I går så hadde meg og samboeren min halloween fest. Det var kjempe kjekke kveld. Så her er noen bilder fra kvelden.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Det med god selvtillit er viktig hos oss alle sammen, men dessverre så er det en del som sliter med dette. Jeg er også en av dem og det har jeg gjort i noen år , men det har blitt så klart bedre. Grunnen for at jeg sliter med dette er fordi jeg ble mobbet på grunnskolen og ungdomsskolen. Det var alt fra blikk til utfrysning dette har gjort til at jeg sliter med dette. Å ha lavt selvbilde er ikke en god følelse å ha. Jeg var sånn som fulgte med hva de andre gikk med og leste i mote blad om hva som var på moten. Jeg tenkte alltid er denne fin nok? vil jeg passe denne? , men etterhvert så begynte jeg å tenkte at jeg skulle begynne å gå i de klærne som jeg føler meg fin i ikke hva andre mener jeg bør bruker. Det mener jeg er veldig viktig så husk gå i de klærne du føler deg fine i. 

Når det er snakk om å bade på offenlige steder sånn badehaller osv. Da kjenner jeg at jeg gruer meg litt siden jeg er ikke så glad i å gå i bikini siden jeg ikke vil vise meg. 

Jeg var også sånn  så ikke tørte se meg i speilet om morgenen det ville jeg unngå. Jeg følte meg stygg og alt det er , men det er ikke så rart når jeg fikk slengt daglig at jeg ikke var pen. Det er jo sånt med oss mennesker at vist man får slengt stygge kommentarer så begynner man til slutt å tro på det det.Det var det som skjedde med meg. Jeg er litt sånn ende , men det har blitt bedre. Selvtillit kan også påvirke våre valg. Vist man har lyst til oppnå noe så kan selvtilliten ta overhånd og gjøre sånn at man ikke tør å gjøre de valgene.

Så tilslutt så her er noen tips til å få bedre selvtillit.Jeg må også bli bedre på disse punktene her.

1. Si til deg selv at du er pen. Når man er foran speilet si til deg selv jeg er pen og jeg er god nok.

2. Hør på komplimenter. Dette klarte jeg ikke før , men nå er det mye lettere , men det kan alltid bli bedre.

3. Skryt av deg selv.

Så husk dere er flotte som dere er og dere er unike aldri glem det.

Likes

Comments

I dag har meg og samboeren min vært på geocaching i det fine været. Det var 20 cacher som var på vei opp til et fjell.

Så i dag så var vi gått til sammen 6 og en halv km så vi er ganske så slitne nå. Etter turen så orket vi ikke stresse med å lage noe mat så det ble take away. Så da spiste vi maten på stranden imens vi så på at solen gikk ned skikkelig romantisk <3

Likes

Comments

Vi har vært oppe siden klokken 8, men jeg ville innom for å ønsker dere god morgen. Det ser ut som det blir en nydelige dag i dag.

Det er faktisk blå himmel noe som faktisk er sykt lenge siden sist. Så i dag skal jeg være ute å nyte det nydelige været som vi har ventet lenge på. Det er ikke så lenge til det er meldt regn igjen så nå skal jeg være ute og få prøve det nye kameraet mitt.

Bildet har jeg tatt.


Likes

Comments

HeiHei

Imens samboeren min lager noe mat til oss tenkte jeg at jeg kunne blogge litt. Igår så overasket samboeren min med kino idag. Så idag så skal vi se skrekkfilmen IT.

Så jeg kjenner jeg gruer meg litt siden det er jo så høy lyd på kino at man blir så skremt. For ei stund siden så vi Annabelle på kino og jeg ble så skremt at jeg skrekk når jeg skvatt. Så da er jeg sikker på at det kommer til å skje denne gangen også. Jeg synes skrekkfilmer er spennende , men jeg er ikke glad i å bli skremt så derfor gruer jeg meg litt fordi jeg er 110% sikker på at jeg blir skremt i kveld når vi skal se denne filmen. 

morgen skal vi faktisk til badelandet det var også en overaskelse fra samboeren min.Så i tillegg til det så fikk jeg spøkelsenatt i kongeparken så da kommer jeg til å filme litt å legge ut på bloggen.

Likes

Comments

Hallo dette er mitt første innlegg på min nye plattform, Jeg har blogget før på blogg.no , men nå blogger jeg her på nouw. Jeg kommer til å starte med å skrive litt om meg selv så dere kan bli litt bedre kjent med meg.


Hva heter du? Jeg heter Leana.

Hvor gammel er du? Jeg er 22 år.

Sivilstatus? Jeg er i et samboerskap med min kjærest.

Har du dyr? Ja, jeg har 4 marsvin.

Hva er dine interesser? Mine interesser er foto jeg elsker å fotografere. Så er jeg også glad i interiør.

Hvilken utdannelse har du? Jeg har fagbrev som barn og ungdomsarbeider.

Hvilket stjernetegn har du? Jeg har væren.

Det var litt fakta om meg selv.

-Leana


Likes

Comments