Hej! idag har jag varit med min pojkvän och min bästavän, vi var till valbo och åt mat. mums. i love food. Efter det ville Gabriel åka och besöka Linn Ahlborgs hus, det ville inte jag och Aili men vi ville ju vara snälla mot Gabbe så visst. Det var en trevlig dag, jag ska vara med dem oftare. Imorgon är det skola.Tagga. Hur har eran dag varit? Jag Clara Holm lovar att bli mer aktiv på min blogg. #mybestboyfriend.


Jag älskar Aili och Gabriel

tack för bullenLikes

Comments

Usch vad ont i huvudet jag får av skola! Har pluggat i ca en och en halv timme och huvudet dunkar, kan också bero på en smärre sömnbrist (orsakad av skola haha) men det är bara att ladda upp batterierna igen under kommande helg!

Nu är det iallafall dags för träning, träning är ändå relativt lätt då det är något som är roligt! Måste stressa iväg dit nu så avslutar detta korta inlägg här!

Lägger in dagens outfit!

Likes

Comments

Hej, Jag har nu (som du kanske förstår) startat blogg! Anledningen till varför jag startat en blogg är jag osäker på, tycker att det verkar som en rolig grej!

Det är onsdag och klockan är runt 22 när jag skriver detta, Jag sitter i min säng med min dator och tänker på vad jag skall skriva men det går inte riktigt framåt. Jag heter iallafall Clara och är 15 år gammal, vill hålla detta inlägg kort så avslutar här!

Likes

Comments