Varit en lång dag idag!
Tog med mig barnen hemifrån redan vid 10:30 imorse för att dom skulle få sova ordentlig middag i vagnen. Promenerade runt en massa mellan Stocksund och Nora innan Lennon började vakna till och klockan närmade sig 12.
Jag sprang iaf in på Hemköp och köpte med lite lunch till mig och Lennon innan vi promenerade vidare till Danderyds öppna förskola som skulle öppna vid 13.
Tack vare snäll personal fick vi komma in redan 12:20 så Lennon kunde få äta sin lunch och Elton kunde få amma :)

Kl 15:30 hade jag tid för återbesök hos min barnmorska på Mvc efter förlossningen. Allt såg bra ut tack o lov. Nu är frågan bara vilket preventivmedel jag ska välja i fortsättningen, för just nu orkar jag verkligen ingen unge nummer 3...Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tog en extra kvällspromenad bara tillsammans med Elton medan Lennon fick vara hemma och ha lite egentid med Simon.
Det är verkligen superskönt att slippa köra den tunga syskonvagnen ibland (den är iofs inte så jättetung när man vant sig, men ändå).
Den mysiga promenadstigen som ligger precis nedanför oss och går hela vägen längs med vattnet gör det ju inte sämre iaf :)
Blev väl en timmes promenad åtminstone.

Likes

Comments

Måndag idag, och för mig och barnen innebär det öppna förskolan och en massa promenerande :)
Jag är så glad för Lennons skull att öppna förskolan finns! Där får han chansen att göra av med energi och leka med andra barn när jag ibland sitter fast med Elton.
Dessutom är det lättare för mig att hålla koll på honom där än vad det är här hemma nu när han börjat klättra på allt :)

Likes

Comments

Söndag idag vilket innebär vägning för min del.
Idag har det dessutom gått 1 månad sen jag började med LCHF och därmed startade min viktresa.

-11,5kg sen LCHF start, och -19,5kg sen Elton föddes den 3/8-17. Det känns ändå helt okej även om jag gärna hade tappat 10kg i veckan om jag fick bestämma.

Likes

Comments

Idag har vi varit ute hos min familj och hälsat på.
Min lillebror fyllde 10år och mamma fyllde 48 medan dom var nere i Spanien förra veckan (dom kom hem i onsdags), så idag passade vi på att fira dom båda två :)
Jakob fick ett nytt headset till sitt Xbox one, så han blev iaf superlycklig över att kunna prata med sina vänner på spelet igen.

På kvällen hade vi några grannar på besök och spelade poker, jag satt och sippade på mitt mineralvatten medan resten drack vin (vill inte förstöra dieten med alkohol) men tycker att det fungerade över förväntan :)

Likes

Comments

Efter två täta graviditeter så är inte kroppen vad den en gång brukade vara.
Jag skäms uppriktigt sagt av att visa mig ute bland folk, och att ens ställa mig på vågen inför mig själv är ett stort ångestmoment varje gång.
Det här är verkligen inte en kropp som jag vill kännas vid...
Ikväll börjar jag med LCHF, och det blir inget fusk alls innan Eltons dop den 18 november.

I dagsläget känner jag mig inte redo för att dela med mig av bilder på mig själv så som jag ser ut idag, men tids nog så kommer jämförelsebilderna komma ut.

Är det fler här som kör LCHF? :)

November 2015, drygt en månad innan vi fick veta att jag var gravid och väntade Lennon.

Likes

Comments

Dagen är här, Lennon fyller 1år idag och stora delar av Simons släkt är här på födelsedagsfika. Superfint att träffa alla igen och Lennon verkar faktiskt uppskatta sina presenter NÄSTAN lika mycket som han uppskattar att få äta tårta, haha.
Igår firade vi iaf honom hemma hos min familj också (eftersom gammelmormor inte orkar ta sig upp för trapporna hem till oss), men då fick han minsann nöja sig med frukt och grädde till fikat.

Men 1år redan!
Shit!
Vart tog tiden vägen egentligen? Min lilla kille har ju hunnit bli så stor, storebror till och med...
Men men, hipp hipp hurra, för mammas älskling idag!
Grattis på födelsedagen världens bästa 1åring!


Tårta med vit chokladmousse och hallon, supergott!

Likes

Comments