Igår fick jag lov och de va väldigt välbehövligt! Och idag så vaknade jag tidigt och tog en långpromenad med min hund och sen gjorde jag lite övningar i vårt gym i källaren. Sen dess har jag bara duschat och tittat på film. Ikväll ska jag på fest så de ska bli kul.
//Holly

Likes

Comments

Har bara tagit de lugnt i helgen och bara myst! Nu blir de en ny vecka med tråkig skola:/

Likes

Comments

Nu är första veckan på vårterminen klar. Och det har varit en jobbig vecka för jag har haft svårt att vända tillbaka på dygnet så har varit otroligt trött.
Igår så sov Carl här och vi kollade på lite film och sen somnade vi jättetidigt! Och idag ska jag bara ta de lugnt hemma.

Likes

Comments

Har haft en riktig mysig helg, i fredags så va jag bara hemma och tog de lugnt och fick massa bra saker gjorda! Och i lördags så tvingade mamma med mig till gymmet vilket var riktigt skönt, efter de städade jag lite och sen på kvällen kom en person hit och sova här och vi myste bara hela kvällen. Och på söndagen så myste vi lite mer tills han åkte hem och då sov jag bara haha.

Och nu är de en ny vecka som jag ska göra så bra som möjligt!
Puss

Likes

Comments

Då va de måndag igen då tyvärr. Men jag har iallafall haft en jättebra helg med massa mys.
Just nu så har jag inte så mycket plugg vilket är jätteskönt för jag hatar att plugga haha.
Men nu ska jag beställa en jacka och sen gå och duscha så hoppad ni har haft en bra dag så hörs vi

Likes

Comments

Oj vad längesen de va jag skrev nu! Det har hänt lite sen sist men jag orkar inte skriva allt så kan lägga ut lite bilder istället.

Den senaste skolveckan har varit väldigt jobbig har både haft prov och muntliga redovisningar vilket jag tyckte är jättejobbigt. Och efter skolan igår så åkte jag hem och bara tog de lugnt.
Och ikväll ska jag träffa en person och sova där så de ska bli mysigt.

Men ni får ha de så bra så får vi hoppas att jag blir bättre på att uppdatera haha

Likes

Comments

Hej ni va de längesen jag skrev något men idag är de lördag och de är helg! Jag jobbar inte den här helgen vilket är jätteskönt. Igår så va jag med några tjejkompisar och vi hade kul som vanligt och kvällen blev väldigt spontan vilket är kul! Idag ska jag bara ta det lugnt på dagen sen ikväll ska jag nog göra något.
Ja förresten en sak till så satt jag i hårförlängning i torsdags eller ja de är clips som jag beställde från rapunzel och jag är jätte nöjd!

Men ni får ha de så bra så hörs vi snart hoppas jag

Likes

Comments

Som ni lästa i förre inlägget så hade jag en väldigt tuff vecka förra veckan och jag hoppades på att jag skulle känna mig bättre den här veckan och de gör jag! Är verkligen på mycket bättre humör och mycket gladare så jag hoppas att de håller i sig!
Men mi får ha de så bra så länge

Likes

Comments

Fy vad dom senaste dagarna har varit jobbiga! Har verkligen kämpat mig igenom mig den här veckan, det har varit mycket med skolan och allt nytt. Jag kan tycka att  det är lite småjobbigt med stora förändringar och nu när allt ät nytt så blir det lite jobbigt faktiskt. Har även mycket som snurrar runt i mitt  huvud just nu som både drar ner mig och gör mig ofokuserad vilket faktiskt är jättejobbigt!

Men nu får jag hoppas att morgondagen blir lite bättre! Jag ska faktiskt jobba på dagen imorgon och vara barvakt på kvällen åt  minna kusiner så då har jag annat att fokusera på.

Men hoppas ni har haft en bra vecka så hörs vi snart igen med ett gladare inlägg.  

Likes

Comments