Träning

Har inte riktigt fått häng på det här med bloggen ännu. Bloggar från mobilen så lär sätta mig vid en dator och försöka få till en design. Iaf.

Gårdagen. Blev ett dubbelpass igår, började med Grit strength med inslag av plyo och fy va drygt det var. Är stark i mina muskler när de kommer till styrka men plyo var inte och leka med. Hatkärlek till alla dessa armhävningar som ska göras. Älskar triceps armhävningar men alla andra tycker jag inte om, fast det är en sak jag skulle vilja bli bättre på.
Men efter griten så var det dags för pump. Träningsinstruktören kom och gav mig lite nötter imellanåt, haha. Langade iaf på med vikter och träningsvärken i rumpan idag är inte att leka med. Var stark i bröstmusklerna igår men önskar att jag kunde öka på vikterna på biceps, men de kommer.

Idag så är det dags för träning igen, cirkelmix. Ännu ett roligt men drygt träningspass. 45sek jobb, 15 sek vila, 10 stationer och 3 varv. Väldigt jobbigt för bena då de är många benböj samt hopp.

Checkar in ikv för hur det gick!

Likes

Comments

Träning

Ända sedan jag var liten har jag tränat i någon sorts form.
Jag har tränat och tävlat i simning.
Jag har gått på judo.
I gymnasiet gick jag en linje med inriktning specialidrott, där min idrott var bordtennis.
Jag har även spelat innebandy både på hobbeynivå samt kört matcher.
Löpning har även alltid varit med som en stor del av träningen.

I början av året så kom jag igång med löpning på riktigt igen efter min andra graviditet, sprang ett lopp i höstas innan jag drog på mig en skada i knät.
Och under flera år har jag gått på gruppträning, så som bodypump och step. Men de är inte förens nu efter sommaren som jag har kommit igång på riktigt igen. Jag har även börjat med Grit där nu nästa steg är att bli instruktör inom.

Lite om min träningsbakgrund men de finns så mycket mer att berätta!

Likes

Comments