Hej på er!

Nu var det ett tag sen jag skrev ett inlägg så tyckte det var dags att börja igen. Jo vart har jag varit? Ingenstans faktiskt, jag har haft sjukt sjukt sjukt mycket med skolan! Så att kort fatta det lite så har jag bara inte tid. Men nu så ska jag verkligen försöka blogga så ofta jag kan, om ni vill det såklart men jag skulle nog fortsatt iaf, tycker det är kul:) Jag vill nog ta skolan först för skolan är allra viktigast just nu och jag vill verkligen satsa allt på skolan. Hoppas ni förstår. I alla fall så har jag varit sjuk sen i tisdags har haft feber och jag är fortfarande sjuk så är hemma, sad jag vet. Ikväll så ska vi ha kalas för min mamma och min kusin för dom fyller båda år ganska nära varandra, eller asså dom fyller inte år samma dag men det skiljer bara några dagar emellan. Hur som helst så ska det bli väldigt kul! Även om jag inte är helt frisk så ska jag göra mitt bästa för att inte dö typ haha. Har inte feber längre så smittar ju inte, är bara lite förkyld fortfarade. OCH idag eller igår så släppte Thomas Sekelius sin första låt! Jag lägger länken till låten från spotify här nere så ni kan gå in och lyssna. Är helt besatt av den! Jätte bra låt! Good Job Thomas:) Tycker verkligen ni ska gå in och lyssna!

Men ni får ha det jätte bra så syns vi i nästa inlägg! Puss & Kram /Fanny

https://open.spotify.com/track/273KFpOFtPJqAJIGzwJax1

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tröjan är från Adidas, vet inte vart den är ifrån, fick den i födelsedagspresent för 2 år sen ca.
Skorna är från Nike, köpta på stadium, vet inte vilken modell det är haha!
Sen hade jag bara på mig ett par svarta jeans från Gina Tricot i modellen Molly.
Hår-Utsläppt

  • 55 Readers

Likes

Comments

Heeeeej!

Idag är det lördag, idag har jag inte gjort så särskilt mycket, har varit hemma haha, min hund hade kissat i min säng idag när jag hade varit hos min pappa i ca 2 timmar, ja.. så när jag kom hem såg jag att min hund hade kissat i min säng... min mamma hade ju inte märkt något men ja, så jag fick uppdraget att tvätta, jaaaaaa super kul ju... och jag är 14 år så tro inte att jag har flyttat hemifrån, för det har jag absolut inte haha, jag är 14. vad mer har jag gjort idag, jo jag har följt dramat mellan jockiboi och hans bror crille, fattar typ inget men försöker hänga med lite, jag har städat också, försökt tänka ut vad jag skulle skriva om nu haha, men nu i alla fall håller jag på att se på gladiatorerna, sjukt kul!

Nu i alla fall så ska jag fortsätta kolla på tv så ha det så jätte bra<3 puss & kram /Fanny

Likes

Comments

Hejsaaaaannn!

Nu har jag en ny blogg, WIIEEE. har haft en blogg innan men jag glömde användarnamnet och massa mer skapade ny.

Här iaf så kommer jag skriva om lite allt möjligt, har inga planer haha, tar det som det kommer!

Ja, jag ska fixa så det blir finare här på den lilla bloggen men måste bara komma på lite vad jag ska göra med den hehe.. men iaf idag e det fredag, jag e typ sjuk så ska bara ligga hemma å chilla, okej jo klockan e 21.00 meeeen jag har varit hemma och chillat hela dagen, min pappa har smittat mig, han har feber och är jätte förkyld, men iaf för att göra det inlägget liite längre och lite roligare så ska jag "rekomendera" några låtar, yep! vi köööööör!

Castle on the hill- Ed Sheeran

Fire N Gold- Bea Miller

Din jävla tjej- Andre Zuniga

How Far I'll go - Alessia Cara Version- from Moana

Pills N Potions - Nicki Minaj

DET VA NÅGRA LÅTAR, HAHA SPECIELLT 4AN SOM JAG ÄLSKAR (DISNEY FAN) OCH JA JAG VET ATT JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER. MEN ORKA HAHAHH!

Men hoppas ni gillat detta inlägget så ses vi i nästa! ha det jätte braaa! puss & kram /Fanny <3

Likes

Comments