och Sleepo

Kuddar från HM-Home

Kuddar från Ilva och Sleepo

Kuddar från Jysk och HM-Home

Kuddar från Sleepo och HM-Home

Likes

Comments

Hur skapar jag en tavelväggen som passar just hos mig? Det krävs faktiskt liiite planering för att få till den perfekta tavelväggen. Man måste först bestämma vilken känsla man vill att bilderna eller artiklarna i väggen skall förmedla. Vill man det ska förhöja en känsla, vill man det ska ta fokus i rummet, vill man bara att det skall vara en liten del av rummet? Sen kommer andra frågor.
Hur? Hur ska tavlorna hänga? Detta är ett dilemma som uppstår när man planerar för mycket. Jo så är det faktiskt och värst av allt är att hamnar man där brukar man ge upp så låt bilderna och motiven du valt tala om för dig hur de skall hänga. Våga blanda ramar, våga att inte använda ram, våga blanda in annat i tavelväggen än bilder och framförallt våga testa dig fram! Lägg ut bilderna på golvet, titta över flödet -välj därefter ut hur du vill ha det och vet ni det bästa det finns nu en tejp med kardborreband som du kan sätta på ramarna så slipper du borra och spika! Praktiskt och lätt!


Kommer med massa fina inspobilder från pinterest nu!


Kram kram!

Bild från bästa Lena Evertsson, alla motiv och mer finns att köpa via hennes hemsida.
http://www.ateljelena.se
Homestyling av mig

Alla dessa fantastiska bilder finner ni på #pinterest

Likes

Comments

Tvättstugan, tvättrummet kalla det vad man vill men detta rummet har en tendens att alltid bli kaos. I brist på kunskap, lösningar och fiffiga idéer slutar det oftast med att detta så viktiga rum glöms bort. Man liksom bara tvättar där! Men tänk om detta rummet hade kunnat utnyttjas till max? Att jobba med organisation, praktiska lätta lösningar och gör det rent bidrar faktiskt med att man tycker det är roligare och går framförallt snabbare att tvätta! Bara det är väl värt den lilla investeringen där inne!

Här kommer mina tips 😊

+ tvättkorgar på hjul helst en till vit och färgad tvätt
+ utdragbar tvättlina
+ tvättstång
+ utnyttja ALLA ytor även bakom dörren
+ köpa snygga trä lådor eller korgar för att dölja krafs 
+ allt måste ha sin plats
+ RENSA
+ Jobba in någon växt, matta eller tavla så det känns som ett rum

+ Vägghyllor

Inköpslista för produkterna ovan ☝🏻

Sammets galgar Harald Nyborg 29:90kr
Trälåda HM Home liten 199kr stor 299kr
Mjuk korg HM Home 149:-
Utdragbar tvättlina Designonline.se 396kr
Tvättkorg på hjul Ikea 299kr

Likes

Comments