Hon stod och höll om ena armen runt sig. Tittade ner i golvet, hon ville inte se nånting ville inte känna nånting. Men ångesten klättrade genom hennes kropp och den där klumpen i halsen bara växte. Hon visste inte varför men plötsligt kände hon sig ensammast i världen bland alla dessa människor. Det hade alltid varit så, ju fler personer runtomkring desto ensammare kände hon sig. Hon försökte sträcka på halsen och höja blicken lite grann men det kändes bara fel så hon såg ner igen.

Egentligen behövde hon inte hans omtycke, hon behövde inte honom i sitt liv för att känna. Hon tyckte egentligen inte att det hon såg i spegeln var oattraktivt. Hon tyckte inte att hennes röst hade en ful klang. Hon tyckte inte kläderna hon bar var fula. Hon behövde bara hans bekräftelse att hon räckte till. Att hennes ord som kom ur hennes mun skulle kunna fånga en kille som hans uppmärksamhet. Utan att mista ett enda plagg, kunna visa honom vem hon var innan det var försent.

Hon visse att hon skulle kunna gå vidare men sanningen var att hon ville inte. Inte förrän hon fått känna honom en sista gång, inte förrän hon fått säga det hon ville säga. Inte innan hon kunde gå därifrån rakryggad och tänka att jag gav allt jag hade och jag visade honom vem jag var med varenda liten fiber i hennes kropp.

Men han var inte allt och hennes liv var nuförtiden mycket mer värt. Han var en pytteliten mikrodel av hennes värld som gjorde ont. Nånstans långt där inne hade han planterat något som skavde vid minsta anblick av honom. Men den var så liten att den oftast inte märktes. För alkohol smakade bra i själen. Fester gav livet en extra adrenalinkick och ciggaretter dämpade en del av tomrummet. Och världen var hennes.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag måste få bekräftelse på att han vill ha mig. Ingen annan spelar någon roll.

Om det finns något jag vill mer än att ha honom är det vetskapen om att han vill ha mig. Att han vill röra mig, att han vill veta. Att han undrar.


Likes

Comments