Igår var sista dagen på min systersons sportlov, nu är det ju faktiskt bara vanlig helg, så vi slog till med bio och mat. Det blev The Lego Batman Movie och så fish and chips och burgare på New York Legends. Bra fredag! Och inatt är det jobbdags för mig igen, det var ingen lång ledighet den här gången då jag gick av igår morse. Men nästa vecka är jag ledig lite mer för jag har tagit semester då vi ska till Stockholm och se Rival Sons. Yeah!

Likes

Comments

Kaffe och vårens kataloger passar perfekt innan nattens jobb. Visst känns det som vår i luften? Så härligt när solen skiner från tidig morgon till sen eftermiddag. Idag var solen redan uppe när jag gick hem från jobbet. Så härligt! Snart kan nog vårjackorna åka fram. Men med en stickad tröja under och en halsduk till förstås för det kan fortfarande vara kallt när man inte står i solen.

Likes

Comments

Det är sportlov för min systerson så jag är barnvakt dom dagar jag är ledig. Idag står det film och popcorn på schemat.

Likes

Comments

  • NEW IN
  • 6 readers

Likes

Comments

Hämtade ut mitt paket från Ivyrevel igår. Alltid lika kul med paket! Ska prova innehållet om en liten stund, måste bara se klart Bron avsnittet jag bänkade mig framför förut.

Likes

Comments

Fick så fina rosor av Mattias härom dagen. Gillar verkligen den här färgen på blommor!

Likes

Comments

Instagram är det bästa stället att få inspiration ifrån. Såhär skulle jag vilja se ut närmsta tiden.

Likes

Comments

Det är helg och i vanlig ordning jobbar jag. Vi har sex veckors schema på jobbet och jag jobbar fyra helger av sex så nu är det dags igen. Och vad passar bättre än att ladda upp med kaffe och att se om Bron från början?

Likes

Comments

Idag är verkligen en sitta-i-soffan-framför-datorn-och-dricka-kaffe-fredag. Är så orkeslös efter att ha jobbat extra inatt och inte sovit. För efter jobbet åkte jag till polisen för att fixa nytt pass och jag hade Mattias med mig pga mitt pass redan gått ut och jag behövde någon som kunde styrka att jag var jag. Men så hade hans körkort en spricka i sig så det var inte giltigt och vi fick åka hem igen. Så himla irriterande! Fick en ny tid nästa vecka så hoppas inget krånglar då. Jag måste hämta ut mitt paket från Ivyrevel och då måste jag ha giltigt legitimation. Jag har ju inget id-kort heller eller körkort så använder alltid mitt pass så nu när det inte är giltigt längre känner jag mig helt handikappad.

Likes

Comments