Header


Gillar verkligen det här med inredning som ni kanske förstått, haha.. Slängde ihop en liten skiss över hur jag gärna hade haft det i mitt vardagsrum just nu! Allt för att slippa tentaplugga..

Är väl lite sån att jag faller för trender.. men försöker alltid göra det med en liten personlig tvist! De flesta grejerna finns att köpa på Rum21 (som även råkar vara där jag jobbar extra vid sidan av studierna). Älskar verkligen blandningen av produkter som finns där, så om ni inte kikat in på hemsidan, gör det!! (obs, ej sponsrat inlägg, haha har bara tur som älskar mitt jobb!)

PUSS!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur nice är det inte med dealen Way Out West har nu med billiga biljetter? Så bra julklapp om man redan nu vet att man vill hänga i Slottsskogen i augusti.

Har superfina minnen från denna sommarens festival med några av mina favoritmänniskor i perfekt kombo med några av mina favoritartister! Kände verkligen att man levde life, haha! Hade inte tvekat en sekund på att göra om det, så ska absolut försöka få tag på en biljett nu i januari. WOW är ett sådant perfekt avslut på sommaren och perfekt start på ett nytt pluggår.

PUSS!

Likes

Comments

Behöver värme, värme, värme!!!

Bilderna är från Costa Rica, ett riktigt häftigt och underbart land. Jag var där med min mamma och mina sysslingars familj över jul och nyår för något år sedan. Jag älskar verkligen att åka på lite mer äventyrliga resor, för man får upptäcka så pass mycket mer då! Vi gjorde allt från att åka linbana genom regnskogen, cykla upp för en vulkan och vara på en 2-dagars utflykt med gummibåt längs en flod.

Detta året ska vi iväg igen, men denna gången lyfter planet mot Bali där vi tänkt åka runt till lite olika platser. Kommer bli himla bra tror jag, har alltid velat åka dit! Längtar något oerhört. Är trots allt trött på allt gbg-regn,

Om ni har några Bali-tips får ni mer än gärna hojta till! Puss


Likes

Comments

Det är ju trots allt något speciellt med helgfrukost!

Idag fick det bli en otroligt sen men väldigt god frulle, bestående av ett bananpannkaksberg toppat med hallon och kokos för att fira att det är söndag. Jag gillar verkligen att fira småsaker, haha. Man får passa på helt enkelt och bananpannkakor är ju himla smidigt att slänga ihop!

I morgon är det tenta som gäller så ska försöka dyka ner en sista gång i lagboken, så får vi hoppas att det går vägen.

Då kan vi ju i vilket fall fira att det är över, woop!

Likes

Comments

Alltså kork! Vilken grej va?

Har blivit helt nerkärad i allt som har med kork att göra, haha. Det började med att jag såg IKEA´s nya sortiment Sinnerlig och sen dess har jag bara tänkt "kork, kork, kork!!" Och det är inte bara Ikea som kör hårt på kork utan man ser det lite överallt numera faktiskt, å inte minst hemma hos mig då jag satt upp en hel korkvägg bakom sängen!

Gillar det verkligen och hoppas på att få ser mer av det!!

P.S håll musen över bilderna för att se/klicka in på dessa godbitar.

Likes

Comments

Min lägenhet. Styling & förmedling - Stadshem Fastighetsmäkleri

Hej och välkomna!

Jaha, Alice Holmberg, vad är det för brud? Jo, jag är en glad, inredningsälskande ekonomistudent som bor i den mysigaste delen av Göteborg. En helt vanlig dag tycker jag måste innehålla skratt, kaffe och finfina människor. Innehåller den även sol och bad så är dagen mer än komplett!

Här på bloggen tänkte jag skriva om saker jag inspireras av, ge ett och annat tips eller helt enkelt bara dela med mig av härliga saker.

Så välkomna ännu en gång och kika gärna in här igen!


Likes

Comments