Goooood morgon!

Idag fick jag sällskap på mitt pass av min klasskompis, hon springer för det mesta bara (kanske skulle joina henne nån gång...) så jag körde en introduktion till vikterna och det blev lite bröst och armar såhär på morgonen! 

Passet:

 • Push-ups (uppvärmning)
 • Bänkpress 4x8
 • Superset: clean and press med 10;15;20 kgs vikter sedan ner till 10 kg
 • Bicep curls 3x12
 • Dips 3x12

Jag tror att det kommer kännas ordentligt imorgon... Och förhoppningsvis får jag sällskap på ett pass igen! Nu är det dags för tentaplugg idag igen! ​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måndag!

Eftersom det är tentavecka här för mig så blir det morgonträning som gäller, även om jag helst kör på eftermiddagen/kvällen. Det har mest att göra med att jag inte känner att jag har så mycket styrka på morgonen men nu har jag valt att lägga om mitt träningsprogram för att få in lite mer shape-träning, så lättare vikter med fler repetitioner. 

Måndagspasset (benpass med fokus på bootey)

 • Uppvärmning med lite tänjning
 • Boxjumps 4x15
 • Squat i smithmaskin
 • Utfallssteg med hantlar
 • Step-ups med kick
 • Wallballs 
 • Superset; 1 rep = squat, push up, mountainclimbers --> 10 reps direkt efter varandra.

Det var ett jätteskönt pass och det brände verkligen i rumpan efteråt! ​Nu ska jag sätta mig med näsan i mina böcker och läsa ordentligt inför min tenta på torsdag. Ciao!

Likes

Comments

Chicken Tikka Masala blev dagens middag. Medans min hemma man a.k.a. privata kock lagade mat satt jag och lugnt målade i Watkins fina målarbok, tänk om alla middagar kunde serveras så? Riktigt gott blev det iaf och jag ligger just nu i en matkoma.. Men snart bär det av mot gymmet och sen är det hopp i säng direkt och ladda om inför morgondagens föreläsning av mitt programs grundare, Ingrid Arnesdotter, "Affärsjurist - Ja visst!" följt av Juroday på universitetet. Det är som en liten marknadsmässa med diverse företag som kan vara potentiella arbetsgivare till oss. Det erbjuds även gratis cv-fotografering vilket jag självklart vill ta del av!

Men nu, lite vila och snart gym!

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag har drömt om frukost ända sen jag igår fick för mig att kokt ägg och het chorizomacka lät gott, hur enkelt är det inte att vakna då? Chorizon är en "het chorizoring" köpt på Ica som jag stekt på och lagt på lantbröd med sallad - så gott!

Idag blir det lite grupparbete och en lunchföreläsning om LinkedIn som ska bli väldigt intressant! Kul att se om man kan få lite bra tips på hur man ska optimera sin profil där. Senare idag blir det nog också ett bröst och armpass på gymmet!

Ha en bra dag!

Likes

Comments

I'm back and never skip legday! Det var egentligen vad jag ville säga men eftersom jag ändå är här och skriver lite så kan jag ju berätta mer. Äntligen så känns det som att jag är tillbaka i mitt rätta element. Det blev ett sent benpass på gymmet, men somnade direkt när jag kom hem från universitetet så vad ska man göra.. Körde med vikter igen, men glömde mitt bälte hemma och ville fortfarande inte slänga på för mycket utan det. Men 60 kg squats blev det iaf!

Dagens pass:
• Power cleans 5x5 (uppvärmning)
• Back squats 5x5
• Over head squats 3x5
• Bulgarian split squats 3x15 (per ben)
• Kick-Backs 3x20

Nu är jag hungrig och trött, så dags för en banan och sen hopp i säng så man orkar med morgondagen som blir lååååång.. Godnatt!

Likes

Comments

Lyckades släpa mig till gymet trots att jag var så omotiverad imorse, men som vanligt ångrar jag mig inte ett dugg! Eftersom jag lovade mig själv att ta det lugnt denna vecka på grund av ryggen fick det bli ett kortare corepass idag.

• Sit-ups 3x20
• Pike roll-outs 3x10
• TABATA:
- Russian twist
- Mountain climbers
• Planka; 30 sek, 1 min, 30 sek
• GHD situps 3x20
• Rygglyft

Nu ska jag äta lite lunch och förbereda drinkar för kvällen då jag ska ut och dansa på min institutions egna fest: sportgalan! Enda kvällen det är okej att det skönaste som finns på sig ute på krogen - Träningskläder!

Likes

Comments

God morgon lediga fredag! Startar dagen med en god frukost framför nattens genomförda 16.4 i Crossfit open. Idag är en lugn dag med lite småplock i huset, knep och knåp på kandidatuppsatsen och ett gympass senare under dagen. Ska nog även försöka få in en skön promenad nu när det är så fint ute!

Hoppas ni får en härlig fredag!

Likes

Comments

Äntligen vårväder här! Så skönt att vakna upp till solsken och fåglar, även om det bara är fyra grader ute.. Förmiddagen har bestått av lite grupparbete, en jättegod broccolisoppa och nyss ett kortare ryggpass. Fortfarande inga vikter ordentligt men skönt att hålla igång!

Nu ska jag passa på att ta en PW i det fina vädret innan solen försvinner!

Likes

Comments

Hej hallå!

Idag är första träningspasset som inte är en promenad sedan min låsning i ryggen, och det gick bra! Tänker vänta med att lägga på vikter under träningen, även om jag blir såå suktad av att gå förbi alla lyftarpodier på gymmet.. Men lite träning med egen kroppsvikt går alldeles utmärkt!

Dagen träning
• 10 min crosstrainer (uppvärmning)
• 3 x 2 min hopprep
• AMRAP (as many rounds as possible)
- 3 Burpees
- 5 push ups
- 10 rygglyft
- 15 sit ups
- 20 air squats

Jag tror att jag klarade av 5 1/2 eller 6 1/2 runda, tappade räkningen.. Men säger 5 1/2 för att kunna slå det nästa gång ;) helt slut och bra uppvärmning för kroppen för min del efter lite stelhet. Eftersom det verkar bli vårväder imorgon så ska jag försöka få in en promenad på eftermiddagen och sen en liten gymvisit för att öva på mina pull ups och lite mer lättare träning bara för att hålla igång.

Hoppas ni har hittat något roligt att träna idag!

Likes

Comments

Helgen har bestått av vad jag misstänker är ett rejält ryggskott samt finbesök. Ryggvärken försvann efter att ha knaprat smärtstillande i två dagar och konstant nyttjande av mitt lyftarbälte för att avbelasta ryggen, och det hjälpte! Idag har jag bara lite småont så det får bli långa promenader för mig innan styrketräningen drar igång på riktigt men förhoppningsvis redan i början av veckan!

Finbesöket försvann tyvärr även det idag när lillasystern min åkte hem i eftermiddags. Men vi har hunnit med mycket mysigt i helgen och idag han vi med en sushilunch, fika och en kortare shoppingrunda! Vi såg även How to be singel igår och den rekommenderas varmt!

Nu är det snart sängdags med en lång dag imorgon till 17 och sen försök att slänga in lite träning, storhandling och matlagning!

Likes

Comments