Igår var det dags att fixa nya naglar. Trots att jag var sjuk och knappt orkade ta mig ur sängen så lyckades jag släpa mig till stan och blev såklart supernöjd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Sen i fredags kl 07:00 har jag långledigt! Är ledig ända till nästa måndag, alltså i tio hela dagar. Jag inledde ledigheten med världens förkylning med feber så har inte gjort någonting förutom att ligga i soffan under en filt. Men idag tog jag mig ut till Saab Arena ihop med familjen för LHCs match mot Färjestad och dags att hänga upp Johanssons tröja. Tyvärr blev det förlust och man vill inte vara en dålig förlorare och skylla förlusten på något men domarna gjorde ingen bra insatts idag. Kändes som Färjestad hade med sig egna domare. Men nu glömmer vi det, det är ju så gott som en hel säsong kvar! 

Himlen var väldigt fin ikväll!

  • 0 readers

Likes

Comments

  • 1 readers

Likes

Comments

Sommaren och värmen fortsätter, och trots att jag längtar ihjäl mig efter höst så är det ganska så mysigt ändå. Igår satte jag mig på balkongen med plattan och kollade ikapp lite Idol avsnitt. Rätt härligt att kunna sitta ute i shorts och linne till kl 20.

  • 0 readers

Likes

Comments

Nu är september här och hösten är på ingång. Äntligen! Som jag längtat efter hösten, det är nog min favorit årstid ändå. Jag älskar sommaren förstås men när augusti börjar tar slut brukar jag känna att jag är nöjd med sommar och vill ha höst. Det bästa är såklart när solen skiner, alla löven blivit gula och röda, luften är frisk och alla stickade tröjor och halsdukar åker på. Och när kvällarna blir mörka är det helt okej att tända ljus och lägga sig i soffan under en filt. Dessutom har man ju julen runt hörnet och är det något jag älskar så är det julen!
Bjuder på lite bilder från min mobil i brist på annat.

  • 0 readers

Likes

Comments

Det var dags för nya naglar förra veckan och den här gången blev det lite mer neutrala. Jag är mer än nöjd! Som vanligt.

  • 0 readers

Likes

Comments

Hade en härligt lugn ledig helg hemma tillsammans med min syster, hon bor i lägenheten över så det blir lätt så att hon kommer ner eller vi upp när man är ledig. Fick höstkänsla igår när det var mulet och regn så vi tände ljus i hela lägenheten. Jag älskar hösten och längtar så mycket till september och oktober när alla löven ändrar färg och luften är sådär frisk. Jag är inte alls bitter över att sommaren börjar ta slut, vi har ändå haft en varm och solig sommar och jag känner att det är dags för kallare väder och stickade tröjor. Snart så!

  • 1 readers

Likes

Comments

Efter att ha hoppat in och jobbat extra i lördags natt så har jag haft två lata dagar hemma innan det är dags för jobb inatt igen.

Eftersom det blev sommarväder igår igen blev det lite balkonghäng.

Frasse älskar att rulla på den lilla betong fläcken på golvet som inte fått trall ännu. Så pass mycket att vi funderar på att låta det vara så haha.

Våran tomatplanta som jag trodde hade dött för länge sen, men det börjar allt komma lite tomater nu ändå.

Kattälskare som vi är så måste det ju finnas lite kattmönster lite här och där

Stor del av natten spenderades i soffan framför OS. Mina pojkar var med förstås.

Fick även se ett frieri

Och imorse blev det kaffe framför repriser av nattens alla lopp. Det är ju så kul att se på så det gör inget att se på igen.

  • 3 readers

Likes

Comments

Senaste tiden har varit lite tråkig här hemma då min morfar gick bort för några veckor sedan efter att ha fått cancer i våras. Det gick väldigt fort och han blev en sjuk och sängliggandes liten farbror från att ha varit väldigt pigg och aktiv. Han har åkt ut till sin sommarstuga varenda dag, sommar som vinter, och påtat i trädgården, tagit hand om alla rabatter med blommor som mormor påbörjade innan hon gick bort för fyra år sedan, odlat potatis, lök, morötter mm, meckat i sin bod med olika grejer, matat alla hemlösa katter som flyttat in i ladan som ligger precis intill sommarstugan, skjutsat och styrt med oss barnbarn osv. Så saknaden är förstås stor samtidigt som det känns skönt att det gick fort, för livet som sjuk i en säng passade inte alls min morfar.
I torsdags tog vi ett sista farväl på begravningen som var så fin. Elvis spelades, morfars favorit, solen sken och passande nog lyfte ett flygplan och flög över kapellet när begravningen började. Morfar var en stor flygplansentusiast och har fått utmärkelser av borgmästaren för sin insats med att restaurera gamla flygplan och har hela sitt liv, även efter pensionen, arbetat med flygplan på både Saab och Malmen. Jag minns en sommar för många år sen när vi var på semester, minns inte om det var på Öland eller kanske i Kalmar, och hittade morfar i en bok om flygplan på biblioteket där eftersom han hade lyckats få igång ett gammalt plan. Det var så kul att se och läsa, ska se om jag kan få tag på den boken.

Sov gott min lilla morfar. Hälsa mormor.

Likes

Comments

Bildbomd från senaste veckan. Jag har bland annat grillat korv vid sjön med vänner, varit på avskedsfest för en annan vän som flyttar till Tyskland i höst, fixat nya fina naglar, varit på promenad runt åt men egentligen var det Pokémonjakt (haha pinsamt) och så även firat mig och min syster som fyller 28 år idag. Bra vecka med andra ord.

  • 1 readers

Likes

Comments