View tracker

Har haft en riktig mysig helg, i fredags så va jag bara hemma och tog de lugnt och fick massa bra saker gjorda! Och i lördags så tvingade mamma med mig till gymmet vilket var riktigt skönt, efter de städade jag lite och sen på kvällen kom en person hit och sova här och vi myste bara hela kvällen. Och på söndagen så myste vi lite mer tills han åkte hem och då sov jag bara haha.

Och nu är de en ny vecka som jag ska göra så bra som möjligt!
Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då va de måndag igen då tyvärr. Men jag har iallafall haft en jättebra helg med massa mys.
Just nu så har jag inte så mycket plugg vilket är jätteskönt för jag hatar att plugga haha.
Men nu ska jag beställa en jacka och sen gå och duscha så hoppad ni har haft en bra dag så hörs vi

Likes

Comments

View tracker

Oj vad längesen de va jag skrev nu! Det har hänt lite sen sist men jag orkar inte skriva allt så kan lägga ut lite bilder istället.

Den senaste skolveckan har varit väldigt jobbig har både haft prov och muntliga redovisningar vilket jag tyckte är jättejobbigt. Och efter skolan igår så åkte jag hem och bara tog de lugnt.
Och ikväll ska jag träffa en person och sova där så de ska bli mysigt.

Men ni får ha de så bra så får vi hoppas att jag blir bättre på att uppdatera haha

Likes

Comments

Hej ni va de längesen jag skrev något men idag är de lördag och de är helg! Jag jobbar inte den här helgen vilket är jätteskönt. Igår så va jag med några tjejkompisar och vi hade kul som vanligt och kvällen blev väldigt spontan vilket är kul! Idag ska jag bara ta det lugnt på dagen sen ikväll ska jag nog göra något.
Ja förresten en sak till så satt jag i hårförlängning i torsdags eller ja de är clips som jag beställde från rapunzel och jag är jätte nöjd!

Men ni får ha de så bra så hörs vi snart hoppas jag

Likes

Comments

Som ni lästa i förre inlägget så hade jag en väldigt tuff vecka förra veckan och jag hoppades på att jag skulle känna mig bättre den här veckan och de gör jag! Är verkligen på mycket bättre humör och mycket gladare så jag hoppas att de håller i sig!
Men mi får ha de så bra så länge

Likes

Comments

Fy vad dom senaste dagarna har varit jobbiga! Har verkligen kämpat mig igenom mig den här veckan, det har varit mycket med skolan och allt nytt. Jag kan tycka att  det är lite småjobbigt med stora förändringar och nu när allt ät nytt så blir det lite jobbigt faktiskt. Har även mycket som snurrar runt i mitt  huvud just nu som både drar ner mig och gör mig ofokuserad vilket faktiskt är jättejobbigt!

Men nu får jag hoppas att morgondagen blir lite bättre! Jag ska faktiskt jobba på dagen imorgon och vara barvakt på kvällen åt  minna kusiner så då har jag annat att fokusera på.

Men hoppas ni har haft en bra vecka så hörs vi snart igen med ett gladare inlägg.  

Likes

Comments

Tänkte bara berätta lite kort om min vecka! Som jag skrev i förra inlägget så började jag skolan i måndags. Första veckan har gått jättebra med mycket nya intryck och mycket nya människor.
Vi har gjort väldigt mycket den här veckan faktiskt! Nästan allt vi har gjort har handlat om att vi ska lära känna varandra bättre. Vi har haft flottrace i ån och jag var en av dom som simmade... De va inte så kul! Och sen va vi på hajk och gick 1,4 kilometer, väldigt jobbigt och tråkigt.
Men annars har jag inte gjort så mycket, va med Matilda och Tuva igår och idag har jag bara jobbat.
Ikväll ska jag vara barnvakt så ska bara va hemma och ta de lugnt!
Men ni får ha de så bra

Likes

Comments

Idag började jag skolan och jag började 1an på grillska i Eskilstuna. Det gick bra idag men första timmen tyckte jag va lite jobbig eftersom att de är så mycket nytt osv men sen tyckte jag att de kändes bra. Alla i min nya klass verkar jätte snälla men det är såklart lite stelt i början eftersom vi inte känner varandra, men de är verkligen jätte skönt art jag i samma klass som mina två bästa kompisar.
Vi slutade runt 13,30 idag och då åkte jag Ofelia och Tuva åkte till tuna park där jag fick med mig ett par svarta bootcut jeans som kostade 499kr och jag är jättenöjd!

Men just nu ligger jag i sängen och tittar på Lotta på Liseberg och ska snart försöka sova för jag är jättetrött!
Men vi hörs!

Likes

Comments

Nu är sommarlovet påriktigt och jag börjar skolan imorgon och jag är ganska nervös faktiskt.
Men gårdagen va kul! Först så va jag och Tuva och fixade våra naglar i Västerås. Senare på kvällen så åkte jag och några kompisar till en fest inne i stan. De blev lite kaos men de va ändå en rolig kväll.

Likes

Comments

Nu är de bara två dagar kvar på sommarlovet, alltså två dagar kvar tills jag börjar gymnasiet! Det här sommarlovet har varit helt okej. Tänkte bara lägga upp lite bilder osv men orkar inte skriva så ni får titta på bilderna bara haha.

Första veckan av sommarlovet va faktiskt den absolut bästa veckan enligt mig. Vi festade massa, jag fyllde år osv så de va en jättebra vecka!

Likes

Comments