Outfit

knitted sweater ENVII white/blue striped shirt ZARA trousers SAMSØE SAMSØE bag ZADIG & VOLTARE rings LINE&JO

Det danske vejr er ikke til at regne med, hvilket også implicerede i, at jeg hoppede i lange bukser, en langærmede skjorte og en strik udover. Et ret så dårligt valg fra min side af, da der senere hen på dagen blev lovet sol og lidt over 20 grader i indre by, så den mundering var ikke spor rar i 20 graders varme. Dog får i hermed nogle outfitsbilleder fra i dag. Håber i har nydt det skønne sommervejr, som Danmark omsider har fået! Knus


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Inspiration

1. Denim jacket ENVII 2. Sunglasses H&M 3. Silk dress H&M 4. Tee PIERRE BALMAIN 5. Bag MANGO 6. &OTHERSTORIES

1. Denim jakken. Jeg har længe overvejet at erhverve mig noget så simpelt som en denim jakke. Dog kan det være en udfordring, at finde den helt perfekte denim jakke, hvilket har medført at jeg har været et smut forbi adskillige butikker samt webshops, og har dermed fundet frem til den lækreste denim jakke fra Envii. Jakken er i den perfekte "denim-nuance", har enkelt form og står til en udmærket pris.

2. Jeg ejer 1 par solbriller, og jeg har igennem tiden formået at ødelægge 6 par, hvilket også resulterer i, at jeg ikke investerer i high-end solbriller, men køber solbriller til en såkaldt "spot-pris."

3. Silke. Silketoppe, -skjorter, -kjoler,- bukser og -tørklæder. Alt i silke må ejes. Min absolut yndlings tendens fra denne sæson.

4. Statement t-shirts er noget jeg så småt er begyndt at investere i. De er praktiske og nemme at style og redder enhver tøjkrise. Lige for tiden har jeg et par t-shirts fra Thrasher, Ganni og Kenzo i tankerne, som jeg godt kunne tænke mig at have hængene i mit klædeskab.

5. Man kan aldrig have for mange tasker, og på nuværende tidspunkt crusher jeg lidt på ovenstående taske fra MANGO. Simpelt design, rummelig, praktisk, nem at style og til en utrolig fin pris. Den opfylder mine 5 krav til tasker, hvilket nok også resulterer i at jeg nok bliver indehaver af tasken i den nærmeste fremtid.

6. Såvel som man aldrig kan have for mange tasker, kan man tilsvarende aldrig have for mange sko. Især ikke chunky sneakers. I kommer nok til at se det ovenstående par, på blogget i den nærmeste fremtid. Jeg har netop lige foretaget mig en bestilling på skoene.

Knus


Likes

CommentsAmanda er god til at få andre til at føle sig godt tilpas og selvsikre.


Amanda bruger meget tid på at passe på dem hun holder aller mest af.


Amanda har en svaghed for lækre tasker og sko!


Amanda bruger alt for meget tid på dumme fyrer.. Eller at viske skrevet ting ud, og skrive det hele om igen, hvis ikke det blev skrevet pænt nok.


Amanda siger ofte OMG, fuck og Løner.


Amanda undervurderer sine evner til at gøre andre folk lykkelige.


Amanda frygter at der skal ske noget med hendes bryster eller dem hun har kær.


Amanda har en dårlig vane med at spise junkfood (men man er jo kun ung én gang)


Amanda er dårlig til at tage beslutninger på sine egne vegne, hun tænker nogle gange for meget på andre!


Amanda hader falske mennesker, som udnytter folk.


Amanda drømer om en lækker lejlighed i indre by med sin bedsteveninde og drømmejobbet.


Amanda vil gerne møde Zac Efron - men hvem har ikke drømt om ham siden HSM?!


Amandas drømmefyr er en sød sjæl, som kan tage sig godt af hende og har et charmerende ydre.


