Header

Ja, nu är det snart dags för mötet kring en genusfråga på universitetet. Spännande då genus inte alls bemöts och handlar om det man läser på många forum och bloggar.
Kursen har gett mig och ger fortfarande många insikter kring ämnet. Det finns så många olika pedagogiker kring ämnet.

Hoppas på ett par sjukt roliga timmar och lärande 🌟

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

The BRAND Boat Dress White RosesThe Tiny Universe The Tiny FlowerChristina Rohde Långärmad Klänning Waffle Marinblå

Här Här Här

Att hitta lite vackrare klänningar som inte är överösta med frost eller andra figurer eller som inte är fulla av paljetter är inte lätt i vanliga klädaffärerna på stan. Så jag brukar försöka hitta det på nätet. 

De här ovan hittade jag på Oiidesign.se. Den i mitten funderar jag på till 2 årsdagen som är den 27:e oktober, (vad fort tiden går) och de andra till att ha hos dagmamman och hemma. Där gör jag ingen större skillnad. Vissa kappor får hon inte ha hos henne men annars har hon samma.

Likes

Comments

Godmorgon 🌟 Det börjar bli kallt här. Varje morgon denna vecka har det bara varit ett par plusgrader ute, så idag blir det att fara till stan och köpa in en vinteroverall till Hollie och lite annat smått.

Jag gick upp vid 6 idag redan för att hinna med ett längre yogapass innan barnen vaknar. Så hann jag med en lugn kopp kaffe också innan huset vaknade till. Det är aldrig fel :)

Likes

Comments

Idag blev det till att baka fröknäcke. Gott till eftermiddagsfikat då jag inte brukar känna för något sött vid den tiden. 

Superenkelt att göra. Det underlättar att ta ett bakplåtspapper och kavla ut fröna med. När det är klart i ugnen är det bara att skära och dela i bitar. ​

Likes

Comments

Denna babygym djungel med grötiga färger, disneyfigurer och annat tycker jag är lite överskattat. Jag har haft olika till varje barn och även en svindyrt fint och sött disneybabygym till Charlie när han var bäbis. Men jag måste slå ett slag för de i trä. Det har varit de mest populära och pedagogiska.

Den här gången blev det ett från IKEA. Jag tycker det är mycket pedagogiskt då Hollie lär sig att försöka nå träleksakerna, de låter lite naturligt i trät när det slår emot varandra och det är som hål ovanför som går att flytta dom via. När hon blir lite större så kan jag ta bort leksakerna och de är då inte bara mjuka nallar som många gym har utan träsaker som hon kan tugga och ha kul med .

Så jag har kommit fram till "vad i helsike köpte jag dessa dyra gym för, när enka är så mycket bättre?"

Hollie är nu 7 veckor i dag och snurrar sidohjulen, sträcker sig efter leksakerna lite okontrollerat med armarna och verkar tycka mycket om att ligga där och titta på färgerna.

Likes

Comments