Idag påbörjades min andra arm och först ut var en räv. Som jag längtat efter att få göra den här tatueringen, och nu sitter den äntligen där!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fick ju hem ett paket från IvyRevel förra veckan och där i låg två fina blusar jag fyndade på deras rea. Älskar båda två.

Likes

Comments

Spenderade lördagskvällen i soffan men min sambo, syster och systerson framför friidrotten. Precis lagom!

Fick en hel del blommor i fredags så nu luktar det liljor i hela lägenheten.

Likes

Comments

Igår hade vi bestämt att jag och min syster skulle firas av familjen. Passade ju bra med tanke på att det blev högsommarvärme igår igen. Jag tänkte även ge mig på att baka en red velvet tårta och det gick väl rätt så bra förutom att jag hade för lite icing. Vi satt ute hos mamma vid poolen i värmen och drack gott innan vi grillade hamburgare på kalvkött och friterade pommes och lökringar. Så enkelt men så gott! Sen satt vi ute ända till sen kväll och njöt av vad som kanske var sista riktiga sommardagen för det här året.

Fick lägligt lite paket på posten igår, bland annat ett från IvyRevel med två fina blusar i.

När jag rensade i mina garderober härom veckan hittade jag en jumpsuit jag aldrig använt, så den åkte på. Hittade ett halsband också som passade till.

Likes

Comments

Idag är sista dagen på en jobbig jobbperiod med massa extra jobb och flera varannan-natt-ledig, varannan-natt-jobb vilket är oerhört frustrerande för man kommer liksom aldrig i fas med att vara ledig eller jobba. Sömnen och dygnet blir bara ett virrvarr och man vet varken vilken dag det är eller tid på dygnet. Så idag har jag noll ork och har legat i soffan, kollat Downton Abbey (love!) och ätit kladdkaka med violglass och färska hallon. Rätt bra dag ändå.

Likes

Comments

Under semester köpte vi en juice maskin som vi provade en gång sen har den bara blivit stående på hyllan trots att den var bra. Så idag tog jag fram den och gjorde en juice på äpple och kiwi. Så gott!

Likes

Comments

​Det här är min favorit topp alla dagar i veckan alltså!

Likes

Comments

Som vanligt när det börjar bli höst (okej jag vet att det är en månad minst kvar till höst men det är ju dit vi är på väg) så drömmer jag mig bort på olika inredningssidor och vill alltid göra om hemma. Högst upp på vill-ha-listan just nu är nytt köksbord och stolar med tillhörande avlastningsbord och inredning till köket.

Även en ny säng, sängbord och sängkläder står ganska högt upp. Precis som det gjorde förra hösten och då var jag säker på att en ny säng skulle ha inhandlats inom ett år. Men håller tummarna för att vi blir med ny säng innan året är slut i alla fall.

Likes

Comments

Lugn natt på jobbet = kolla igenom mobil bilder. Kul att se förvandlingen från svarthårig till blond!

  • VARDAG
  • 1 readers

Likes

Comments

I natt ska jag jobba, skulle varit ledig i tre dagar nu egentligen men ska jobba extra ett par nätter istället, så vad jag gör idag istället för att vila upp mig inför nattpasset? Städar. Det brukar alltid bli så av någon anledning haha. Men så skönt det är med ett nystädat hem! Jag har skrubbat varenda cm idag, alla möbler, golvlister, dörrkarmar, dörrar, bakom element mm. Så nu är det rent precis överallt.

Likes

Comments