Nu är renoveringen av avloppen i våran lägenhet i full gång så jag bor uppe hos min syster i ett par dagar och katterna fick igår åka till Mattias föräldrar. Så idag har jag mest fikat under en filt, det är typ det enda jag gjort i några månader nu haha. Jag 🖤 fika.

Likes

Comments

Det är bra med en syster som byter inredning rätt ofta så man får det hon inte använder längre. Den nya ljusstaken i koppar passar perfekt på vårat sidobord i vardagsrummet. Även doftljuset jag fick i julklapp har fått ta plats på soffbordet.

Och vilken fin himmel vi hade ikväll.

Likes

Comments

Jag sitter och drömmer mig bort om hur jag vill göra om här hemma. Vardagsrummet ska förhoppningsvis få en liten make over om vi lyckas köpa soffan vi spanat på, men är även sugen på att göra om i sovrummet. Vi måste byta madrass för jag har sånna problem med ryggen så varför inte köpa en helt ny säng och med det lite nya fräscha sängbord och inredning? Såhär vill jag i alla fall att vårat sovrum ska se ut.

Vi ska även göra klart på balkongen på framsidan till våren, förra året la vi all energi på balkongen på baksidan så den andra blev liksom lite bortglömd. Men i år ska vi ta tag i den, vi har så gott som allt vi behöver förutom lite piff och golvplattorna. När det är klart kommer det se ut ungefär såhär.

Längtar till våren och sommaren nu!

Likes

Comments

ikväll är jag hos min syster och systerson, vi ska slänga ihop något fruktigt. Kanske en fruktsallad ihop med lite vaniljvisp.

Likes

Comments

Har en ledig lördag och spenderar den i sängen framför skidor på tvn, shopping på datorn, en kopp kaffe i handen och en katt vid fötterna.

Likes

Comments

Det renoveras avlopp i huset som jag nämnt tidigare och idag har våran lägenhet svängdörr av folk som kommer in så jag passar på att sitta uppe hos min syster, får se om jag ska bo här några dagar nästa vecka för då kommer vi inte kunna bo hemma när avloppen i våran lägenhet ska bytas ut. Dels för att dom arbetar med öppen lägenhetsdörr (fattar inte varför) mellan kl 07-18 i tre dagar, dels för att det låter otroligt högt och sen lukten. Det används någon aceton och lukten är outhärdlig. T.o.m när dom arbetar tre våningar ner så vågar inte ens tänka på hur starkt det kommer lukta när dom är i våran lägenhet. Mattias tar med katterna och bor hos sina föräldrar dom dagarna men jag tror jag bor här då. Så har jag lika nära till jobbet som jag är van vid.

Likes

Comments

Det här är min tjockaste vän, min katt Frasse. Han sover alltid i konstiga positioner.

Likes

Comments

Ljusa jeans har aldrig varit min grej, jag har alltid bara velat ha svarta eller som ljusast mörkblå. Men hittade som sagt det här paret nere i Ullared och kombinationen ljusa jeans och roströd topp var så fin. Så nu är jag omvänd och tok gillar ljusa jeans!

Likes

Comments

Den här och nästa vecka är det avloppsrenovering i huset, vilket innebär att man inte får använda avloppen eller vattnet mellan kl 08-18. Det betyder alltså att jag varken kan spola, hälla ut något i slasken, duscha, tvätta händerna, hälla upp vatten mm. Lagom kul för mig som alltid är hemma dagtid. Vi har förberett med massa vattenflaskor i kylen och hinkar att ha som slask. Toa finns på bottenvåningen men försöker hålla mig så gott det går. Sitter framför tvn och datorn med en kopp kaffe och försöker göra allt för att glömma bort att jag är kissnödig.

Likes

Comments

Ikväll kom nya tavlan upp på väggen. Blev jättebra! Nu blir det middag framför några Vänner avsnitt och tända ljus. Jag har lagat vitlökskyckling med rosmarin, sötpotatis pommes med havssalt, tzatziki och avokadoröra. Mums!

Likes

Comments