"De har alltid vært åpen med hverandre men hun vet ikke hvor bra det er for ei jente på 9-10 år å få høre at pappaen er deprimert og sliter i livet. Hun vet ikke hvor bra det er for ei jente på 9-10 år å bo sammen med en pappa som kommer full hjem fra byen eller personalfester, eller som faller ned trappa for han ikke klarer å holde seg selv på beina. Hun vet ikke hvor trygt det skal føles for ei 9-10 år gammel jente å se at pappaen hennes har kjørt hjem i beruset tilstand. Hun vet ikke hvor godt det skal føles for ei 9-10 år gammel jente å høre at hun er grunnen for en skillsmisse av en full far. Hun vet ikke hvordan det er å være ei 9-10 år gammel jente uten disse spørsmålene, for det var hun aldri. Hun VET han vil si at det er fortid og ingenting kan gjøres med, så det vil hun ikke høre en gang. Fortiden kan man ikke bare legge bak seg uten å nøste problemene opp, da kaster du bare et nøste bort og tar tak i et nytt. Du må tilgi og glemme for å gå videre."

En dag endres alt, en dag åpnes verden. Fortiden blir til arr. Livet går videre. Folk vokser.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Kroppen føles tung, men samtidig så skjør. 

Jeg jobber. Jeg sover. Jeg blogger ikke. Jeg har vært så sinnsykt udugelig å blogge. Det har rett og slett ikke blitt gjort. Noe unnskyldning eller forklaring trengs ikke. Hvorfor skal jeg si unnskyld, det er jo mitt eget fri sted, denne bloggen.

En av kundene mine sa jeg skulle ha blogget, for jeg var så artig. Well, not this time. For nå er det fullt, kroppen er ikke grei å leve i. Det gjør vondt. Minner. Lyster. Ønsker. Smerter. Det er et jævla slit å leve. Hvor man føler noe. Hvor folk betyr noe og man blir glad i folk. Hvor man knytter bånd, relasjoner og venner. Også endres alt. Man flytter. Vokser. Lever. Reiser. Mister. Vinner. Roter. Rydder. Ler. Gråter. Forteller. Tier. Lever.

Til slutt føles kroppen som er svart hull. Slik min gjør nå.

Likes

Comments

Jeg har for lengst kjøpt inn og sittet i timesvis med nesa godt plantet i min egen verden. Og nå som jeg ikke har annet valg enn å holde meg i ro, varm og bare vente på å bli frisk, har jeg dratt dem frem igjen. Disse fantastiske, magiske og terapeutiske vidunerverkene. Jeg prater nemlig om de populære fargeleggingsbøkene. Det går i fisker, blomster, trær, dyr, småkaker og magiske slott. Og det fins ingen bedre terapi for meg. Slett ikke en bedre måte å drepe tiden på. Så mens jeg sitter i min egen verden så glemmer jeg av smertene og da gitt. Deilig er det, og fine tegninger blir det.🌸

Likes

Comments

Dagen startet absolutt ikke slik jeg ønsket. Te og dyna gjorde ikke underverker i går, formen ble bare verre og verre. Så i morges våknet jeg halv sju med intense smerter og måtte av gårde til legen så fort de åpnet. Etter tid og prøver der, må jeg holde meg hjemme både i dag og i morgen. Jeg bare håper at jeg kan starte på jobb så fort som mulig.

Likes

Comments

Det er mandag og siste dagen med ferie, jeg nyter den i sofaen med en kopp varm te og tv-titting. Dagen skal nytes til det fulle! Været ute sier sitt, så leiligheten får nok min fulle oppmerksomhet, nå som samboeren er på jobb.
Det skal bli godt å få han hjem da formen min ikke har vært den beste de siste dagene. Er det ikke typisk? I slutten av ferien så blir jeg slapp og dårlig. Jeg håper teen og varmen under dyna gjør underverker og at jeg blir fresh til jobb i morgen.

Det er min første dag som lærling i morgen og jeg er utrolig spent og delvis nervøs. Jeg vet ikke hvorfor, kanskje for jeg står på egne bein på en måte? Jeg har ikke skolen og lene meg på? Jeg finner nok ut av det og det skal også bli veldig godt å starte, endelig få ting mer på plass og i struktur. Spennende!

Likes

Comments

God helg!

For noen uker siden hadde jeg ei fantastisk kunde innom. Og jeg har allerede lært meg å sette umåtelig pris på de som kommer innom å vil gjøre noe crazy, noe som ikke er helt dagligdags og som gjør at jeg må tenke litt ekstra. Det er så gøy! Det er det som krever kreativiteten min, kunnskapen min og driver frem en indre glød over faget. Det ble lilla. Lilla hår. Et dritkult spill, en flott helhet og mest stolt av alt, er jeg over at jeg lagde lillafargen i lengdene helt selv!💜

Likes

Comments

Her i starten av januar kom den heite samerypa av ei venninne til hovedstaden og fikk fiksa håret. Det gikk fra å være litt forskjellige gyldne og gule toner til å få en fin kald helhet med en dybde i bunnen. Det betyr altså at hun ble strålende fornøyd, gikk ut å tok verden med storm. Snart skal'a komme tilbake og jaggu skal hun i stolen igjen. Jeg gleder meg! :D

Likes

Comments

For hvem visste vel hvor utrolig givende og spennende det skulle være å få ny saks. Wiih! Jeg starter lærlingetiden min nå på tirsdag og i den anledingen har jeg fått fikset meg ny saks. Takk og pris for det, da min skolesaks ikke helt er plukket fra øverste hylle, hvertfall ikke av meg. Det er hvertfall denne nye vidunderligheten!

I sincerely love you!<3

Likes

Comments

Følger en indre driv i magen, også kalt magefølelse. Starter opp bloggen her da jeg har tatt fatt på min spennende reise inn i frisørverden. I all hovedsak så er det bare en plass å dele på, inspirasjon, ord, frustrasjon, hjerteord, hverdagsord og ellers hva jeg føler for å dele.

Om du er eller ikke er en boblende, kreativ og fantasifull person, så vil jeg be deg om å følge meg her. Mitt fristed til å dele her i det store internettet.

xoxo

Likes

Comments