Hej bloggisen........ Det har gått ett tag och har inte bloggat sen sommaren 2016 där jag spenderade hela sommaren hos mitt hemland. Men jag tror att jag e tillbaka nu som ni kanske märker. I profilen står det att jag 12 men nähä är fan 14 nu fyllde år den 26 mars för 2 elr 3 veckor sen. Jag har gjort så mycket att jag inte vet ens vart jag ska börja. Det jag kan göra är att berätta att jag nu går årskurs 7 asså högstadiet. Det börjar närma sig sommar och året rullar på. Det har varit så mycket att jag inte hade lusten eller viljan att blogga. Jag är inte ute efter att bli stor eller känd haha ( som att jag skulle bli det) Jag gör det för att jag e intresserad och jag tycker om att skriva. I framtiden vill jag bli en författare och skriva många böcker och ge ut de sedan. Det är ett intresse sen när jag var yngre. Hur som helst är det påsklov nu jag har inte gjort så mycket men kmr att göra saker så att jag kan uppdatera er. Jag är tillbaka nu men vet nt hur länge det kmr att hålla.......

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag vet vad ni tänker på just vad har hänt ved bloggar du efter en månad? Det har blivit så att jag har åkt från hargeisa ett tag och har åkt till Burco som är stad som ligger från vartenda där hela min mammas släkt bor och pappas. Villan vi borde hade inte nät och kunde inte uppdatera mig själv och min sociala medier. Mer om Butch kommer i ett annat inlägg!!!!!! Drf var jag borta ett tag~

Imorrn åker jag till dubai och ska vara där över en hel dag för att upptäcka staden och kanske shoppa där. Så kommer ta massa bilder på staden och då kommer ni att kunna se det.


Likes

Comments

hej! För några dagar sen var vi på ett berg som ska tydligen var den största berget här i hargeisa. Den här staden består mest av berg och den är väldigt sandig. När vi klättrade upp på berget kunde man se hela staden bakom och det var så fint.


På kvällen åt vi på ngn random restaurang där vi beställde ris med kycklingfilè... det var jätte gott


Likes

Comments

Jag ska svara på några frågor ni kanske inte visste om mig.....

1:vad har du alltid i kylen?


Jag har mjölk och smör asså alltid

2: apple eller Android?

Jag föredrar Android

3: säger du kex eller shex?

Jag säger kex för man säger kex inte shexs haah.

4:har du mjölk i kaffet?

Dricker inte kaffe överhuvudtaget 

5: är du blyg?

Jag är inte blyg inför vänner eller familj men när det kommer till redovisningar och prata med främlingar är jag extremt blyg. Försöker att ändra på det så snabbt så möjligt.

6: mcdonalds eller max?

Mcdonalds 

7:Dö lycklig eller dö med smärta?

Definitivt dö lyckligt vem vill dö med smärta

8: USA eller UK?

USA skulle vara underbart att åka och det ska jag göra😃

9: serier eller filmer?

Jag för för serier hahaha

10:plugga eller slappa (göra ingenting)?

Jag älskar att plugga men när det blir svårt eller är för mycket föredrar jag släppa😎

Likes

Comments

​hejsan idag så tänkte jag berätta om min morgonrutin under sommaren.

Det jag bruka göra är att vakna runt 08-09 och på morgonen är det svårt att vakna och gå upp från sängen så jag använder telefonen tills jag blir trött. Skrolar igenom instagram (hodish_) snapchat (hodanreal) och kollar massa ytkanaler.

Efter det bruka jag gå upp och borsta tänderna och vissa dagar duschar jag och andra tvättar jag ansiktet och borstar. Men det beror på från dag till dag.

Då är det dags för frukost, till frulle brukar jag äta bröd med smör och sylt och nu när jqg är hör i somaliland äter jag någon somalisk rätt till frulle.

Sen brukar vi göra allt möjligt från att utforska staden till att besöka släkte, över hela staden😂😉

Hoppas ni gillar och håll ut för mer inlägg

Likes

Comments

Hej bloggen!! Har verkligen saknat att blogga och berätta om mitt liv men det var så att jag har inte bra internet här den kommer och går hela tiden men just nu är det bra. Jag har också blivit jätte sjuk de senaste dagarna och känner mig skakig och snurrig tills nu. Har inte ätit mat eller något annat det är drf jag har blivit såhär dålig. Men det är inte det inlägget ska handla om men några av mina kompisar ville veta livet här i hargeisa och det är det jag ska berätta nu.

Livet är inte det samma som livet i Sverige eller övriga länder i världen. Det finns sjukt många myggor och du får enorma myggbet. Jag har en känslig hud när det kommer till att man biter mig eller får bet av olika slag. Jag får stora finnar som jag gnuggar hela tiden och det är så jobbigt. Men det löser sig hahaah,jag ska inte bara gnälla utan säga det positiva också.

Här bor hela min släkt både från mammas sida och pappas sida, så många hälsar på oss och det är mysigt. Om några dagar föder min moster en lite pojke men tyvärr är hon inte här men hon föder i Sverige så kommer träffa den lilla gullplutten i augusti när jag är tillbaka. 

