Is premiären

 

Så var det äntligen att gå ducks på is i gem med hockeylaget. Efter att vi har kört den tråkiga träningen under sommaren i skogen runt Tuve ishall. Vi körde barmark från den 14 april till den 17 juni sedan så hade vi 7 veckors semester då vi fick köra själva om vi ville. Så hade vi 1 veckas barmark i gen o så gick vi på is måndagen den 18 augusti kl: 21:00 att beträda isen och vi tränade till 22:30. Före träningen så hade vi barmark som vanligt. När jag gick på is så var det lite konstig känsla o man hade inte känslan mellan klubba o puck häller med det kommer snart tillbaka.I dena veckan så ventar utiligare 3 träningar. som bland annat på lördag i mellan 10-12 och på torsdag 18:30-20:00.
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi har ett tufft träningsschema i hockey för att vi skall kunna nå vårat mål med säsongen att gå upp i tvåan. Vårat träningsschema ser ut som följande o det värkar vara tufft och det e det.
Måndag: kondition/spens i 90 min
Tisdagar: karatefrys i 90 min
Onsdag: gym på sportlife
Torsdag: : kondition/spens i 90 min
Fredag-söndag: får vi välja vilken dag vi vill köra gym på sportlife
 

Likes

Comments

Bruce på Ullevi 2008-07-05
 

I går så var det dockas att gå till Ullevi och se på Bruce Springsteen and the e strit band . konseren var helt grym o var värd var endra krona som biljeten kostade. När jag var där inne på Ullevi så träffade jag 3 polare som hade ståplatser på koncern. När konseren skulle började så kom Bruce Springsteen and the e strit band ut på sen till cirkusmusik och så drog Bruce” Göteborg ännu en fantastisk kväll !” och så började han att spela Night, under låten så gick Bruce rund och tog i mot önskningar från pubbliken. Några av unskelåtarne var No surrender, born to run och stadiumvältaren Twist and shout som han gjorde sönder Ullevi med 85. När konseren var slut så ville inte publiken gå hen utan de ville ha mera at the boss o så blev det med. Som sitt första extranummer så hade ha girls in the summer clothes o han tilldelade denna låten till alla ” svenska vacklar flickor” sade han , o så senare så tackade han ännu en gång för sig o gick av med yttrligare igen så ville inte pubbliken gå en utan de ville ha mera gissa om det fick det? Det var ju klart så blev det låten som han vid flera tillfelen under konseren sade att han inte kunde spela med det gjorde han en då och då så bröt det ut en stor lycka och 58 tuen i publiken ställe sig upp o sjöng, klappade i tackat o hoppade till sången stadionvältaren Twist and shout.
Låtarna som Bruce Springsteen and the E street band spelade var följande
*Night
* No surrender
* Lonesome day
* Hungry heart
* Summertime blues
* The promised land
* Backstreets
* Roulette
* Darkness on the edge of town
* Janey don't you lose your heart
* Waitin on a sunny day
* Working on the highway
* Because the night
* She's the one
* Living in the future
* Mary's place
* I'm on fire
* Drive all night
* The Rising
* Last to die
* Long walk home
* Badlands
Kvällens extranummer:
* Girls in their summer clothes
* Thunder road
* Born to run
* Bobby Jean
* American land
* Twist & shout 
 Denna kvällen kommer jag alldrig att glöma

Likes

Comments