The BRAND Boat Dress White RosesThe Tiny Universe The Tiny FlowerChristina Rohde Långärmad Klänning Waffle Marinblå

Här Här Här

Att hitta lite vackrare klänningar som inte är överösta med frost eller andra figurer eller som inte är fulla av paljetter är inte lätt i vanliga klädaffärerna på stan. Så jag brukar försöka hitta det på nätet. 

De här ovan hittade jag på Oiidesign.se. Den i mitten funderar jag på till 2 årsdagen som är den 27:e oktober, (vad fort tiden går) och de andra till att ha hos dagmamman och hemma. Där gör jag ingen större skillnad. Vissa kappor får hon inte ha hos henne men annars har hon samma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon 🌟 Det börjar bli kallt här. Varje morgon denna vecka har det bara varit ett par plusgrader ute, så idag blir det att fara till stan och köpa in en vinteroverall till Hollie och lite annat smått.

Jag gick upp vid 6 idag redan för att hinna med ett längre yogapass innan barnen vaknar. Så hann jag med en lugn kopp kaffe också innan huset vaknade till. Det är aldrig fel :)

Likes

Comments

Idag blev det till att baka fröknäcke. Gott till eftermiddagsfikat då jag inte brukar känna för något sött vid den tiden. 

Superenkelt att göra. Det underlättar att ta ett bakplåtspapper och kavla ut fröna med. När det är klart i ugnen är det bara att skära och dela i bitar. ​

Likes

Comments

Denna babygym djungel med grötiga färger, disneyfigurer och annat tycker jag är lite överskattat. Jag har haft olika till varje barn och även en svindyrt fint och sött disneybabygym till Charlie när han var bäbis. Men jag måste slå ett slag för de i trä. Det har varit de mest populära och pedagogiska.

Den här gången blev det ett från IKEA. Jag tycker det är mycket pedagogiskt då Hollie lär sig att försöka nå träleksakerna, de låter lite naturligt i trät när det slår emot varandra och det är som hål ovanför som går att flytta dom via. När hon blir lite större så kan jag ta bort leksakerna och de är då inte bara mjuka nallar som många gym har utan träsaker som hon kan tugga och ha kul med .

Så jag har kommit fram till "vad i helsike köpte jag dessa dyra gym för, när enka är så mycket bättre?"

Hollie är nu 7 veckor i dag och snurrar sidohjulen, sträcker sig efter leksakerna lite okontrollerat med armarna och verkar tycka mycket om att ligga där och titta på färgerna.

Likes

Comments

Nu är Hollie 7 veckor på måndag, tiden går så fort och hon är riktigt duktig. Vrider sig lite åt sidorna själv (tidigt, jag kommer inte riktigt ihåg men jag tycker det är ganska tidigt) Jag har fått för mig att tidigt eller sen, (allt är oke)j så beror det mycket på gener, då mina två äldsta barn har en annan pappa och de var tidiga med det mesta. Medan syskonen har varit på medelnivån eller senare enligt BVC och det är mannen jag är gift med nu som självklart är pappa till dom. Men Hollie då, ja vi får se men hon utvecklas med stormsteg och liknar mycket min äldsta barn i utvecklingen och ligger då troligtvis mycket på min sida pga likheten där. Allt är självklart helt okej.Alla barnen är lika fina hur de än utvecklas och egentligen spelar det ingen roll.

Något jag verkligen lärt mig genom min son med autism är att alla barn är unika och alla utvecklingar och sätt är okej. Barn är individer och jag tycker det är mycket jagande speciellt i skolor/förskolor att alla ska vara så lika i utvecklingsfaserna. Jag har fått kämpa med allt jag har i dessa 6 år som min son åkte runt på lasarett från norr till söder men inte hade en diagnos som kunde härledas till hans utveckling, mer än fysiska diagnoser. Tills han vid 6 års ålder fick diagnosen högfungerande autism med lättare hjärnskada. Men inte ens då fick jag sluta kämpa för hans egna individs utvecklingsmöjlighet.

Tills nu då allt verkat landat på ett bra plan i skolan och han får ta allt i sin takt.. Allt för hans underbara lärare på skolan som verkligen SER honom och inte BARA hans funktionshinder.

Bilden nedan är i 32 graders värme i väntan på ett på ett möte på habiliteringen

Likes

Comments