Hallå hallå!

Idag är det första skoldagen efter sommarlovet! Ska bli sjukt spännande och roligt detta året då vi påbörjar våran PT och massage utbildning. Dock kommer jag komma sent till skolan som börjar 12:30.. Har nämligen tandläkar tid 12:00. Så sitter just nu i väntrummet med mina blåa skoskydd på och spelar harpan!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Har en sjuk träningsvärk i ryggen från passet igår kväll! Bästa rygg passet jag haft någonsin. Jag använde mig av Ryan Terrys rutin igår och det gjorde susen, helt sjukt bra!

Denna rygg rutinen kommer jag att fortsätta med i fortsättningen.

Sitter just nu och kollar serie med My och senare blir det fotbollsträning

Hejdå


Likes

Comments

Sådär! Medan flickvännen drar till stan och möter upp några vänner åker jag till gymmet! Har fått upp motivationen och hoppas på ett grymt bra pass!Likes

Comments


Likes

Comments

Hej igen!

Tyvärr har det inte blivit något gymmande.. Blir lite senare i kväll för min del. Först skulle vi åka hem till My och hämta hennes gym kläder och sedan åka vidare till gymmet.. det tog alldeles för lång tid, motivationen tog slut på vägen. Vi bestämde oss för att sola istället vilket var sjukt skönt.

Nu ska vi äta lite kyckling, potatis, grönsaker och en egengjord kall sås

Likes

Comments

Tja! 

Snart dags för ett gympass med min tjej! För My blir det ett Biceps/Axlar pass och för mig blir det idag ett skönt rygg pass. Har fastnat för rygg, tycker det är så sjukt snyggt med en vältränad rygg. Ryan Terry (känd fitness profil) är en inspiration när det gäller gymmet, man ser verkligen hur hårt han har jobbat för den kropp han har, avis.

Ska även testa Ryan Terrys rygg rutin under några veckor framåt och får hoppas det ger grymma resultat:

Wide Grip Pull Ups 4 x 12-15 (Superset)
Wide Grip Pulldowns 4 x 12-15
Close Grip Pulldowns 4 x 12-15 (Superset)
Close Grip Seated Rows 3 x 12-15
Bent Over Rows 4 x 12-15
Deadlifts 4 x 8-10
Likes

Comments

Tja! Nu var det ett väldigt bra tag sedan jag skrev ett inlägg här på nattstad.. Har inte haft någon ork och har faktiskt glömt av den lite! Men nu är det nya tag som gäller.

Nu på torsdag börjar skolan igen och vi kommer då påbörja våran PT utbildning vilket jag har längtat efter ett tag. Vi får även gratis gymkort på Nordic Wellness av skolan, vilket jag tycker är sjukt bra!

När skolan startar kommer jag hålla mig så uppdaterad jag kan både på Instagram och här på nattstad.


Nedan kommer några bilder från idag


Likes

Comments


Hallå Hallå! Som ni ser på mitt förra inlägg så står det ''Everybody needs inspiration'' och det kan man väll säga att man behöver.. Jag har knappt haft någon inspiration alls när det kommer till varken bloggen eller träningen. Det var ett tag sen jag gymmade nu faktiskt men har lite planer för att gymma tidigt i morgon bitti innan skolan. 

Det har varit så underbart väder de tre senaste dagarna helt sjukt! Sitter just nu utanför min skola och pluggar då jag hamna lite efter. Men vädret är ju bara fantastiskt. Njuter varje sekund. 

Åter till pluggandetLikes

Comments

Godmorgon! Underbart med fredag, synd bara att det är så kasst väder.. Men men vi lever i Sverige:) Sitter nu och får i mig lite frukost då jag ska gymma vid kl: 10:00. Vilka muskelgrupper är det idag tro? Jo det är bröst/biceps vilket är favorit musklerna. Om ni såg gårdagens sista inlägg ''New in'' så har jag köpt BCAA och EAA. Tanken är att jag ska börja ta EAA och BCAA. Hur tanken är med intaget av kosttillskotten är såhär: EAA innan träningen, BCAA under träning och BCAA efter träning. Jag hoppas på underverk.. :)

Ha en underbar långfredag!! :)

 

Likes

Comments