• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Oplevelser og rejser

Idag skete der noget helt fantastisk. Min fætter kom til verden. Han er en dejlig lille dreng som er født lidt for tidligt meeen han har det stadig godt. Han hedder Silas og da Det er på min fars side så han er så heldig at hedde Holmfjord til efternavn <3. Da det er idag han er blevet født har jeg ikke set ham endnu, men det bliver forhåbentlig snart og jeg kan slet ikke vente!. Han har verdens dejligste storebror, Nicklas på 11 år, og nu har jeg jo så to fantastiske fætre på fars side. Udover Nicklas har jeg altid været den yngste ud af syv fætre/kusiner (både med mor og fars side), og da der ikke er mange år imellem mig og Nicklas kan jeg ikke huske ham som yngre end 5-6 årig. Så det her er bare så spændene, og jeg glæder mig til at se hvilket menneske Silas bliver❤.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Sommer 2K17

Jeg elsker sommer. Det er den årstid hvor vi tager på stranden og hygger med vores venner. Det er dejligt varmt (for det meste), og det bedste af alt så har mange af os jo sommerferie. En unik mulighed for at opleve en masse ting, hygge og bare slappe af. Her ovenover er der nogle billeder som jeg har taget indtil videre her i sommer. Jeg elsker virkelig at tage billeder og fange en masse smukke ting på kamera. Det var nok også hoved grunden til at jeg startede her, for så har jeg muligheden for at dele de billeder jeg tager med jer. Men jeg håber at dette lille billede indlæg kan give jer lidt af en sommerfølelse og måske lidt inspiration.

vi seeeees❤☀

Likes

Comments

Random

1. Jeg er født i December så havde jeg bare været 2 uger yngre skulle jeg først i 7. klasse efter sommerferien.

2. Jeg er enebarn.

3. Jeg har gået til fodbold, baby rytmik, gymnastik, saxofon, dans, madlavning, svømning og rulleskøjtning. Nu går jeg til teater på mit 4. år og kajak.

4. Det er kun 1 år siden jeg fik mit første sociale medie.

5. Jeg hader sodavand. Jeg kan godt lide smagen af det, men jeg får hovedpine af brus.

6. mit yndlingsfag er dansk, men det skulle ikke undre mig hvis det næste år bliver samfundsfag.

7. mine tre go-to serier er: skam, pretty little liars og RIVERDALE!.😄

8. Jeg ELSKER naturen. Jeg syntes bare at det er så smukt at være uden for, og mit yndlings sted på amager er da også fælleden. 🌷

9. Jeg elsker at opleve nye ting! jeg hader de dage hvor man bare ligger i sin seng og sover dagen væk (okay nogle gange kan det være ret lækkert) men jeg vil bare altid rigtig gerne ud og opleve noget nyt.

10. Jeg har ALTID noget i hænderne!. Især når man sidder og spiser holder jeg altid fast i bestikket og svinger med det, så folk bliver bange for at jeg kommer til at ramme dem😂

Likes

Comments

Random

Nå så det her er jo så mit første blogindlæg. Men hvorfor startede jeg overhovedet den her blog?. Det gjorde jeg fordi jeg gerne vil lægge mine meninger, holdninger og oplevelser ud på nettet. Og her i starten regner jeg da heler ikke med at det er andre end dem der søger på mit navn for at stalke mig som læser med (hæhæ)... Nå men lad mig da starte med at fortælle lidt om mig selv. Jeg er en 13 årig pige som går i 7. klasse (jeg skal starte i 8. klasse om ca. 1 måned). I min fritid går jeg til teater og laver skuespil, som er det jeg virkelig elsker. Så elsker jeg også at være sammen med mine venner. Jeg bor i København, hvilket jeg syntes er helt fint. Dog bor ALLE fra mors side i jylland. Det syntes jeg også er rigtig lækkert da jeg vil kalde mig selv en natur elsker. Så er jeg vegetar, og når man skriver det hopper halvdelen nok fra fordi de tror der sidder en freak på den anden side af skærmen. Altså jeg har UTROLIG stor respekt for dem der går all in for veganisme og dyre velfærd, meeeeen det gør jeg dog ikke. Grunden til at jeg ikke spiser kød, og ikke har gjordt det længe, er fordi jeg syntes tanken om at spise noget der har været levende er lidt klamt. Men ja det var så lidt om mig og jeg glæder mig rigtig meget til at poste lidt herinde.

Jeg håber RIGTIG meget på at i vil følge med!Likes

Comments