Snart är det Eid och det betyder enormt mycket här eftersom alla människor som bor här är muslimer och då firar hela landet och det är speciellt (kommer uppleva känslan igen 😉) jag kommer lägga hinna (stav vet ej) och kommer fixa håret som jag ska lägga bilder på bloggen så att ni kan se.

Här var det ett litet uppdate och vi hörs i nästa😃😉

Likes

Comments

​Ni kanske har tänkt eller funderat på hur mitt liv såg ut innan bloggen? Det är det inlägget ska handla om!

Mitt liv som snorvalp asså från 0-1 var jag en tjej som älskade dockor och att pyssla. Ni vet när man är liten gillar man pyssla och leka med dockor. Jag kunde inte svenska och lärde mig svenska efter några månader. Jag var någon som kunde lära sig svenska snabbt och det blev så. Från 2-3 var jag typ en killtjej jag älskade att springa och leka kul med killarna i min klass. Framförallt tyckte jag om att spela fotboll och göra mål och bli den första tjejen som var duktig på fotboll. Jag var också mobbade den här perioden. Det var två tjejer i min klass som mobbade mig och retade,slog osv. Min mamma var tvungen att komma till skolan och hjälpa mig.

Så nu är vi nära vänner och har glömt bort det (aså är vän med de som mobbade mig) men en del av hjärtat kommer jag fortfarande ihåg vad som hände. Från 4-5 var jag mer intresserad av pingis och fotboll och blev proffs på det en gång i fyran gjorde jag mitt allra första mål och blev ohörd glad över det. Nu går jag i 6:an och den har precis slutat och ska börja i 7:an och det har varit jätte kul vi har gjort så mycket i sexan t.e.x vi gick till grönan,tom tits och annat. Det har också varit sirliga stunder i mitt liv man har ju inte alltid humöret på topp utan den går ner och upp.


Den här inlägget är också samarbete/collab nouw.com/manar.alnedawi hon är en underbar bloggare och min närmasta vän som vi delar allt med varandra. 

Hoppas ni lär känna mig ännu mer när jag berättar om mitt bakgrund och alla år jag har upplevt och nu är jag 13 år så har inte upplevt hela livet utan ett litet del av de

Håll bara utkik för mer inlägg och kanske mer collab under sommaren 

Ses

Likes

Comments

​hej bloggen !!! Ni vet att jag skulle resa och det har varit mycket med packning att jag själv inte vet vad jag sysslade med. Så det blev inte nya inlägg på ett tag. Men jag har ju nu sommarlov och sitter på soffan och skriver detta inlägg i hargeisa. Det kommer bli såå många inlägg (TRUST Me) under sommarlovet och under resan det kommer komma inlägg efter den här inlägget resa somaliland där jag kommer ifrån och massa andra inlägg så håll bara ut 

Sess

Likes

Comments

Heej!!!! Äntligen är det sommarlov och ingen skola på ett tag. Vi hade en simpel/enkel skolavslutning eftersom vår skola ska flytta efter sommarlovet där de kommer få större lokaler och mer elever. Det vi gjorde var att man fick fika och delade ut diplom till tre personer i klassen och tyvärr var jag inte en av de(: Sen fick vi våra termin betyg och man blir lycklig när man får bra betyg. Efter det körde vi frågesport där man fick tävla och då skulle man vinna mörkchoklad. Men jag är inte förtjust i mörkchoklad och det var svåra frågor som jag hade noll aning om. När spelet var slut gick vi hem och det var inte mer än det. På måndag 13/6 FLYGER JAG IVÄG TO MY HOME CITY och DUBAI. Vi ska vara där hela sommar lovet och spendera alla dagar med släkten och ha det skönt.

MER INLÄGG OM RESAN KOMMER PÅ SÖNDAG

BYEE!!!!!!

Likes

Comments

hej! Bloggen!!!!! Det var sjukt länge sen jag bloggade och skit (förlåt om jag svär) vad tiden går det är 5/5 2016 man blir så förvånad och jag tror sen jag bloggade var någonting med april. Men det jag gjorde den period jag inte bloggade var det mycket i skolan prov efter prov om nu jag minns rätt😂 Jag hade gjort ett prov förra veckan (So prov) sen jag gjorde ett prov den här veckan (matte prov) och jag ska veta resultatet på de den har veckan på måndag för att vara noga. Idag är ju en röd dag för alla i Sverige och det betyder att vi inte har någon skola utan vara hemma och studera där. Som tur har vi det imorgon också så det är lättnad. Idag var jag hemma hela dagen förutom vid 19 tiden gick jag ut med en kompis och vi promenerade med varandra och vi åt godis🍬🍭🍫🍰 medans. Det var faktiskt mysigt. Att promenera har blivit en vana nu något jag gör typ alltid för att vara noga när jag t.e.x borstar tänderna det gör jag hela tiden. Man blir så glad att ens kompis vill göra samma sak trodde att de bas var intresserade av att (leka) och ingenting annat😂😂😂 jag åt väldig god sallad idag med familjen och det var härligt😀

Likes

Comments