Asså förlåt hurrni, asså jag har varit så dålig på att uppdatera... Men det hände rinte så mycket i mitt liv just nu, eftersom att jag har gått på sommarlov. Och om 2 dagar är det midsommar och då ska jag, Izak och Ludde äta lite tacos och leka lekar, ahahha.

💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

sorry för att jag inte har uppdaterat på senaste tiden men som ni läst i tidigare inlägg så har jag haft mycket nu en tid.. Men nu börjar de blir bättre..

Ska ut nuu på bilträff så uppdaterar senare ):

Likes

Comments

Onsdag & Torsdag har varit ett par fett chill dagar, med fett bra väder. Har varit ute i min stuga sen i onsdags, och igår badade jag och Sebbe ute för första gången i år. Det va typ 12 grader i vattnet men svalkande var det Hahaha. Nu sitter jag i bilen och är strax framme i stallet. Vi ska ha sporreridning och jag har Lucky Boy, Yay ;)

Likes

Comments

Igår gjorde jag inte så mycket, förutom på kvällen så red jag och det var hoppning. Det gick ganska bra iallafall men hade Lucky Boy och han är ju som sagt rädd för typ allt och väldigt nyfiken. Men kvällen slutade bra ingen avramling eller så för mig, men Sofia i min ridgrupp ramlade av. Men det gick bra hon hoppade upp igen sen red vi till stallet igen :)

Sorry för att jag inte har bloggat på 1 vecka men det har varit så sjukt mycket, och mitt liv har gått lite upp o ner. Men nu börjar det gå uppåt.
Just nu ligger jag hemma och är sjuk, väntar på en remis från sjukhuset så att jag antagligen får ta bort mina halsmandlar. Har typ varit sjuk pga dom typ 15-16 ggr😂

Jag & Lucky

Sofia & Cassius

Jennie & Braveheart (Han e skit trött)

Likes

Comments

Igår var jag på Marieberg med Madde, och shoppade lite. Vart lite smink och saker till min Kille, Men sen hittade jag denna fina Playsuit som jag vart helt såld i. Så idag ska jag och Jeanette (pappas tjej) åka tillbaka och köpa den :D


(OBS innehåller länkar)

Likes

Comments

Jag är verkligen jätte dålig på att uppdatera på helgerna... Men ska bli bättre på det kan jag lova👍🏼

Likes

Comments

Hann inte blogg nått i Torsdags då jag var hos min mamma och inte hade asdålig täckining. Och igår dog jag ut med några vänner och det slutade med att jag fick ringa polisen. Men ska bli bättre på att blogga nu.

Idag ska jag träffa Becca vid typ 17:00 sen ska vi träffa Izak, Ludde och Gabbe tror jag sen blir det att åka ut till marieberg och glo lite, HAHA!

Kram

Likes

Comments

Efter skolan drog jag hem till min kille och sen skulle han till jobbet så jag träffade två kompisar. Sen drog vi till Media Markt och skulle spela lite men vi hann inte in utan fastnade utanför vid en rullstol, Så killarna lekte på den typ 1 timme utanför sen skulle vi dra hem och då fixade vi en släpkärra, och jag skulle stänga grinden på den och sen kom Fredde från ingenstans och klämmer fast min tumme i fästet så jag fick åka till Akuten men som tur var det inte så allvaligt. Och just nu sitter jag hemma i min säng och äter, HAHAH! Men sen blir det sova, så Gonatt :)

Fix tyvätt inga bilder :(

Likes

Comments

Vart inte så mycket skrivet igår, var så sjukt trött så låg bara hemma i soffan. Men nu sitter jag i skolan och har genomgång i matte, sen slutar jag 11:15. Och då ska jag till min kille, sen vet jag inte så mycket mer.
Men uppdaterar er sen, Puss

Likes

Comments

Nu sitter jag i skolan och har astråkigt, slutade egentligen vid 11 men stannar till 13 för att vänta på min syster. Har bara haft en lektion matte idag för andra lektionen hade vi idrott, och då drog vi till skateparken som ligger precis utanför skolan och chillade. Sen ska vi gå upp till stan och lämna in cv till Korthuset.


:)

Likes

Comments