kläder

Asså ååh hur mysiga verkar inte dessa sockarna vara?

Har äntligen köpt ett par jätte mysiga strumpor för 100 kr så det var inte så jätte dyrt och va lätt värt det! Dom är perfekta för att ha på en kall morgon eller när man ska mysa på kvällen. På undersidan är det någonting som gör att man inte typ glider iväg med dom vilket jag tycker kan vara lite irriterande eftersom det blir kanske inte lika skönt. Som ni ser så är dom ju gråa med lite detaljer som att det är två tofsar som hänger där bak. Inuti som så är det sånt gosigt vitt ludd (vet inte riktigt vad  det heter men typ sån fodring. Tycker iaf att dessa var jätte mysiga och använder dom typ hela tiden! 

Puss hej<3 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jahop då var man här igen..

Det första man kan börja med är att min kanin som jag fick för typ 4 veckor sen har dött. Och nu kommer alla säkert tänka att jag inte tog hand om den så att den dog av det, Men det var dedär RHVD2 eller vad det kallades. Eftersom jag bor i Halland väldigt när riskzonen eller vad man ska säga så fick hon det. Va inte ledsen när jag fick reda på det för jag ville liksom inte tro det men sen när vi skulle begrava henne så började jag böla även fast jag bara hade haft henne i typ 3.4 veckor.

Sen så i skolan har det gått hyfsat bra förutom att jag har väldigt svårt för tyskan så funderar på att byta till svengelska (svenska engelska) men läraren skulle typ bedöma mig till vecka 44 tror jag det va för att se vilket betyg jag får ungefär. Så han kommer liksom säga att nej men du kan klara ett E om du kämpar eller så säger han att nej du är ganska långt ifrån godkänt så då sa min klassföreståndare att det beror osså på hur mycket jag är villig att kämpa efter det. 

Vet inte hur länge till jag kommer blogga för är sån att jag alltid börjar något som jag tycker verkar fett kul men sen när jag har börjat med det så orkar jag inte fortsätta typ även om jag tycker det är kul. 

Aja puss å hej godnatt:*


Likes

Comments

Har varit lite off och så men aja får väl uppdatera när jag känner för dee.

Jag har skaffat en kanin som heter Twixy, vet inte riktigt vilken ras det är för det sa dom inte.

Ja och nu har ju skolan börjat och då går jag i klass 7b. Om jag ska erkänna så tycker jag om skolan men inte lektionerna typ hahah nej men man får ju liksom träffa alla sina kompisar som man inte brukar umgås med annars.

Har ju då osså färgat håret rött/lila. Syns lite på bilden men kanske inte så mycket men men. Asså vet inte riktigt vad jag ska prata om mer direkt men tagga ha något biologi test imon som jag inte övat på haha. 

Puss å hej ses ngn dag igen<3Likes

Comments

allmänt

Under veckan så har jag typ bara kollat på American Horror Story, e på säsong 4 nu så Aah. Har fått ladda ner säsong 2 och 3 så jag har kollat på dom nu typ varje dag.
Har börjat sommarjobba hos min pappa
Och då håller jag på att måla logen.
Om typ 2 veckor knappt så ska jag till Bakken
I Danmark så det ska nog bli kul.
Imorgon så kommer några kompisar från Skåne
som ska sova över här.

Förlåt igen för att jag inte e så aktiv, puss å hej

Likes

Comments

Min vecka

Okej så vet att jag inte har varit aktiv nu på ett tag men ska bättra mig. Det e bara för jag e inte van vid detta.

I början av veckan så gjorde jag inte så mycket förutom att typ kolla på film hela tiden. Sen i lördags så hade vi drinkrunda. Det e att man cyklar runt till lite folk och så har dom en drink och en lek..Min katt Marshmallow har fått 3 jätte söta kattungar som jag håller på och fixar med.

Okej det va kanske inte en så jätte kul vecka men aah. Ska försöka skriva iaf 2 ggr varje vecka! <3

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka puss och hej<3

Likes

Comments

allmänt
Bara en såndär vanlig onsdag

Okej så bloggade inte ngt igår men det hände inte så mycket förutom att jag började bråka med 2 av mina viktigaste personer i mitt liv

Men idag så har jag typ inte gjort så mycket förutom att kolla på film och umgåtts med min syster.Okej så jag bara måste rekommendera 2 filmer som är så jävla bra asså!  Och dom heter Dirty Dancing och Footloose. Om du inte har sett dom så gå och poppa dina popcorn sätt dig bekvämt och kolla på dom filmerna direkt asså!

Sen har jag typ chillat med min syster och ätit glass haha. Vi som skulle ut och springa idag :) Håller på att ladda och ladda ner lite filmer nu och det kommer ju ta ett tag så jaa.