Amanda er VERDENS BEDSTE VENINDE <3

Knus


Likes

Comments

Til mine kære følgere - Rigtig godt nytår! 

Set i bakspejlet vil jeg beskrive mit 2016 som et overvældende, betydningsfuldt, udfordrende, lærerigt, oplevelsesrigt og utroligt anderledes år. Med det sagt, har det været et år med utallige opture ifølge enkelte nedture hen af vejen. Året har budt på en folkeskole afslutning og efterfølgende en ny start på handelsskolen, nye venskaber, mine forældres skillesmisse og mange flere oplevelser. Så kære følgere, jeg vil ønske Jer alle et rigtig godt nytår. Må 2017 bringe Jer mange gode, lærerige og mindeværdige oplevelser. 

Knus

Likes

Comments

 
Glædelig mandag ladies! I weekenden fik min mor og jeg virkelig råhygget - det blev til en tiltrængt bytur i det skønneste vejr! Jeg fik noteret mig nogle urealistiske ønsker for denne måned, heriblandt en Gucci taske, som jeg nok ikke kommer til at blive indehaver af.. Ellers fik vi begge to en yderst lækker burger samt nogle sprøde fritter til, på en restaurant jeg ikke kan navnet på :// Så det har været en yderst lækker weekend som jeg har nydt fuldt ud. 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/18214277/?claim=a34yyhs5n3f">Follow my blog with Bloglovin</a>
// Jeg undskylder mange gange for fraværet, men jeg er her nu med en helt anden indstilling og lyst! Og jeg håber i vil læse med. Knus

Likes

Comments

1. top ZARA 2. shorts ZARA 3. blazer RIVER ISLAND 4. top DESIGNERS REMIX 5. top ZARA 6. pants MANGO 7. top H&M 8. skirt NEO NOIR

Hey loves, jeg har endelig fundet tid og overskud til, at sætte mig ned og for engang skyld udgive et indlæg. Jeg var oppe i mundtligt matematik i dag, hvilke betyder jeg har en prøve to go, også er jeg ellers godt færdig med folkeskolen! Det føles skønt snart endelig at afslutte et langt kapitel, og sådan er der sikkert også mange af jer der har det. Studentertiden er lige om hjørneteller for nogle af jer - og nogle af jer afslutter snart folkeskolen. Uanset hvad skal der et lækkert outfit til at afslutte kapitlet med et brag. Jeg har fundet nogle fine items, som jeg synes ville være utrolige fine til dagen. Godt nok behøver man ikke, at have helt hvidt tøj på til afslutningen af folkeskolen, men så kan man i hvert fald koordinere nogle af de ovenstående items med en nederdel, culottes eller noget helt tredje. Knus

Likes

Comments


Bomber jacket from Zara here

Hey loves! For to små uger siden blev jeg ejer af denne skønhed. Endnu en bomber til min minimale samling og endda til kun 149.- Jeg har desværre ikke haft den i brug endnu, men det skal der snart laves om på! Lige om snart afslutter jeg 10 års skolegang i folkeskolen, hvilke bliver utrolig fedt! Jeg har sidste skoledag på torsdag, hvor der skal gang i karamelkastning og vandkamp. Hvornår har i sidste skoledag? Knus

Likes

Comments


Så gik der lige en lille uge mere uden nogle opdateringer fra min side af, lige for tiden fylder skolen virkelig meget. I den her uge har jeg fået overstået de første skriftlige prøver, hvilke er super lækkert. Men dagens indlæg skal nemlig omhandle de lækre silketørklæder. Jeg er fuldstændig blevet forelsket i dem, og synes det super fedt ud som bælte! Lige nu går jeg rundt og drømmer om det ovenstående tørklæde fra Totême, men kan ikke få mig selv til at smide så mange penge efter det. Derimod er tørklædet fra Calvin Klein et super lækkert alternativ til en mere overkommelig pris. Hvad synes I om silketørklæder? Knus

Likes

Comments

Nyt indlæg