Andra veckan förstörd av detta förkylningsmående. Förra veckan klarade jag mig lindrigt med huvudvärk och att vara allmänt nere, sedan fick jag ca 70h att leka av mig, träna, må bra och vara allmänt glad. Sen kommer skiten tillbaka, fast värre. Halsont, yrsel och feber i två dagar, och fortfarande nu är det en febrig Linn som skriver här på bloggen, att fokusera går inte, då jag efter en stund inte ser klart utan allt istället får en suddig kontrast.

Jag saknar att kunna göra det jag ska, saknar att kunna träna och plugga och göra allt det jag vanligtvis gör istället för att sova bort minst 16h / dygn.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

  • Livet

Likes

Comments

Min dag började som varje onsdag tidigt, kvart i sju för att vara exakt. Jag gick upp, gjorde en smoothie till frukost och gjorde mig sedan iordning för skolan, åkte dit, sprang uppför trapporna för att hinna till min första lektion som jag annars skulle bli sen till. Jag möts av ett tomt klassrum, dubbelkollar schemat och förstår ingenting. Av rutin kollar jag arbetsgången och inser då att vi har en uppgift på valfri plats, och att nästa lektion inte börjar förens 11.50, heja mig!!!!! Men men, sånt händer, jag åkte hem och tog med mig Lexi ut på en 9 km lång pw i solen och gjorde sedan iordning min lunch, med samma innehåll som jag har i mina matlådor, fast med lite finare upplägg ;)​11.45 var jag tillbaka i skolan för att ha workshop och sedan svenska, vid 14 slutade jag, efter en enligt mig alldeles lagom lång skoldag 😌 Pappa väntade då utanför med min bil, så att jag skulle få övningsköra till Tyresö och sedan hem. Det var nu några veckor sedan jag satt bakom ratten, men det gick bra ändå😊


Just nu ligger jag i soffan och har ätit ett sent mellis, banansmoothie och mjölk med paulúns granola blev det, mums! Jag ska ta med Lexi ut på en eftermiddagsprommis strax, blir väl att klä sig i linne med tanke på sommarvärmen vi har utanför dörren!

Likes

Comments

Jag har länge velat ha en smoothiemaskin, jag tycker att de är supersmidiga. När vår mixer igår sprack och började läcka passade det utmärkt att byta ut den mot en C3 Mix & Go! Helt perfekt för att göra frukostsmoothies i, då man till och med kan ta mixerbehållaren med sig och gå om man har bråttom. Jag var ju självklart tvungen att testköra idag så det blev en mellissmoothie gjort på frysta hällor, en liten banan samt ett par dl lättmjölk! 🌟

Lexi satt med och kontrollerade att jag skötte mig och inte spillde 🐶 kan hända att hon var lite sugen själv... ;)

Likes

Comments

Tidigt imorse lämnade vi Frankrike för att bege oss vidare över landgränsen till Spanien, en 3h bilfärd som slutade i Barcelona. Från biluthyrningen där vi lämnade bilen tog vi en taxi ned på La Rambla där vi skulle finna vårt hotell, vilket var lättare sagt än gjort. Vi gick blinda förbi och långt in på en sidogata innan vi insåg att chauffören i princip hade släppt av oss utanför ingången till hotellet :^) En dörr med hotellnamnet tryckt på glaset fanns mycket riktigt i anslutning till huvudgatan, men mer skyltat än så var det inte. Ett litet hotell med små mysiga rum var vad vi hade bokat, och visst levde det upp till förväntningarna. Sängar, ett badrum med skjutdörr och lite smarta förvaringsutrymmen, mer än så får inte plats här inne, men vem behöver mer under 4 dagar i värmen?

Från sängen kan man skymta människorna nere på gatan, och går man ut på balkongen har man en klart bättre utsikt över La Rambla. Här går det ingen nöd på oss!

Likes

Comments

På ägorna finns 350 000 vinrankor av många olika sorter, vindruvorna har därefter många olika smaker som om man smakat vinerna tydligt känns igen.

​Dessa vindruvor var de enda som inte användes till vinproduktion, de smakade likt de man kan köpa i butik. Jämfört med dessa hade de andra sorterna mycket tydligare aromer.

Likes

Comments

Jag har haft en fullspäckad sommar, en sommar fylld med resor, jobb och andra roligheter, vad jag däremot inte haft är rutiner... När jag inte har rutiner i vardagen har jag svårt att hitta tillfällen för bloggande, inte för att jag inte har tiden utan för att tiden fylls av annat än att sitta vid datorn. Jag har därför hur mycket bilder som helst som kan läggas upp här i efterhand😄

Den kommande veckan kommer jag blogga på konstiga tider, för alla som är i Sverige vill säga, jag är i USA och ligger 9h efter i tiden! Den här resan finns det mycket att skriva om, och mycket att visa, första veckan är passerad och under den har vi bilat genom tre stater och sett bland annat Las Vegas och Grand Canyon, två helt olika upplevelser som båda två måste upplevas för att förstå. Varje plats vi besökt/kommer besöka kommer få ett eget inlägg här, annars blir detta alltför långt 🙌Likes

Comments

Jag fick ett spontanryck och kände för att skriva ett inlägg. Om en vecka idag så fyller jag 18, något jag själv har svårt att ta in... När man var mindre så såg man alla 18åringar som vuxna, nu vet man dock bättre ;) Att fylla 18 ändrar egentligen inte jättemycket i mitt liv, jag bor fortfarande hemma, studerar fortfarande på gymnasiet, och kommer troligen följa samma rutiner som jag gör nu ett bra tag framöver. Vad som ändras är möjligheterna, att kunna ha körkort, att få ta ansvar över sig själv på ett annat sätt än man kan medan ens föräldrars underskrift krävs för än det ena än det andra, att kunna gå ut på stan nattetid utan att oroa sig för att inte bli insläppt. Hur som helst är den artonde födelsedagen en milstolpe i livet, en dag som på något sätt säger att man är vuxen, eller åtminstone myndig, och att det är dags att ta tag i livet.

Även inför denna födelsedag har jag gjort en önskelista, jag tycker om att knåpa ihop ett bildcollage istället för att bara med text skriva ned sakerna. Jag kan själv tycka att det är svårt att veta vad jag vill önska mig, så tänkte lägga upp årets önskelista här! För att hitta produkterna kan ni klicka på bilden eller respektive länk strax nedanför!


**edit** i publicerande stund är det endast 6 dagar kvar :)))

Likes

Comments

En ordentlig sovmorgon (resans första) till 12 följdes av en hellugn dag där dagens största göromål var att ta bussen till Lidl för att köpa choklad 🍫 Vi var parkerade i varsin solstol från det att vi vaknade till 17, tog vår minitrip till Lidl, åt middag och spenderade därefter ett par timmar på balkongen innan vi la oss i sängen och kollade på serie 😊😊

Likes

Comments