View tracker

Jag kände att jag ville julpynta det sista nu ikväll så plockade fram alla tomtar. Jag har så mycket fina saker jag vill ta fram samtidigt som jag inte vill att det ska bli för plottrigt. Så jag har inte bestämt mig helt för hur det ska pyntas än så lådan får stå kvar i hallen en stund innan den ställs upp på vinden.
Nu blir det mat och lördagsmys framför tvn här på Skogsgatan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

Det är dom här bootsen som är på väg hem till mig och jag kan knappt bärga mig tills dom kommer fram. Helt perfekta på alla sätt! Klacken är lagom hög för att man ska kunna gå med dom en hel dag plus att det är bra med lite längd till mina 155 centimeter, älskar även att materialet påminner lite om ormskinn. Om 3-5 dagar är dom här!

  • 3 readers

Likes

Comments

View tracker

Igår köpt vi en espresso sort med smak av caramel eftersom det kan vara gott med en liten kopp ibland och varför inte med någon lite rolig smak? Och gott var det.

  • 5 readers

Likes

Comments

Det blev allt lite julklappar inhandlade idag ändå, även fast jag mest köpte saker till mig själv. Har även ett par boots på väg hem till mig från Zara då min storlek var slut i butik. Haha materiel lycka är den bästa lyckan va?

  • 2 readers

Likes

Comments

Vi befinner oss just nu på Mall of Scandinavia. Vi kom hit i förmiddags för att handla alla julklappar men har mest shoppat åt oss själva haha. Nu värker dock fötterna så vi ska snart åka hemåt igen.

Det såg ut som om himlen brann imorse.

  • 2 readers

Likes

Comments

Såhär fint såg det ut när jag gick till jobbet förut

  • 1 readers

Likes

Comments

Snön fullkomligt vräker ner här i Linköping. Det är så mysigt så jag vet inte var jag ska ta vägen. Så jag sätter mig i soffan men en saffranskringla och kaffe lyssnar på lite julmusik.

  • 1 readers

Likes

Comments

Kom hem från jobbet precis och sitter med min systerson framför julkalendern. Jag ska lämna honom på skolan strax och sen krypa ner i sängen och sova. Inatt är det jobb igen.

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag hade jag en mysig fika ihop med min vän. Vi jobbade ihop i några år förr men umgås fortfarande lite då och då när vi lyckas ha ledigt samtidigt. Jag såg även att julbelysningen i stan har kommit upp nu och i år är den så fin! Det är som små världar på flera olika ställen runt om stan. Men jag fick bara bild på det som fanns på Gyllentorget.

  • 0 readers

Likes

Comments

Vilken solig och härligt vintrig måndag det är idag! Jag har mest druckit kaffe och myst med katterna. Mina hyacinter hemma har börjat blomma också så nu luktar det sådär juligt och gott hos oss. Nu ska jag träffa efterlängtad vän på en fika.

  • 0 readers

Likes

Comments