Vi hörs igen imon, ha det gött haaj!

Likes

Comments

personligt

Okej så jag hade tänkt gå in på ett lite känsligt ämne för mig. Och det är att jag skelar..

Varför blir man skelögd?

När ett barn är skelögd beror det på en skada på nerverna på ögat.

En skelögd person har skador på ögats nerver

När man är skelögd är ögonrörelserna inte koordinerade. Istället rör sig ögonen i olika riktningar. Skelning beror oftast på skador på de nerver som kontrollerar ögonrörelserna.

Skadorna kan uppstå under födseln när kraniet pressas samman på vägen ut ur moderns bäckenbotten, eller om barnmorskan hjälper barnet ut med tång.

Skelning kan också uppstå om synen på ögonen är så olika att de naturligt riktar blicken på var sitt ställe.

Att vara skelögd ökar risken för blindhet

Skelning påverkar ofta avståndsbedömningen. Det kan även leda till blindhet på det ena ögat då hjärnan – för att få lugn och ro i synfältet – stänger av ögat.

Jag har fått operera mig 1 gång men jag ska operera mig igen när jag blir 15 tror jag det va fast då ska det va de andra ögat.

Jag har blivit väldigt osäker på mig själv för jag skelar. Jag vågar inte kolla någon i ögonen för att jag är rädd att dom ska tycka att jag e konstig och typ börja skratta åt mig.

Jag får ständigt höra av nytt folk jag träffar "vad har hänt med dina ögon?" och visst det är ju klart att vissa undrar men det blir bara väldigt jobbigt att få svara på det heela tiden typ...

Jag tar bara bilder där jag visar halva ansiktet för jag vill inte visa alla att jag skelar.

Jag är rädd för att börja 7:an för att jag vet att det är någon som kommer reta mig för det. Jag bytte nyligen till en ny skola för att alla mina kompisar skulle börja i 7:an och det är i en annan skola för v hade bara f-6

Som tur så var det en tjej som började skriva till mig och vi blev jätte bra vänner. Jag kände mig typ trygg med henne. Jag skulle börja i samma klass med henne då.

Men när vi skulle börja skolan så fick jag panik för jag trodde att alla skulle titta konstigt på mig osv. Men dom flesta var väldigt välkomnande så jag trivdes i den klassen.

I min förra skola var jag retad för det. Jag fick lite elaka kommentarer då och då om hur jag såg ut vilket sänkte mitt självförtroende ännu mer. Och nu tanken på att jag kan bli blind på ena ögat stressar mig jätte mycket om att lära mig kolla med båda ögonen.

Bilderna är gamla men det va typ bara när jag va liten som jag inte brydde mig så mycket

Likes

Comments

recept

Jag tänkte dela med mig av ett litet recept som jag och mina kompisar brukar göra

Denna grejen är ju kanske inte så jätte nyttig men det är såå gott! Okej så det är en kombination av nutella och ett par flingor som heter rice krispies. det är inte direkt något som är svårt att göra men tänker ändå berätta hur

Först så tar du något du kan lägga det i tex ett plast mugg eller en vanlig tallrik

Sen häller du i flingorna. Du får hälla i så mycket du känner för men man blir ganska mätt av detta :)

Efter det så tar du nutella i och blandar ihop det till det ser ut som på bilden. Man får bestämma hur mycket nuttella man vill ha själv.

Detta är något jag brukar äta som typ fika eller så. Jag ser det liksom som nån slags dessert eller va man ska säga.

Ha det gött haaaj! <3​

Likes

Comments

lite om mig

Okej så jag e ju ganska ny med detta men det kommer väll gå bättre sen när jag har lärt mig

Ja men då kan jag ju berätta att jag är en tjej på 13 år och bor i Laholm. Är väldigt glad av mig och försöker att sprida glädje så mycket jag kan, spelar volleyboll och det är verkligen en sport jag brinner för!! Jag spelar för vvk alltså vindrarps volleyboll klubb

Mina föräldrar är skilda så jag bor varannan vecka med pappa och samma med mamma. Dom har varit skilda i 3 år snart tror jag. Vet inte ens om ni bryr er men hahahah jaas

Är ganska blyg av mig när jag ska träffa nya människor eller personer jag gillar för jag vill typ inte fucka upp något. Men annars då jävlar är jag en fett skön person haha.

Jag skelar med mina ögon och för er som inte vet vad det är så är det typ att ögonen inte kollar åt samma håll eller vafan man ska säga! Nej men det är något jag är född med och som har fått mig att må väldigt dåligt ibland på grund av sånna där idioter ni vet. Kan berätta mer om detta sen!

Ja nu hoppas jag att du vet lite om mig nu så aa!


Likes

Comments