​hallo alle sammen!

Nå er det ikke så lenge til jeg skal på trening, er en god stund enda. Ellers i dag så har jeg rydda og vaska. Så fikk jeg besøk av Hege. Kjempe koselig så vi har nettopp hatt periscope kjempe koselig og snakke med fansen. 

Håper dere har en fin kveld 

  • 11 lesere

Likes

Comments

Hei hei :)

Jeg lurer på om jeg kanskje skal begynne å og blogge her. Isede for på blogg.no siden jeg begynner og bli litt lei av blogg.no vet ikke helt hva dere mener om det hva som er best og blogge hen. Skriv gjerne hva du mener har vært greit og høre.

  • 13 lesere

Likes

Comments

Hei hei :)

Jeg lurer på om dette er en bra side som man kan blogge på eller er blogg.no bedre en denne? Håper noen kan svare på dette.

Linn

  • 14 lesere

Likes

Comments

Hei hei

God morgen til dere, jeg har vært oppe en god stund nå og tenkte jeg kunne blogge litt også. Jeg har også en liten nyhet og dele men jeg skal lage en video om det litt senere. Ellers

 så kommer hege på besøk og vi skal ha taco kveld og film kveld.

Ønsker alle sammen en fin dag

  • 15 lesere

Likes

Comments

Hei hei :)

Mitt først blogg innlegg på denne bloggen. Nå sitter jeg hjemme til min søster kjempe koselig. Ellers så skjer det vel ikke så mye her i dag. Skal snart dra hjem så får jeg se litt på hva jeg skal finne på må vel på butikken og handle også.

Ha en fin dag alle sammen

  • 23 lesere

Likes

Comments

Hei hei mitt navn er Linn Høiås di fleste kjenner meg fra bloggen hoiaas.blogg.no der jeg blogger nesten hele tiden. Men denne tenkte jeg til og bruke til og legge ut bilder fra Facebook og Snapchat og Instagram. Håper du vil følge med på hva jeg gjør :)

  • 25 lesere

Likes

Comments