Header

Mat, Min vardag

Skulle egentligen endast ner till affären för att köpa lite mjölk till frukosten men så såg jag att det precis fick en leverans med nybakat från bageriet och det doftade underbart så kunde inte låta bli att köpa några.

Fick även veta för en timma sedan att Midos mamma och syster kommer hit och hälsar på idag, så är mitt uppe i städning just nu.

Förmodligen lär vi vara ute största delen av dagen när vi väl har besök, lite oklart när de kommer, vet att vi ska åka för möta dem vid stationen när de närmar sig men inte mer än så.


Inte speciellt fina bilder men man kan i alla fall se vad det blev för gott

Likes

Comments

Mat, Min vardag

Igår gjorde jag verkligen inte någonting vilket kanske låter tråkigt. Vi hade inget planerat utan bara mys i sängen fram tills att Mido skulle till tvättstugan och jag laga pannkakor.

Anledningen till att det blev så mycket mys var för att vi inte har hunnit umgås på heeela veckan vilket är ovanligt för att vara oss. Plus att jag hade haft en oerhört jobbig natt och fick knappt någon sömn. Att vila och mysa passade perfekt!

Jag tycker att det är viktigt att ta hand om sina relationer genom att ha "gemensam fritid" på detta sätt då jag har märkt sedan vi flytta, att man lätt går in i sin egen rutin och inte riktigt hinner mötas på mitten. När man inte delar samma vardag kan det bli svårt, därför säger vi att helgerna är "oss" tid. När vi bodde i Göteborg hade vi alltid Söndagar som "dejtdag" vilket fungerade jätte bra, något vi borde införa igen!


Likes

Comments

Mat, Min vardag

Har haft ett sjukt sug på lax den senaste tilden viket är märkligt för att vara mig..

Så här om dagen beställde jag en sashimilax från Norge, när jag väl köpte mat.

En liten bit som denna kostade hela 89kr, vilket var lite sjukt men då vet man att man får ett bra fiskkött. Anledningen till att jag valde just den är att den är såpass ren från bakterier att den går att äta rå vilket passade perfekt.

En Poke bowl består ofta av en del grönsaker och laxen är tärnad i mindre bitar, detta är en enklare variant då jag var så hungrig.


Denna dagen har gått åt att storstäda och tvätta, har även ordnat så jag ska börja lära Nala att spendera nätterna i vardagsrummet. Ska bli spännande och se hur det går. Ikväll ska jag och Mido iväg och träna tillsammans, kul att ha sällskap då jag träna själv hela förra veckan.


Likes

Comments

Mat, Min vardag

Den sista två dagarna har jag velat mellan om jag skulle åka till Göteborg eller inte. Kom fram till att jag stannar hemma denna helgen.

Idag har jag hunnit träna och det bästa var att jag upptäckte att det finns ett gym för bara kvinnor, hur skönt! Det är möjligt att det låter jätte fjantigt men jag hatar att träna när det är mycket folk och ännu värre är om någon kollar, haha. Tränade dubbla tiden idag när jag hade tjejgymmet för mig själv och längtar redan tillbaka, det har inte hänt innan...

Imorgon är planen att jag och Mido ska ut och äta frukost, hade vart skönt om jag han träna innan men vi får se vad som händer.


Likes

Comments

Mat, Min vardag, Hållbarhet

Dagen börja inte på bästa sätt då jag märkte att min MAC air gett upp, så får använda den stationära datorn nu, suck...

Men idag har jag hunnit med så sjukt mycket, har bland annat hunnit tömma förrådet på skräp som jag tänkt göra så länge! Dagen började i alla fall med en promenad med Nala för att sedan köra ett stenhårt pass på gymmet i en timma. Har verkligen kommit igång med träningen nu, varje dag denna veckan har jag hunnit träna. Har valt att prioritera det då jag känt mig så trött den sista tiden. Ska se till att hålla igång det nu, kanske inte ett pass varje dag men en veckorutin åtminstone. Finns inga ursäkter när gymmet ligger tre minuter hemifrån, haha!

Påväg hem från gymmet skulle jag snabbt in på coop för att köpa tomater och bananer. I kyldisken såg jag att det kommit in en del nyheter bland annat olika frukt shots. Köpte en stor flaska med ingefära shots som jag tänkte att vi skulle testa. Den var ganska dyr tror det var runt 40 eller 50 kronor för en flaska på en halv liter om jag inte minns fel. Jag tänkte i alla fall att jag tar den i glasflaskan så att jag kan göra egen och fylla på själv. Gillar att blanda citron, ingefära och lite äppeljuice, så flaskan kommer återanvändas till det och lär alltid finnas i kylen från och med idag.


Likes

Comments

I skrivande stund är jag hos min familj i Göteborg. Denna vecka är det bar jobb som gäller då jag har kunder inbokade varje dag. Samtidigt så har jag min sista uppsats som jag måste få klar och lämna in innan fredag så känner mig lite stressad.

Ikväll kör jag även 4 stycken sprayans, så roligt att jobba när det är studenttider.

Kan även tillägga att den första Juni har jag ett PT pass inbokat som jag vunnit, hur coolt ändå! Ska nämligen passa på att lära mig hur jag ska träna då jag sitter stilla mestadels av dagarna.


Bilderna är från i helgen då jag och Mido beställde hem mat en kväll

Likes

Comments