Bonjour! Idag tänkte jag berätta lite om vad jag äter i en dag. Jag går i tävlingsgymnastik och mina dagar brukar vara ganska fartfyllda. Jag tänker absolut vara ärlig om vad jag äter!

7:15 Frukost:
Jag själv brukar vara hungrig när jag vaknar. Idag åt jag 2 rågbröd med paprika, ett glas apelsinjuice och en yoghurt dryck.

12:00 Lunch:
Skolmat, som jag personligen inte ofta tycker om.. Maten bestod av gröt och sylt. I skolan brukar jag dricka vatten.

14:45 Mellanmål:
Jag var verkligen hungrig efter att ha kommit från skolan så jag åt Cheerios och ett bröd. Jag tog också några bitar mörk choklad med apelsin smak, som jag på sistone faktist börjat tycka om!

17:00 Middag:
Jag hade inte träning idag som jag vanligen har så jag hade heller inte så bråttom att äta. Jag åt kyckling och pasta, en av mina favorit maträtter ;) Och drack mjölk.

20:00 Kvällsmål:
Idag drack jag en smoothie och åt ett bröd, sedan lite senare när jag kollar på tv brukar jag äta någon frukt eller lite något gott som t.ex popcorn.

Kram. Filippa

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag visa några plagg från Ivy Revel. (Detta är EJ ett samarbete!) Tycker bara personligen att de har verkligen sjukt snygga kläder ;) Kan ej fatta att jag får sommarlov om några veckor och vädret är såhär!! Jag har ju faktist inte ens berättat var jag bor men ni kan tänka er att det regnar och blåser hela dagarna, suck..

Kram. Filippa

Likes

Comments

Hola! Jag tänkte börja blogga, så detta är alltså mitt första inlägg :) Jag tänker uppdatera bloggen oregelbundet och då när jag känner för det. Jag tänkte att jag kan berätta lite om mig själv. Jag heter Filippa, jag är intresserad av mode, skönhet & gillar att resa. Jag kommer inte laga ut bilder på mig själv eller berätta så mycket heller om mig själv. <3

Kram. Filippa

Likes

Comments