Äntligen soffmys med hjärtat mitt!
Då ligger vi äntligen i soffan trötta å gosiga. Har fixat å fixat sen han kom hem från jobbet. Fixade sängen med alla nya kuddar å de nya täcket vi köpte sist jag va här. Sen försökt koppla in alla högtalare i rummet. Efter maten fick de bli en fredags dusch så man är fräsch i dom nya sängkläderna. Å nu fick de bli att landa i soffan med fredags mys å film med hans familj. Har ärenden imon så då blir de att stiga upp i tid om vi ska hinna med allt! Men nu ska jag kolla filmen så får ni ha en mysig kväll.

Puss och kram från oss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag är en sådan dag man bara vill skrika! 

Vet inte men idag känner jag mig otillräcklig. Att veta att någon mår dåligt är fan de jobbigaste som finns. Och ännu jobbigare blir de när man känner att de man gör inte duger. Att känna att jag kan inte göra något för inget hjälper. Att veta att de är endast pesonen i fråga som kan göra något åt de är fan TUFFT. Å just idag sitter jag i en sådan sitts. Att en nära person kan må så dåligt å jag inte kan göra något åt de mer än å prata. Det ända jag vill e att se denna människan skratta å vara glad i min närhet. Men just nu e de endast trötthet å irritation. vet ni några tips på vad man kan göra mot trötthet å irritation så får ni gäna komma med förslag till mig.

Men nu ska jag ta å vila lite å kanske komma på andra tankar!

Likes

Comments

De va sjukt skönt å skriva av sig igår så tänkte fortsätta med de om ni är intresserade?!

När jag var runt kanske 8 eller 9 så började vi att leta efter en kontakt familj till mig. Jag vill komma till en familj där jag kunde vara mig själv få den hjälp ja behövde. Jag behövde helt enkelt komma hemmifrån några dagar i veckan. Så de tog kanske 1 år innan vi hittade en stadig familj åt mig. Där bodde jag varannan helg och varje tisdag då vi hade kören då. Att bo hos en kontakt familj är de bästa jag vart med om. Att kunna känna att jag kunde få hjälp med mina läxor när jag behövde. Kunna prata med en vuxen om mina problem å hur jag mådde. Jag kände så som ett barn ska kunna känna att man faktisk finns å behövd. De kanske inte alltid är så lätt att erkänna att man kanske har problem å inte vågar prata med någon om det. Men att lätt på sitt hjärta ibland kan faktiskt vara nyttigt. Hade jag inte gjort de hade det inte gått som de gjorde för mig.

Likes

Comments

Då var det dags och upp å hoppa!

Blev lite längre sömn än vad jag hade väntat mig va en trött tjej idag. Hade en kille som somnade med kläderna på inatt å vägrade flytta sig från täcket. Så hade en bråkig natt med honom HAHAHA XD Nu blir de att slappa en stund innan man ska ta å göra sig lite frulle.  Undra om denna dagen bjuder på något spännande. Ligger ju hemma sjukskriven så får typ inte göra ett piss SÅÅÅ himla tråkigt. Vill dra ett tung pass på gymmet men får inte en ut å gå liksom. Håller på å bli tokig av att sitta inne. Har suttit inne i snart 2 veckor.  Några tips på vad en rastlös inlåst tjej kan hitta på?? Hade vart tacksam för lite tips för klättrar på väggarna snart! Men nu får jag resa mig ur denna säng så de händer något idag. 

Likes

Comments

Snart har nästan hela min första dag gått i Stockholm. Nu tänker ni ska hon redan sova, aa ska ska hon faktisk. Efter all stress å annat jag haft så måste jag vila å ta de lugnt. Då kille ska sova tidigt så gör jag de också. Skönt å känna sig utvilad på morgonen så man har hela dagen framför sig! Så nu blir de att duscha å sen gosa ner sig i sängen med min älskling.

Likes

Comments

Ja då va de ju då dags..

Som jag har skrivit i min presentation så står de att jag ska skriva om mitt nya liv. Men innan jag kan göra de så måste ni ju veta hur allting började för mig. Jaa hmm vad ska vi ta å börja, ja om ni tycker jag stavar lite konstigt eller liknande så har jag dyslexi. Men hmm vi får ta en start, allting började redan vid barnsben. Har som sagt växt upp men föräldrar som prioriterade alkoholen före oss barn. Nu tänker ni säkert borde hon skriva sånt här. Ja för någon gång kommer de komma ut i allafall. Men som sagt har växt upp med att båda föräldrarna valde flaskan före att uppfostra oss barn. Även där fanns de faktiskt bra dagar för dom med då dom inte tog tag i flaskan. Men oftast så kunde dom inte låta bli! Hade ofta tankarna efter skolan att jag inte vill gå hem. Så jag alltid gick hem till någon kompis. De fanns dagar jag sket i att berätta vart jag var för varför skulle dom veta som inte bryr sig?! De finns säker många här som känner igen sig lite i de jag skriver eller har jag kanske fel?! Man ska verkligen inte vara rädd för att berätta hur man har de för allt kan bara bli bättre. Så har de vart i mitt fall iallafall. Men här tar faktiskt del 1 slut av hur mitt liv vart så ställ gärna frågor om de finns några sådana i ditt huvud!

Likes

Comments

Måste bara skrivet ett inlägg så kanske de blir lite tydligare. Jag vet att de står holenewlife med missade W och kan inte ändra så har lite små panik men ni får stå ut med de HAHAHA xD


Men nu vet ni de de ska vara Wholenewlife 

Tack för mig! ;)

Likes

Comments

Heej!

I mina texter på denna blogg kommer ni få möte en Jennifer i både med och mot gångar. Men både lätt och svåra beslut i livet. Jag kommer även att komma med tips till er som kanske inte alltid har det så lätt i livet. Ni som kanske också känner att ni har motgångar. Ni kommer även få följa med mig​ på mitt nya live med mycket träning och ny kost. Ni får även följa mig på min utbildning som fordonsmekaniker som kanske inte alltid e så lätt. Lite längre fram kommer de även finns tillfällen där även ni kan ställa massa frågor som kanske ni inte fått svar på. Men vi börja lite chill med lite lätt inlägg om hur min vardag just nu ser ut!

Är det så att ni känner att ni vill ha någon å prata med bara för skull så finns jag alltid på kik och snapchat!

Kik = JenniBenni95

Snapchat = Jenniihhfer


Likes

Comments