Header

Om 8 dager åker jag Klara och Linn till Barcelona för en strandfestival. LÄNGTAR SÅ MYCKET!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Va ute både fredag lördag och söndag så var helt förstörd i måndags men det var det värt😏
Lite bilder från dagarna

Likes

Comments

Likes

Comments

Kul heeelg! Idag var jag jätteseg men avslutade dagen mysigt med att kolla på solnedgången med Agda❤️

Godnatt, nu däckar jag och imorgon börjar jag 06, kul👍

Likes

Comments

Usch va tidigt det blev idag. Började klockan 06 på skolan och hade frukost med barnen.
Slutade 14 och åkte direkt till Göteborg och gick på ett cardio walking pass med Carro. Efter det drog jag till pappa så käkade vi thai och deega.

Nu vill jag bara somna

Likes

Comments

​Startade dagen med att äta dammsugare till frukost och gymma på södercity med amanda. Gillar det nya gymmet, det är freeeshh. Åkte sedan hem och duscha och gjorde iordning mig sedan kom amanda och hämtade mig så åkte vi till göteborg. 

Efter det degade vi och kollade pll och ex on the beach haha. Jag, amanda och henke tog sedan en promenad med stella, så skönt väder nu på kvällen!!

Ätit sååå dåligt idag också, går i perioder då jag kan skärpa mig med maten men nu ligger jag i en svacka haha (se första meningen i inlägget)... Bryr mig inte vad jag stoppar i mig men det är ju faktiskt väldigt viktigt om man vill att träningen ska ge resultat.

Nu ska jag sätta på nån ny serie. 

Puss och kram

Likes

Comments

Hunnit gå på bio, fixat nytt gymkort och börjat på nytt jobb denna veckan.

Kollade nyss Onsala som vann med 5-1, bäst är dom👍
Sov inte mycket innan så tänkte däcka nu. Skriver som kortfattat och som en kratta just nu känner jag haha.

Natti

Jag och bästis åker till Paris om 1 mån!

Likes

Comments

Var med Emma i lördags och kollade divergent 3 (inte så bra som dom andra filmerna dock😟) men tog det mestadels lugnt. Minns knappt vad jag gjort i helgen haha.

Skulle jobbat imorse men blev inget av med det. Förhoppningsvis kan jag hoppa in för någon i skolan imorgon. Är så van sen innan att jobba mycket och ha 10 timmars pass så det känns konstigt att ha haft det såhär slappt

.
Gick på ett cardiowalking pass med Amanda och Henke på Nordic idag för första gången, hade träningsvärk i benen sen innan så det gjorde det lite jobbigare. Men så skönt att få svettas och ta ut sig ordentligt. Hade aldrig orkat att stå på maskinen med bara mig själv i 45 min😂

Nu vill jag bara stänga av huvudet och sovaaaa
Godnatt

Vill ha värme och sol

Likes

Comments

Vaknade med sån brutal huvudvärk som fortfarande sitter i. Ibland kan jag bara vakna upp med det, antagligen för jag sovit dåligt.

Åkte en sväng med mamma och mormor och åt lunch när jag vaknat till och hjälpte sedan till att sortera bort alla morfars kläder. Får se om jag orkar dra mig till gymmet senare och träna lite.

Tog en promenad igårkväll, hur skönt som helst. Tråkigt att många är rädda för att gå ut på kvällarna nu efter det som hänt.

Likes

Comments

Likes

Comments