Hej alla

Idag är det Måndag och vi alla vet att det betyder skola och plugg, inte för att det behöver vara något negativt eller så. Idag var det verkligen inte det för min del iallafall. Jag började i min nya klass NAI14 och jag tror verkligen att jag kommer att stortrivas i den här klassen! Dagens enda orosmoln var att jag råkade lämna min mobil i fiket på skolan och märker det först när jag är mitt nere i stan! Jag trodde först det var ett skämt men dessvärre var det inte så. Jag och Jonna skyndade oss tillbaka till fiket, väl där ser jag till min fasa att mobilen är borta! 

Här vänder otursvågen och en kille frågar om det var jag som glömt mobilen och att han lämnade in den till dem i kassan. Vilken ängel! 

Så nu ligger jag här i sängen med mobilen och det är jag mycket glad för! I övrigt har jag inte hunnit med så mycket mer än skolan och lite träningen nu på kvällen. Nu hoppas jag på en fortsatt trevlig vecka och önskar er detsamma! 

Best Wishes

Erik

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej

Dagens inlägg blir ett samlat inlägg för hela veckan, då jag varit i andra tankar än bloggtankar. I veckan som varit har jag städat undan det mesta i min lägenhet i Sollefteå och även lämnat tillbaka skolböcker och sådant. Nu känns flytten verkligen som verklighet och imorgon börjar jag i Östersund på Wargentinskolan. Under den vecka som varit har jag försökt att planera min tillvaro och försökt komma på vad jag vill göra med mitt liv, vilket visade sig vara svårare än väntat...

Hursomhelst känner jag mig förväntansfull men jag känner mig även lite orolig för att jag kanske inte kommer att komma in i klassen eller något sådant. Det är något jag märker med tiden och förmodligen kommer det att gå bra!

Igår var jag på bio och jag kan säga att det blev en besvikelse. Har hört många prata gott om den här filmen men jag kände nästan att jag skulle kunnat lämna biosalongen efter halva filmen. För den som undrar var det Fifthy Shades of Grey som jag kollade på, inget jag rekommenderar men det är bara min åsikt.

Idag har jag väldig tråkigt och har placerat mig framför TVn för att se om Sverige får några framgångar i dagens VM-tävlingar i längdskidor. Spännande.

Hoppas alla haft en bra helg och önskar en bra kommande vecka

Best Wishes

Erik

Likes

Comments

Hej! 

Jag hade tänkt uppdatera bloggen igår men det blev inte av på grund av att jag inte hade tillgång till min IPad. Min helg var helt underbar med bästa möjliga sällskap! Egentligen gjorde vi inte supermycket men vad gör det när man har roligt tillsammans? Inget. Hur som helst blev helgen lyckad enligt min mening.

Denna vecka har redan börjat och det är nu officiellt min sista vecka som studerande och boende i Sollefteå, det här känns väldigt bra men samtidigt lite tråkigt, då jag kommer lämna min vänner jag har här. Men just nu känner jag mig väldigt upprymd över att få påbörja min färd härifrån. Idag har jag inte gjort så mycket ännu men efter jag lagat lite mat ska jag ta tag i packningen av allt på riktigt.

För övrigt är jag väldigt glad och positiv till livet i skrivande stund och det hoppas jag att alla som läser det här också är!

Best Wishes

Erik

Här ovan är två bilder somjag tog i helgen, tyvärr verkar en stor del av bilderna jag tagit försvunnit.​

Likes

Comments

Hej, idag är det Fredag den 13:e, vilket brukar kallas för en otursdag. Jag brukar säga det jag också men nu har jag tagit och kollat upp varför det egentligen är så att man ser det som en otursdag.

Teorin bygger på att Jesus och hans lärljungar var tretton till antalet. Den trettonde var Judas, han som svek Jesus – därav olyckstalet tretton. Jesus hängde sedan på korset på långfredagen. Tillsammans ger de två orsakerna extra otur och vi har fredag den 13:e.

Förhoppningsvis stämmer inte det här, mest logiskt är om det inte gör det. Idag har jag en ganska normal dag som väntar mig, jag börjar i skolan klockan 9 och slutar lite efter 12. Efter det väntar ett möte på Wargentinskolan med studie- och yrkesvägledaren där, angående när jag ska påbörja mina studier där. Jag hoppas verkligen att det inte dröjer allt för länge bara!

Sedan kommer veckans höjdpunkt, jag ska till Järpen (en liten ort i Jämtland). Förmodlingen kommer jag inte ha tillgång till internet så jag uppdaterar nästa gång på Söndag antar jag.

Ha en bra dag!

Best wishes Erik

En mindre fin selfie på mig...​

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nystartade blogg. Här kommer jag försöka att uppdatera er om vad som händer i min vardag, förhoppningsvis finner ni det rolig att läsa om. Jag tänkte börja med en kortare presentation av mig själv i det här blogginlägget.

Jag heter Erik Holmgren och är 17 år fyllda. Jag går på Naturvetenskapsprogrammet på Hågestaskolan i Sollefteå, en liten ort i Norrland, men inom en snar framtid kommer jag att börja studera på Wargetinskolan i Östersund på grund av olika omständigheter. Ett stort intresse för mig är att vara fysiskt aktiv och hålla mig i form, musik är också något jag verkligen tycker om och då menar jag lyssna på musik inte skapa musik. Bara så att ni vet är jag homosexuell om detta är något som stör dig så behöver du inte uttrycka det i ord.

Likes

Comments