Hej!

Sol hela dagen var ju riktigt skönt.

Dagen spenderades mestadels ute idag eftersom det var så fint väder

Smiling Face With Heart-Eyes on Apple

Jag somnade riktigt sent inatt tycker jag men en vanlig ungdom tycker väll det är tidigt men inte jag eftersom jag älskar att sova,haha. Somnade iaf vid 3 tiden.

Ungefär vid 11 idag gick jag upp och då städade jag bara lite senså kom min syster,hennes dotter och hennes son hit och då satt vi ute och solade och lene bakade. När min syster och mamma åkte till åmål så tvättade jag och pappa bilarna och jag tycker de blev rätt bra.

Thumbs Up on Apple

Jag och Perle hade också en liten tävling om vem sin fidget spinner som var bäst och hennes var ju såklart lite bättre än min, hon fuskade verkligen inte!

Winking Face on Apple


Efter att vi hade tvättat bilarna så tog jag det lite lugnt och solade lite.

När mamma och syrran kom hem så käkade vi pizza tog det lite lugnt igen och solade lite mer och åkte till stranden och det var väldigt kallt först men det blev ju bättre såklart och det var riktigt gött att äntligen få bada. Jag har ju inte badat ute än i år.

Efter att vi badat klart så väntade vi på pappa så då använde jag de 20-30minuterna på att ligga på bryggan och sola lite igen.

När vi kom hem så bytte jag kläder och det är väldigt länge sen det var så gött att få ta på sig en tjocktröja!

Resten av kvällen spenderades med att göra klart lite uppgifter inför konfirmationen eftersom jag inte var med till lägret så det är äntligen klart så nu så ska jag strax sova och imorgon blir det att städa lite och förhoppningsvis få sola lite igen, får bara hoppas att vädret är bra!

Red Heart on Apple

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Nu blev det sådär länge igen innan jag skriver ett nytt inlägg. Jaja går inte att ändra det nu när dä har hänt men ska verkligen (!) försöka skriva ungefär ett inlägg varje dag, blir kanske lättare nu när jag har sommarlov!

Juste jag skrev ju senast i tisdags och då hade jag ju fortfarande skola. Det blev som jag sa, skola i onsdags och jag fick tömma hela skåpet och rensat igenom alla mappar men jag är en såndär person som vill spara mina mappar så jag har ju ifrån 7an och 8an nu, absolut alla mappar har jag sparat tom. de som har gått sönder har jag sparat. Det är ju mest för minnen att jag sparar dem för jag skriver ju en hel del på dem när jag har tråkigt på lektionerna.

Sista dagen var det inga vanliga lektioner även om det skulle vara det. På engelskan så fick vi skriva en utvärdeing så fick vi gå och mattelektionen fick vi använda till att rensa skåpet så jag behövde inte använda hela rasten på det.🙏🏻

Torsag var jag inte i skolan då vi hade klassdag men jag använde den dagen på att göra klart till skolavslutningen på fredagen. Anledingen till att jag inta var där är för att mitt ben gör så jävla ont så jag kunde knappt gå..

Fredag var det äntligen(!) skolavslutning och den dagen var väll helt okej var inte så roligt att kolla film och höra rektorn prata men det gick bra. När jag hade fått mitt betyg så fick jag äntligen sluta och då var klockan runt 11.10 och fick äntligen åka hem! Resten av dagen spelade jag bara och har väll bara tagit det lugnt sen dess.

I lördags var vi och handlade skor till två av mina systrar som de ska ha på bröllop och konfirmation och jag fick vanliga skor för mina var ganska förstörda och gamla och jag älskar de! (bild längre ner här)

Nu så ska jag sova och imorgon kommer min syster och hennes barn och om det är fint väder så ska vi bada är det inte fint väder så vet jag inte vad vi ska göra men det blir nog bra.


Likes

Comments

Det blev ju en jätte bra start på bloggen att inte ens lägga ut ett inlägg men nu så ska jag försöka blogga varje dag!

I lördags fyllde pappa år så då var min syster,hennes barn och hennes man på besök och min ena bror. Vi satt för det mesta ute eftersom det var ganska fint väder. När alla hade åkt hem så spelade jag och Lene lite senså gick jagoch la mig så det var inte direkt något att skriva om och tänkte att jag kunde blogga i söndags också så hade det blivit ett lite längre blogg inlägg men det blev bara en väldigt ledsam dag då min systers katt blev påkörd så då kände jag att jag inte ville blogga.

Igår var jag i skolan sista(!) måndagen innan sommarlovet börjar! Då fick jag veta mitt betyg i bild och eftersom jag inte kan rita och inte har lagt så mycket tid på bild så är jag ganska nöjd med att jag fick ett E. Inget mer hände väll den dagen förutom att när jag kom hem så spelade jag igen.

Idag stannade jag hemma från skolan så jag har inte gjort så mycket. Inget som är värt att skriva om iaf.

Imorgon blir det skola igen och tömma skåpet och ta hem allt som jag behöver spara inför 9an så får försöka göra det ganska snabbt på rasten imorgon.

Nu så ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon så vi hörs!Likes

Comments

Hej! Första inlägget då! Jag vet inte riktigt hur ofta jag kommer uppdatera men ska försöka varje dag men lovar inget. Jag kommer skriva om min vardag och lite annat, jag är inte helt säker än. Men jag måste tacka en av mina närmaste vänner Nahttis för att jag ens tänkte på att börja blogga igen för hon har också en blogg så då pratade vi lite och då ville jag också börja blogga. Jag länkar hennes blogg under här.

Men vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon. :)


Och Nahttis du måste lära mig denna sidan för jag fattar ingenting typ <3 

http://nouw.com/nahttis

Likes

Comments