Igår morse landade vi i London för några dagars semester och vi har redan hunnit med en hel del. Igår tog vi en promenad vid St Pauls på väg till hotellet och på kvällen var vi på Selhurst Park för en Premier League match. Det var Crystal Palace mot Mattias favoritlag Tottenham. Vi satt bland Crystal Palace fans och eftersom dom är rätt exentriska här så fick vi försöka vara så neutrala som möjligt och inte visa att vi höll på bortalaget. Inte populärt att heja på "fel" lag.. Men vi hade en kul kväll och fick se Tottenham vinna innan vi kom tillbaka till hotellet vid midnatt. Då var vi rätt trötta efter att ha varit vakna i över 40 timmar.
Idag var vi i 02 och kollade på Star Wars utställning med dräkterna och annat från filmerna. Så häftigt att se! Efter det tog vi ett varv på The Aquarium innan en tur i London Eye. Nu är vi på hotellet och fikar med super gott kaffe och varsin red velvet cupcake. Vi funderar på att stanna kvar här resten av kvällen, beställa room service och bara vila eftersom vi ligger efter med sömnen, så vi är utvilade och pigga resten av dagarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår spenderade jag hela eftermiddagen på balkongen i solen och fick sommar feeling. Idag ligger jag inne och ser på serier eftersom regnet öser ner och luften är kall. Kontraster.

Nu blommar träden på framsidan av huset.

Likes

Comments

Trots att jag och alla mina nära och kära, även dom vänner som bor i Stockholm, hade turen att vara långt ifrån attacken på Drottninggatan i fredags så går det inte låta bli att bli så oerhört berörd. Kan inte föreställa mig vilken smärta anhöriga till dom drabbade känner eller vilka hemska minnen dom som var där kommer ha. Men det jag kommer ha med mig som minne av allt det hemska är allt det fina som människor i Stockholm ändå har visat dom senaste dagarna.

Kunde inte låta bli att fälla en tår under Miriam Bryants framträdande när alla sträckte upp händerna i peace tecknet.

Likes

Comments

Idag blev det inte många timmars sömn efter jobbet. Jag somnade runt klockan 9 och vaknade igen strax före 12. Så istället för att ta igen lite sömn inför ytterligare en natt på jobbet så har jag Scandal maraton, som alltid senaste tiden. Jag är helt fast i den serien alltså.

Likes

Comments

Idag är en såndär dag när jag längtar extra mycket till sommaren. Alla varma dagar vid mammas pool, att grilla tillsammans med familjen och sitta ute och äta, alla ljusa sommarkvällar och bruna ben. Hoppas sommaren i år blir lika solig och varm som förra året.

Likes

Comments

Cleo Wattenström är min woman crush alla dagar i veckan egentligen. Jag älskar att hon ser classy och stencool ut på samma gång. Plus att hennes tatueringar är to die for och så är hon en jäkla bra tatuerare. Hela paketet liksom.

Likes

Comments

Just nu sitter jag i soffan på balkongen med en iskall Cola och lyssnar på härliga rock dängor från bland annat Boston, Toto, Eagles, Whitesnake mm som ger mig sommarkänslor ända in i själen. Termometern visar på 14 grader i skuggan men här i hörnet där det är lä är det så mycket varmare, så pass att jag strax ska gå in och byta byxorna mot shorts och t-shirten till en topp. Älskar det här vädret!

Likes

Comments

Jag var säker på att det var påsk i helgen som kommer nu så tog fram lite påskris, fjärdar och en och annan kyckling igår. Så insåg jag att det är ju inte fören om ytterligare en vecka. Men jag jobbar hela påsken ändå, från skärtorsdagen till annandag påsk så lite pynt en vecka längre skadar inte.

Så god påskmust. Den smakar lite ekfat och rökigt, så som jag gillar. Den ska det köpas fler av i veckan.

Likes

Comments

Det blev en regnig dag idag också så jag sitter hemma och bara är. Dricker kaffe och ser på serie. Scandal såklart eftersom det är min nya favorit. Rotade även fram ett par jeans som legat bortglömda längst ner i en byrålåda. Kan inte bestämma mig för om jag gillar dom eller inte.

Imorse var jag så hungrig men orkade inte styra upp någon ordentlig frukost så rostbiff smörgås passade perfekt. Fanns en och annan katt son gärna hade smakat.

Likes

Comments

När det är grått väder ute passar jag på att ha serie maraton. Scandal är senaste serien jag börjat med. Vi brukar se den på jobbet på nätterna ibland och blev helt fast så var tvungen att se den från början.

Likes

Comments