IKEA har ju släppt en massa roliga nyheter, som gör att man blir riktigt shoppingsugen. Riktigt fina grejer tycker jag, och jag är väldigt glad att IKEA har börjat sälja lite mer stilsäkra saker, som man har kunnat se i de dyrare butikerna. Snygga grejer till budgetpris helt enkelt! Passar mig perfekt! Jag listar mina absoluta favoriter från IKEAs nyheter, och några av dom kommer jag slå till på direkt när de kommer in i butik!

Gardinerna har jag väntat på länge nu, kommer att köpa dem så fort de finns i butik. Finns ju i andra färger också, men dessa ljusgrå är finast tycker jag, och behöver lite ljus färg på mina gardiner.

Har ni sett klockan förresten, hur fin...?!!!! Kommer göra sig så fin på mitt nattduksbord.

Hade gärna serverat frukosten i detta underbara set!

Och så finns det de som säger att mössingstrenden har dött ut, och att det är last year, men vem bryr sig sålänge man själv tycker att det är snyggt! Guldbesticken som jag köpte förra året är fortfarande mina favoriter och lyser verkligen upp en dukning. Dessa från IKEA är ju verkligen fina, hade jag inte haft sedan tidigare skulle jag passat på och köpa dessa.

Servettstället är också helt underbar, funderar på den, snyggt att ha på köksbordet!

Något som jag verkligen kommer att köpa är dessa glasunderlägg, och det bästa av allt är väl ändå priset, endast 59 kr för 6 stycket, och då ingår också en hållare att ha underläggen i när man inte använder dom. Kommer lätt köpa 2 stycken av dessa!

Kanske matchar med champagneglasen som också ser väldigt fina och lyxiga ut på bild. Får se hur glasen är sen i butik.

Visst har de snygga grejer! Ska definitivt till IKEA och handla så fort det kommer in i butik!

Hoppas ni har en fin torsdag!

/Nat

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@homeby_nat