Bjuder på en sneak peak av vad jag gjorde igår.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Jag lovade mig själv att inte börja med allt som har med jul att göra innan november, men eftersom jag redan börjat med jultröjorna kunde jag inte hålla mig när jag såg att affärerna plockat fram det här!

Och det här är den absolut godaste julmusten som finns. Apotekarnes har en självklar plats på julbordet såklart, men just den här från Nygårda som är lagrad på romfat är något utöver det vanliga. Det finns även must lagrad på ekfat och bourbon men den här... oj så god. Testa!

  • 0 readers

Likes

Comments

  • 0 readers

Likes

Comments

Jag vet att jag är tidig, precis som alla andra år, men jag kunde inte hålla mig längre så igår åkte jultröjorna fram.
Det är ju faktiskt snart november och i november är det första advent och då är allt med jul okej. Mysigt tycker jag! Just nu har jag sex jultröjor och dom är två är dom senaste tillskotten.

  • 1 readers

Likes

Comments

Söndag och dags för jobb inatt igen. Men innan dess är vi nerbäddade i sängen framför fotbollen. Kom igen nu Chelsea!

  • 1 readers

Likes

Comments

Idag hade vi halloween här hemma ihop med min systerson. Vi åt pannkakor, gjorde orangea pumpa muffins, cupcakes mm. Och såg på Nightmare before Christmas. Såklart.

  • 1 readers

Likes

Comments

Ledig helg för mig men inte mycket sömn för det. Jag trillade i en stentrappa för 5-6 år sen och slog i ryggen och svanken rätt ordentligt så jag har värk lite då och då och inatt var den så ihärdig så jag kunde bara inte somna. Somnade runt 4 men vaknade vid 7 igen så jag gick upp istället och passade på att mysa framför Nyhetsmorgon med tända ljus under en filt medan regnet öser ner utanför. Det blåser och skakar om hela räcket på balkongen samtidigt som dom stora regndropparna slår mot fönstret. Jag tycker ändå att det är mysigt på något sätt.

Även katterna sitter och spanar in ovädret.

  • 2 readers

Likes

Comments

Det här står högs upp på min önskelista i höst och vinter.

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag fick jag med mig ett par mocka boots hem från H&M. Jag har storlek 34/35 i skor så har väldigt svårt att hitta skor som passar mig som inte kommer från barnavdelningen. Men dom här var ganska små 36or och med en sula i så funkade det.

Mina favorit skor som ska användas flitigt i höst.

  • 3 readers

Likes

Comments

Drömmer mig bort till julen och konstaterar att det bara är 41 dagar kvar till första advent. Så mysigt! Ska bli roligt att pynta nya lägenheten inför jul. Har redan planerat hur jag ska göra vilket man måste göra i god tid on man, som jag, älskar julen.
Såhär såg det ut förra året hos oss när vi bodde på Skogsgatan 93.

  • 2 readers

Likes

Comments