Mellan jobb och sömn har jag senaste tiden hunnit med första LHC matchen på plats i Saab arena, höstpromenad, hämtat paket med godis för håret och haft en katt med när jag satt ihop nya lådor från Ikea.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår hämtade vi hem våran nya säng från Mio. En kontinentalsäng slog vi till på eftersom både jag och Mattias har lite problem med våra ryggar och den här skulle passa oss. Det enda jag ångrar nu är att vi inte köpte en höj och sänkbar säng haha. Men då skulle vi väl bosätta oss där så kanske är lika bra att det inte blev en sån. I natt sov jag i alla fall som en prinsessa! Det som fattas nu är nya sängbord och att sätta upp tavlor ovanför sängen. Men det får bli nästa vecka.

Likes

Comments

Det är så mycket going on nu så jag hinner knappt med. Har varit så trött också så när jag väl är ledig gör jag inte mycket annat än att sova eller ligga och vila i sängen framför serier. Men lite har jag hunnit med senaste dagarna, bland annat har det varit SHL premiär, vi har haft min systerson här och kollat fotboll osv.

Likes

Comments

Helg igen. Jobb igen. Det är så mycket som händer just nu så jag hinner inte med, och nästa vecka kommer nya sängen så vi måste hinna plocka isär och frakta bort den vi har nu först. Får försöka vara effektiv mellan nätternas arbetspass.

Älskar apelsin!

En till som är lika trött som jag.

Likes

Comments

Idag bjöd jag hem mina syskon på middag och gjorde mitt livs första söndagsstek, fast det är måndag. Det blev faktiskt gott och jag gjorde en så god sås på skyn från köttet som vi åt ihop med potatismos och svartvinbärsgelé. Efteråt fikade vi med en chokladtårta som min syster gjort. Matkoma deluxe! Sen har vi suttit bänkade framför tvn.

Likes

Comments

Har hittat den perfekta höstkappan! Den har knyt i midjan och luva, två saker som många kappor tyvärr inte har. Billig är den också, så frågan är om jag ska slå till och beställa den. Men har lite svårt att beställa just jackor över internet, brukar vilja prova dom först för många gånger drunknar jag i just kappor. Ska fundera ett tag.

Likes

Comments

Nu har temperaturen äntligen sjunkit lite så jag kan börja använda min snygga jacka från Zara. Älskar den!

  • VARDAG
  • 7 Readers

Likes

Comments

Nya boots och handväska till hösten.

Likes

Comments

Igår morse blev jag väckt av min syster för hennes katt var dålig, hon fick något slags anfall och mådde inte alls bra och efter ett besök hos veterinären så fanns det inte mycket annat att göra än att låta henne somna in. Den värsta delen men att ha husdjur. I 17 år har hon varit med oss så det känns såklart tråkigt. Så igår eftermiddag åkte vi ut till Nykil och begravde henne ihop med hennes syskon.

Vi hittade lite fina grenar och rönnbär som vi gjorde en höstbukett av.

God natt stumpan!

Likes

Comments