Grållan och jag sitter och njuter på trappan. Blev inte mycket sömn inatt, var hemma vid halv två och upp vid fem. Kom lite sent till jobbet, men jobbade över lite istället.

När jag kom hem vilade jag en liten stund och sedan började jag med maten. Jag, Felicia och Jesper åt tacos och hade så trevligt. När de åkte hem till Jesper gick jag ut och fixade djuren för natten, vattnade växthuset och tog in tvätten. Var så härligt ute att jag och katten nu sitter här och myser.

Imorgon är jag ledig och då blir det till att fixa med djuren och måla lite mer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu i väntrummet på BB och väntar på läkaren. Jag agerar chaufför och vi har suttit här en bra stund nu.
Troligen kommer vi att få åka hem, för det inte kommit igång riktigt ännu och så är det några veckor kvar till beräknad förlossning.

Är inne på min andra dag av min utmaning, det går bra med maten men träningen har inte kommit igång ännu. Har fortfarande lite hosta kvar och är snuvig, så vill inte börja för tidigt, men lite promenader vore trevligt.

Känner att jag börjar bli lite trött nu, har varit uppe sedan kl 4 och har en känsla att jag inte är hemma förrän tidigast kl 2. Egentligen ska jag upp kl 4 igen men tror att jag börjar lite senare imorgon. Får hjälp direkt på morgonen så någon timme senare vore skönt att börja.

Nu hoppas vi att läkaren kommer snart så vi får reda på hur det blir. Det är lite som med fåren, alla sätter igång på kvällen 😄.

Likes

Comments

Idag börjar min 90 dagars utmaning. Har väl blivit lite mycket gott under våren och sommaren, så nu ska jag köra en utmaning. 
Som tur är så kör hela familjen samma iallafall en månad,  men jag kör lite längre.

Ska bli spännande och se resultatet,  om det blir något resultat. Men det är inte så långt till det är dags för tjurruset. Har bestämt att få bättre tid en vad jag hade förra året. Så nu kör vi.

Likes

Comments

Idag har vi rökt abborrarna som jag och Josefina har fiskat. Smakade riktigt bra. Alltid godare med sånt man fiskat själv.

Vi tog en tur över till farmor och hälsade på henne. Tyvärr var det bara hon hemma. hade varit kul att träffa farbröder och kusinerna också. Men var grymt kul att se henne. Blir inte så ofta. Tror att det var drygt ett år sedan sist. Märks att hon börjar bli gammal.
Jag och brorsan tillbringade mycket tid hos farmor och farfar när vi var små. De flesta loven var vi där. Åkte båt, skoter och gick mycket och kollade sjöfåglar ( fanns betydligt fler när jag var liten), fiskade mycket gjorde vi också.
Vi gick runt och kollade lite på alla husen och vart alla bodde nu. Har ändrats en hel del sedan vi var små. Kul att se.

Nu sitter jag och har lite koll på tjejerna när de badar.
Igår rodde vi runt ön, det blåste en hel del så E sa att vi får se om vi kommer hem.  Men det gick så bra så 😉. Tog även en liten picknick på en klippa, jätte mysigt ( trots blåsten).

Likes

Comments

Igår åkte jag och Josefina ut med mamma och pappa till deras sommarställe. Ligger på en ö ute i roslagens skärgård. Jag har inte varit ute här på flera år och det var så härligt att komma ut igen.
Lugnet, stillheten och doften. Så härligt.
Började med att meta lite, vi fick några abborrar, tyvärr många små. Det var så himla kul, som jag längtat efter det.

Efter fiskandet gick vi ut och plockade lite blåbär med kusinerna. Kom inte så långt innan det började regna. Efter middagen la vi nät som vi ska ut och ta upp nu. Sen var jag tvungen att prova att meta lite mer och Josefina tog ett bad i badtunnan med kusinerna. En toppen dag helt enkelt.

Likes

Comments

Äntligen är verandan till groventren klar. Den har inte tagit så lång tid att göra, men planeringsstadiet har varit desto längre.
Har hunnit ändra en hel del under resans gång, men nu är den klar och vi är så nöjda.
Ska köpa ett litet cafébord och några stolar, sen är vi helt nöjda.

Nu när detta projekt är klart kan vi kasta oss in i nästa. Det får bli två projekt som vi kör parallellt. Måla ladan och bygga ett gästhus. Båda ska bli så roliga att göra.

Likes

Comments

Idag har det varit full rulle hela dagen. Vi har kört bort gödsel, trimmat,  fixat ny hage till tacklammen och målat.

Avslutade dagen med grillning hos svärföräldrarna, (det blev flintastek och revben av vildsvin, så himla gott) mycket prat och skratt. När vi cyklade hem därifrån var det en sån otroligt himmel.

Nu har vi fixat djuren och nu är det dags att säga godnatt.

Likes

Comments

Igår gjorde vi klart trappan. Så härligt att ha en ordentlig trappa och veranda till groventren.

Idag har vi börjat dagen med en löprunda, (lika igår),  nu har vi duschat och ska åka köpa färg. Vi ska måla dörren och staketet som vi ska ha runt verandan. Ska bli så kul.

När vi ändå är ute och åker ska vi kolla upp alla fåren och åka och kolla på ett gästhus. Går allt som det ska, så borde vi kunna börja med det inom en snar framtid. Ska bli så himla kul, hela familjen är lika taggade.

Vi brukar ha en massa saker att göra hela tiden, men i år känns det som om vi faktiskt hinner undan en hel del 😊. Vi är dock väldigt spontana och får vi en idé som alla gillar så kör vi. Som idén med ett gästhus.

Likes

Comments

Idag åkte vi med sambon när han skulle på jobb ute på Gräsö. För att inte vara ivägen tog vi en promenad.
Så härligt att bara gå och strosa omkring. Tittade på blommor, plockade lite smultron och bara gick o småprata.

Sen åt vi lunch i Öregrund. Bara sitta och njuta i lugn och ro och titta på människor.

Har gått in i min andra semestervecka, men det känns som om jag varit ledig mycket längre. Har hunnit med massor och inte haft någon stress, så skönt.

Likes

Comments

Inatt har vi sovit i tält. Så himla mysigt, vi hade väldigt kul när vi skulle sova och skrattade så vi fick ont i magen.

Tror att det var ca 16 år sedan jag sov i tält sist. Men så härligt att höra naturen vakna till liv på morgonen och höra regnet smattra mot tältduken.

Nu sitter jag på verandan och hör resten av familjen vakna. Man kan ha det sämre, livet är bra underbart.

Likes

Comments