View tracker

Vart så glad över att mitt paket kom hem! Har redan ätit upp godiset...

Beställningen gjorde jag egentligen bara för att jag behövde fylla på min hudvård så jag måste återfukta hela mig varje dag nu under kallare tider (och varmare för den delen).

Det blev en olja som går att använda både i ansiktet och på kroppen vilket är bra då jag tidigare haft två olika. Det blev även nya läppbalsam med för det går ju alltid åt! Godiset bar bara lite extra och egentligen inget jag skulle ha utan det var lite saker jag var sugen på att testa. Och jag kan säga att det var inte sista gången jag åt dessa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag vet jag faktiskt inte hur dagen kommer se ut, ska försöka besöka ett samarbete, prata med hundskolan och plugga. Förstnämnda får vi se om jag tar mig dit då jag har ont i magen. Men skulle verkligen behöva ta mig in till stan för att köpa lite saker..

Imorgon däremot så ska jag på en företags presentation och produktvisning på ett företag som jag kanske kommer bli återförsäljare för, spännande. Visningen kommer att hållas i ett slott! Sjukt kul!


Likes

Comments

View tracker

Lite för trött dag idag. Har inprincip bara tränat Nala, vi kom precis hem från en långpromenad. Känner att jag borde ta tag i mig själv och åka ner till gymmet och köra ett benpass. Men vi får se, har mer plugg att göra med. Dock är det en vecka kvar tills det ska vara klart så det är ingen stress om man säger så.

Behöver duscha Nala med, så lortig efter prommisen!


Likes

Comments

Köpte nya ljus till rummet här om dagen, jag beställde hem den så kunde inte lukta på dem innan med den röda var verkligen supergod och julig. Den rosa var lite väl söt för min smak men som tur är var de otroligt fina att kolla på!


Likes

Comments

Vi har verkligen blivit tokiga i frukost, något man kan se på min instagram om inte annat hah. Hotell- och resturangfrukostar men inget kan mätas mot att sitta hemma med den man älskar mest och bara prata och äta det man tycker är godast!

Frukosten är viktig för oss, inte bara på grund av att det är dagens viktigaste måltid utan att det är du vi har tiden att verkligen umgås och prata med varandra. Jag kan inte vara tydlig nog, jag ÄLSKAR frukost!


Likes

Comments

Sitter just nu sitter jag och jobbar men företaget, känner att jag var tvungen att starta idag för kommer annars inte hinna klart med allt som ska vara färdigt innan den nya veckan. Helger går alltid snabbare än vad jag räknar med så lika bra att börja.

Så mycket spännande hände just nu!

Fick även hem två paket idag som jag kommer visa imorgon!


Min röda klänning som kom hem för några veckor sedan, så fin och billig var den med!

 ​Och en bild på Nala med sitt underbett

Likes

Comments

Var ute på en PW men Nala vilket var så skönt och vi kom verkligen hem precis innan det blev kolsvart. Lagade mat direkt men har inte ätit än för vet att jag kommer bli så trött efter, känner att jag måste få lite gjort innan. Äter när Mido kommer hem från träningen hade jag tänkt.

Nu ligger hjärtat och sover undertiden jag pluggar. Jag får inte glömma att duscha henne innan natten! Nu har jag endel att ta tag i så hinner inte skriva mer!


Likes

Comments

Hade verkligen önskat att jag hunnit mer idag men inprincip hela dagen har gått åt att vänta. Synd men får jobba dubbelt så snabbt i kväll då jag har mycket att ta igen.

Ikväll är jag och Nala själva, hon ska få en dusch och jag ska testa en ny brun utan sol så det ska nog gå bra, haha. Det kan bli en recension på den när jag fått en bra bild kring produkten.

Har även två möten inplanerade för denna vecka vilket också är spännande. Hoppas verkligen denna veckan blir bra och produktiv vill bara komma in i rätt rutin igen. Och just det jag MÅSTE ta mig till gymmet någon dag med. För mycket god mat nu på senaste tiden...


Lite frukostbilder från Kafferosten

​Älskar denna bild som Mido tog, tycker Nala ser ut som en säl haha.

Likes

Comments

Idag har jag verkligen inte gjort någonting utan att promenera, sjukt egentligen, Både jag och Mido har så sjukt mycket som måste göras innan imorgon med denna dag blev inte som vi planerat.

Vi behöver hundmat också men de lär vi inte hinna köpa idag då vi ska äta middag med familjen och morfar för att fira farsdag. Vi får se vad som händer och hur länge vi orkar hålla oss vakna. Nala är i alla fall glad efter långpromenaden haha!

Måste hinna planera hur kommande vecka ska se ut innan jag går och lägger mig, annars är det kört...

Just nu sitter jag och dricker te och fixar med pappas present som kommer bli en middag på resturang i stan med mamma.Likes

Comments