Jag har haft en svår tid nu.

Börjat på antidepressiva tabletter för att kunna skingra tankarna. Fick panikångest och har mått riktigt dåligt ett tag....

Men man skall bryta ihop för att kunna få sina insikter! Jag har nu varit nere på den absoluta botten, den totala nollpunkten och fått mina insikter. Jag förstår nu vem jag är, vilka egenskaper och färdigheter jag besitter, och jag är så jäkla redo för nystart av min fortsättning av livet!

Den finaste insikten är HUR jag släpper kontrollen över saker man ändå inte kan påverka!

Det är så skönt att äntligen har kommit till botten med hur jag själv fungerar och varför saker går som det går.

Jag vet nu! NU, efter snart 40 år i branschen så förstår jag! :)

Och jag kan släppa allt jag inte har kontroll över.

Därav detta inlägg...

Jag har fått ur min väldigt mycket gammalt... och kan nu se tillbaka med äkta kärlek på mycket saker. Kärlek och äkta glödje.


Till dig med kärlek <3 :

Jag kom in i ditt liv i exakt rätt tidpunkt, och du likaså i mitt liv. Vi behövde varandra för att utvecklas.

Det du gett mig är otroliga lärdomar som jag kommer att bära med mig resten av mitt liv. Du har gjort så att jag för det första nu förstår att kärlek kan komma i många olika former, att släppa kontrollen och se vart saker leder en, du har fått mig att öppna mig för min andlighet igen, och du har givit mig en otrolig start på min framtida resa.

Jag ser att allt det som jag försökt att ge dig, att tänka i olika perspektiv, vara lycklig för det lilla, att våga saker och att våga kasta sig ut, har gett resultat. Jag förstår att min närvaro i ditt liv har varit precis så fin och viktig för dig som du förmedlat. Naturligtvis... Och vet du... Jag kan luta mig tillbaka nu och faktiskt känna en uppriktig glädje och kärlek för att jag ser dig kär! ÄNTLIGEN! Det är en underbar känsla.... Samma som jag hade för dig....

Jag är stolt över dig! Otroligt stolt över att du vågar. Du vågar ge dig in i det "okända". Naturligtvis gör det lite ont i mig att se på, men jag vet nu att det är något jag inte kan göra ett dugg åt.

Jag ber dig att fortsätta att utveckla dig... till din fulla potential. Och som jag sagt tidigare: Den person som får ditt hjärta någon dag, han kommer att bli den lyckligaste mannen på jorden. Jag är glad för er skull.

Jag släpper dig fri nu! Vi har band som inte går att sudda ut, och faktiskt så känner jag ( på riktigt) dina känslor och tankar i hela min kropp och sinne! Jag är med dig alla dagar i veckan!

Jag önskar dig en otroligt kärleksfull och lycklig resa! Du är förtjänt av det bästa!

Och jag säger "på återseende". För våra vägar kommer att korsas igen! Det är jag övertygad om! Men just nu har vi varsin resa att göra.

Älskar dig till månen och tillbaka!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har både lärt mig själv och bankat in i huvuden på de flesta människor att följ ditt hjärta! Gå på det ditt hjärta säger, och glöm allt annat! Säger ditt hjärta att gå till vänster så gå åt vänster då..... och lita på att hjärtat vet vart du ska!

Släpp kontrollen och lita på att det blir rätt.

Mitt hjärta skriker att jag gör så jävla fel just nu! MIn själ visar exakt samma sak! Hela min kropp säger att det är så jävla fel att lämna den man älskar...... men min hjärna säger att jag måste det.

Jag är inte rädd för att bli sårad igen, jag har varit där nere på botten ett flertal gånger i livet, men aldrig, ALDRIG, på detta sätt!! Hur fan kunde det bli så här fel??? Måste jag gå tillbaka till en människa som inte vågar följa sitt hjärta? Kan jag inte vara kär på "avstånd"?

Tydligen kunde jag inte det.... För problemet är att jag inte bara är kär, jag älskar hennes själ, jag är förälskad i hennes ande, jag har äntligen efter nästan 40 år i livet mött min självfrände!, min tvillingsjäl! Det här är kvinnan som jag faktiskt skulle kunna se mig själv med livet igenom.... Jag skulle kunna offra allt för henne.... och det är väl det jag just nu gör...... Offrar mitt hjärta för att hon skall kunna utvecklas ännu mer än hon gjort hittills. Offra mitt hjärta i den mest kärleksfulla handlingen jag någonsin har gjort..... Släppa henne fri!

Hon har väl en bit kvar på sin resa.... och jag förmår mig inte stå och titta på för det sårar min själ.... sårar den så pass mycket att jag går sönder... Jag önskar att hon vore redo.

Så jag får gå tillbaka i min utveckling och lyssna på min hjärna i detta fall. <3 <3

Dags att släppa taget <3

Dags att bli hel på egen hand... <3

Dags att bygga mitt liv <3

Dags att läka den kärlek som finns och kunna komma tillbaka som en vän så småningom och glädjas och vara glad åt henne i sitt liv.


Likes

Comments

Till och med när jag befinner mig nere i den djupaste dal, får hon mig att skratta. <3

Ligger och lyssnar på musik, känslan av ensamhet och sorg är stor, men när jag tänker på henne.... det hon gjort för mig, och den otroliga kärlek och sanslösa humorn vi delar, kan jag inte göra något annat än att faktiskt skratta. Skratta med tårar i ögonen.

Hennes kontrollbehov, hennes dödsångest för att jag skar morötterna fel, hela hennes tankesätt och humor är för det mesta mer galet än mitt. Hon är en uppdaterad version av mig själv.... en själsfrände!

Hon har gett mig så mycket,  skänkt mig så mycket glädje. Så många minnen som jag alltid kommer att ha med mig.

FAN vad jag saknar .... <3

Likes

Comments

Igår var jag tvungen att ta farväl till den som jag tror har betytt mest för mig i mitt liv hittills. <3

Mitt hjärta blöder, och har gjort det i någon vecka..... Det gör så ont, så jävla förbannat ont!

Det finns inget hellre på denna jord som jag skulle velat göra nu än att åka till henne, krama henne, pyssla om henne, kyssa henne, se henne i ögonen och säga orden som jag vill skrika ut till hela världen: JAG ÄLSKAR DIG!

Det gör så jävla ont i mig! En smärta som jag aldrig varit med om tidigare. Min själ brinner upp....

Det finns inget med denna kvinnan som jag inte älskar! Allt! Hennes hår, djupa ögon, underbara hjärta, t o m hennes hobbitfötter är fett jävla förbannat underbara!!!

Ni vet, när man säger hej då till någon.... men det enda ni vill är att dom skall stå utanför dörren och knacka på, för att få komma in i ens liv igen.... så är det! Jag står och tittar ut på min tomma parkeringsplats och önskar att någon gång ser jag hennes bil där....

Min själ är så sönder.... min själ älskar denna kvinna så otroligt mycket och saknaden efter henne är så förbannat enorm!

Önskar att hon hade velat samma sak som jag...... Men nu, nu måste jag försöka läka. Läka ut all den kärlek som finns för henne..... försöka hitta ett sätt för min själ att kunna bli hel! För hela mitt väsen tillhör henne!

Det här är fan den svåraste och tuffaste tiden i mitt liv! Och jag hoppas och ber till gud att hon mår bra, och kan hantera sin sorg och saknad...

Du skall veta: jag älskar dig, och jag saknar dig <3


Likes

Comments