Header

ÄNTLIGEN har jag släppt en ny vlogg video! så här får ni se den :) säg vad ni tycker om videon om ni har några åsikter också!

Likes

Comments

Min helg var intressant gjorde mycket men ändå inget hahaha. Men nu jobbar jag och är så trött vill bara ta ledigt och sova så mycket jag bara kan. Har så mycket plugg också så jag är typ helt slut.

Men där fick nu lite uppdatering and see you guys later!

Likes

Comments

Här är bilderna ifrån igår, sista bilden på min tjejkompis, hon va så sjuuukt duktig! Alla vi var så glada för hennes skull. Bästa på väldigt länge hennes röst är så fin! Kommer släppa min vlogg snart, så kan ni ser det mer i youtube om kvällen osv. Andra bilden är det på en av de favorit artisterna jag har just nu Jëlly som är ganska ny för mig men hon är så braa. Så det var min dag och kväll igår. Vad gjorde ni? :)

Likes

Comments

Godmorgon! Nu är jag i jobbet och vloggar då och då. Senare ska jag till ett uppträdande i sneakersnstuff. Där en tjejkompis ska uppträda med en annan uppkommande artist Jëlly. Men berättar mer när jag släpper ut bloggen så vi ses senare!

Likes

Comments

​Äntligen är det hääär! Har jobbat med denna projekt med flera andra vänner i 1 år!. Där vi alla har jobbat så hårt för att kunna få detta att funka och äntligen kan jag säga att vi har klarat av det! Om ni är intresserade så kan ni besöka  våran Hemsida , och sen om ni är intresserad ut av våran instagram så länkas den HÄR!

Likes

Comments

Då sover man i vardagsrummet för att man ej orkar vara inne i rummet längre. Denna feber och hosta är ju den värsta 😩 vill vara frisk igen! Men nu sover jag här och tittar på Buffy the vampire Slayer sen How to get away with murder 🤗 så vi ses sen!

Likes

Comments

Hej! Och godmorgon:) Nu är hösten här med regniga vädret osv. Vilket betyder det är då jag får min förkylning och blir sängliggande flera dagar i streck! men tänkte bless your feed med denna bild! så här får ni den och så ses vi senare! <3

Likes

Comments

​Välkommen till min officiella blogg/hemsida! där ni kommer att se mer av mig och mitt job som deltids fotograf och Youtuber!

Likes

Comments