Haft en bra start på veckan. Med tidigt jobbpass sen en ledig eftermiddag med brödbak och målande. Jag målar på en ny tavla. Bilder kommer framöver 😄
Jag har inte bakat bröd själv förut någon gång. Det va jätte kul men lite svårt art få till storleken: men saftigt o gott blev det! Brödkakor. Det lär jag göra snart igen. Smidigt att frysa in me!
Hoppas ni mår bra !!🌸

  • 53 readers

Likes

Comments

Min älskade familj var o hälsade på mig och Markus idag! ❤️Sån himla mysig dag har de varit. Vi var även på loppis sedan fikade vi hos oss🎀✨nu har vi storhandlat och myst ner oss. Hoppas er helg varit grym kram!

  • 53 readers

Likes

Comments

Har set helt underbart i Norge, i Hemsedal! Det är så otroligt vackert här med fjäll osv. Vi har åkt massor skidor idag. Och för mig var det första gången på massa år. Så Markus världens bästa pojkvän fick tillbringa dagen med mig och lära mig. Haha men det gick helt ok för att va typ första gången!!😍 på slutet gick det sämre igen, kanske var jag trött! Helt slut i hela kroppen men nu blir det käk sen bastu, som vi har i det fina hotellet! Vi har dess utom jätte fin utsikt! Hopps ni har det bra!❄️💎❄️

K R A M

  • 122 readers

Likes

Comments

I fredags var jag med Markus och firade hans vän Sara! Hon fyllde 27 år! Vi förfestade med snacks osv hemma hos henne och sedan åt vi jätte god mat på pinchos! Super trevlig kväll! Det var roligt att träffa hennes andra vänner också! ⭐️

  • 134 readers

Likes

Comments

Lördagen spenderades ute med Markus Elin o Alex. Vi åkte skridskor, grillade korv och promenerade. Solen sken starkt och vi hade en jätte mysig dag verkligen 💕 man får verkligen så mycket energi av att vara ute i solen. Älskar det! 🌲☀️

  • 134 readers

Likes

Comments

Go EM! Jag gick på stan med Merita efter jobbet. Så mycket rea! Mycket fint kvar ändå! Och halva rea priset på det! Så gött. Hittade en fik kudde och en fin filt! Håller på att göra om i vardagsrummet hemma. Vi kom efter många om och men (jag som velat) fram till en färg: gammelrosa! Hur fint!? Ska fota sen så ni får se har det blir. Vårt vitrin skåp är även inne på om målning, det ska bli vitt och få nya gammeldags handtag. Det var svart innan. Kommer bli så fint så! Idag köpte jag alltså en gammal rosa kudde plus filt. Nyfiken på hur de kommer bli.

Sen gick vi hem till Merita och tittade på tv o käka. Nu sitter jag på bussen hem. Ha en fin kväll! 💕

Bilden tog jag i helgen då jag var ute och lekte med kameran.

  • 153 readers

Likes

Comments

Att teckna är bland de roligaste jag vet. När man målar med färgkritor kan man sudda ut och skugga så fint. Jag älskar att skapa med ljus och skugga.

Ett öga jag tecknade idag.✨ super kul!

  • 200 readers

Likes

Comments

Hej på er! Har ni haft en bra jul? Det har verkligen jag haft. Vi har spenderat den med min familj och släkt och även Markus både släkter. Hur mysigt som helst har det varit. Trodde att det skulle bli stressigt att flänga bort och fram från mina hemtrakter och Markus. Men det har inte alls varit någon som helst stress, utan bara alldeles underbart. God mat och mysigt umgänge, skratt och klappar m.m.

Idag har vi varit ute vid en hamn och fotat, det blåste massor så vi stannade inte så länge. Men någon bra bild blev det i alla fall!

Sedan åkte vi hem till Markus farmor och åt julmatsrester :) mums.

Ha en fin kväll nu! och blås inte iväg i natt! kramar.

Likes

Comments

Firar julen först hos min familj. Sedan åker vi vidare till Markus familj. Min vackra syster på bild med mej. O jag och min fina karl!

Ha nu en fantastisk fin och magisk jul! Puss och kram💕✨

  • 209 readers

Likes

Comments

Jag älskar min nya rosa jacka från Everest ⭐️❤️

Har haft en underbar ledig dag med vänner! Hoppas ni haft en grym start på julveckan!!😍👏🏽

  • 230 readers

Likes

Comments