Så mysig frukost för att planera kommande veckor! Gick upp tidigt för att kunna sova resten av dagen då jag jobbar min första natt inatt, spännande!

Likes

Comments

1. Soya choklad mjölk- Alltid har vi denna i kylen. Vill alltid ta ett glas när jag får socker eller choklad cravings. Och detta är ett tips det funkar faktiskt!

2. NOCCO & BCAA drycker- Vi har alltid någon slags aminosyror oftast NOCCO i olika smaker. Min favvo är denna i citrus/fläder medan killens favvo är päron.

3. Jordnötsmör- Perfekt till mellanmål men ångrar alltid att jag ställt den i kylen då den blir så kompakt och man måste vänta ett tag innan den "tinat" och kan användas

4. Frukt- Alltid frukt av olika sorter, är besatt!

​5. Pastasås- ​Håller en av dessa i kylen för att alltid ha något i akuta lägen som går snabbt att laga. Plus att dessa är så så goda att de nästan går att äta med sked direkt ur burken! hahah 

Likes

Comments

​Kolla vad han gav mig en dag då jag hade vart ledsen, finns ingen finare än han. Ingen bra kvalité på bilden men den gör mig glad när jag ser tillbaka och minns. 

Likes

Comments

Lovade här om dagen att jag skulle visa vad jag handlade efter jobbet. Det var inte jätte mycket men fortfarande är så så nöjd! Var tvungen att skaffa nya skor till jobbet, de behöver vara svarta och sköna att gå i så det blev ett par Nike.


Då min ansiktstvätt precis tagit slut så tänkte jag exprimentera och testa en ny villket är lite risky då jag vet att den andra passa mig bra. Men apoteket hade inte den inne så fick testa en ny. Köpte även en till ansiktsmask då min Lush håller på ta slut. Älskar märket Lumene och har en ansiktsskrubb därifrån så tänkte varför inte!

Likes

Comments

Igår efter jobbet kom Mido och hämta upp mig för att äta då vi bråda var så hungriga! Det slutade med att vi hamnade på en Taco och pizza buffé vilket var det sjukaste någonsin! Känner att jag åt alldeles för mycket såhär i efterhand men man får väl unna sig ibland, haha.


Resten av kvällen gick åt att städa och avslutades med en oreo glass i sängen med mina två älsklingar

Likes

Comments

Dagens frukost smoothie blev en halvliter med blandning av banan, jordgubbar, ananas, mango och papaya!


För att få den mer krämig så använder jag mig utav cocos mjölk, främst för att jag är laktos men även för smaken. Det funkar självklart med vanlig mjölk om du så önskar att ha det. Men detta är bara mitt val.


Såhär blev den tillslut, älskar både smak o färg på just denna blandning.

Idag tar jag även med mig smootien till jobbet och då gillar jag att dricka den i min lilla mixer take away cup.

Hörs ikväll, ha de fint så länge och hoppas ni gilla frukosttipset!

Likes

Comments

Gick upp kl halv sex imorse för att jobba. Helt sjukt att mina dagar vänt helt och hållet på bara en vecka (!!)

Idag slutar jag kl 16 och kommer troligen gå och handla lite saker jag behöver efteråt. Hoppas på att Mido kommer och möter upp mig! Sen ska jag bara hem, laga mat och sedan gå o lägga mig då jag ska upp samma tid imorgon.

Skriver lite ikväll också och visar eventuellt upp vad jag köpt, vi ses!

Likes

Comments

Mina rutiner: När det gäller mina rutiner så har dem på sista tiden blivit bättre vad det gäller kost/träning/sömn men de kan fortfaren förbättras. Jag trivs bäst när jag har mina fasta rutiner och ännu bättre mår jag nu när jag börjat välja mina måltider mer aktivt. Som sagt redan stor förbättring från ett år sedan men kan bli ännu bättre!Bloggen: Ja det kan jag ju nämna att jag planerar att göra en uppgradering av bloggen vad det gäller design och innehåll! Super spännande enligt mig! Ni kan vänta er 2-3 inlägg per dag (!!) när allt är iordning. Kommer även ha ett nytt tema på bloggen är tanken. Jag håller er uppdaterade :)


Prioritera: Vad det gäller prioriteringar i mitt liv är jag inte helt 100. Jag har mycket tankar och vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig. Trots allt så känns det som att jag är påväg åt rätt håll så det är inte så att mitt liv är kaos. Men ändå har jag en känsla av att jag har ovanligt lite kontroll kring det som händer runt omkring mig..


Saknar mina fransar så mycket!!!!

Likes

Comments