Hej igen, det var ett bra tag sedan! Just nu sitter jag på ett tåg på väg mot Göteborg, ska spendera en natt där så idag blir det Liseberg och imorgon ska vi gå på stan. Skönt att komma hemifrån ett tag.

Midsommar firades ju nyss också, jag hade en riktigt mysig dag med Rebecca och Linnea. Första gången på länge jag firat midsommar hemma.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Går nog inte en enda dag utan att jag gnäller om att jag behöver sol, nu snackar vi behöver! Har ju inte sett solen sen augusti, just nu skulle jag kunna gjöts i princip göra vad som helst för en utlandsresa. Har ju tjatat hål i huvudet på all runt om kring mig, haha! Just nu är nog drömresemålet antingen någon nice paradis ö i Asien eller Bondi beach i Australien.

Likes

Comments

OUTFITS, NEW IN

Min nya älskade bomber jacka från NA-KD. Fick hem den förra veckan, har redan hunnit använda den en del. Kommer användas flitigt i vår. Bomberjackorna är ju tillbaka nu i vår, får se om jag kanske klickar hem en till. Dem är ju riktigt stilsäkra.

Likes

Comments

Godmorgon, första skoldagen för min del idag. Inte så mycket att säga, same old same old. Efter skolan ska jag åka till stallet, så skönt nu när det är ljust ute. Slipper stressa och nu kan jag välja om jag vill rida i mörkret eller inte.

Hoppas ni får en fin tisdag!

Likes

Comments

Café

En riktigt god chockladbakelse från ett av mina favvo cafén.

Hej, varit tomt här. Men som ni redan vet så har jag ingen dator. Helt ärligt är jag inte så peppad på att sitta och ladda upp halvdana mobilinlägg. Fast tror att jag får tillbaka min dator snart. Tills dess ska jag göra mitt bästa för att hålla bloggen någorlunda uppdaterad.

Jag har iallafall haft ett riktigt bra sportlov. Hängt med vänner, shoppat, varit med familjen, tränat, sovit. Ni vet, bara njutit av ledigheten. Imorgon drar skolan igång för mig igen. Fast ser redan ljuset i tunneln eftersom att vi har påsklov om bara två veckor! 

Likes

Comments

Har precis beställt en ny jacka. Så glad! Ni som bloggar här på nouw vet nog vem som har designat den. Josefin Ekström har gjort en kollektion för NA-KD, jag älskar vartenda plagg!

Likes

Comments