Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom just "hem" till Stockholm. Eller ja, typ hem. "Bor" ju här vissa helger eftersom att mamma har kille här och pappa har tjej här. Imorrn ska vi på resturang Göteborg och äta julbord.
Kram, T

Resturang Göteborg👆🏽

Likes

Comments

Såg en video som handlade om en liten gubbe som var typ 80. Som var själv på julafton eftersom att hans vuxna barn valde bort att fira den med han. Varje julafton. Sen fick alla ett begravningsbrev. Från honom. Och då, när dom kom in i rummet, så stod han där, med dukat bord. Och sa nånting som jag inte förstod eftersom att de pratade på tyska. Men ändå satt jag där och bölade. Vet ni varför ? För att videon på vissa sätt stämde in på mig och min mormor.
Så med det här inlägget vill jag bara säga till er att ni ska ta till vara på det ni har. För dagen kommer då den personen som betyder mest inte finns kvar. Jag tog inte till vara på tiden med mormor. Vi sågs sällan nu när jag blev äldre. Och kan inte beskriva hur mycket jag ångrar det. Nu har det nästan gått ett halvår sedan mormor lämnade mig. Och jag längtar till att få träffa henne igen.
På bilden nedan ser ni mig, min syster och min yngsta kusin. Bilden är tagen av mormor. Det var sista gången som jag träffade mormor. Ser ni hur glad jag var? Jag tog för givet att jag skulle få träffa henne igen. Jag hade ju självklart ingen aning om att efter detta, skulle jag inte få se min mormor igen. Jag hade ingen aning om att detta, var den sista bilden mormor tog på mig. Det var på begravningen som jag verkligen fattade det, att mormor inte finns mer. Att mormor inte mer kommer att ge mig en "kläm" och "smack", så som hon sa kram och puss. Och att jag inte kommer få höra hennes röst mer. Längtar tills jag får träffa dig igen, älskar dig mormor.
Tack för att ni läste
Kram, T

Likes

Comments

Tracy Chapman. En kvinna som slog igenom med låten "fast car". Otroligt duktig på att sjunga och enligt mig så vet för få ungdomar nu för tiden vem hon är.

Den bästa låten med Tracy tycker jag är telling stories:)

Ed Sheeran. En av de bättre artisterna i hela världen, enligt mig och många andra. Han har en otroligt fin röst och hans låttexter är så gripande på nått sätt

Mina favoriter av Ed är tenerife sea och bloodstream lätt

Till sist, the Queen of rap and everything. Nicki Minaj. Den bästa kvinnliga artisten jag vet. Thats ma Queen

Har ingen speciell favoritlåt med henne eftersom att alla är kungliga. Men beez in the trap och truffle butter är lite extra kungliga

Likes

Comments

Inga höga hinder direkt. Nackdelen med ridskola haha. Camebridge förresten

Likes

Comments

Hejsan på er! Idag Gick jag upp kl 8.00 och åkte direkt till dagiset där jag praoar atm. Efter en stor skål tomtegröt. När jag slutade så åkte jag hem till Elsa och vi gjorde pankisar😋 sen åkte jag till stallet och hoppade camebridge, (det kommer bilder sen!) åååh jäklar vad han är stor, störst i stallet faktiskt haha.
Nu när jag praoar så kanske ni förstår att jag inte kan blogga mitt på dagen. Hade bra guys
Kram, T

Likes

Comments

Fick övertala pappa till en gran, lite onödigt kanske eftersom att vi inte ska va hemma över jul haha. Men har typ alltid velat ha en gran, och en lite Kungsgran räcker😄

Hörni, kollade statistiken och har bara på två dagar fått drygt 650 visade inlägg. Det får mig att vilja fortsätta. Kärlek till er.

Kram, T

Likes

Comments

Instagram@hogbergtilda