Idag.. Lång dag.. Men först! Igår var jag för första gången på ett år på gymmet och fixade mig ett gym kort! Så hyllade igår och sen cheerleading idag! Biff no.1!
Men idag satt jag och pluggade till klockan 18 i skolan.. Hyffsat död skola vid den tiden! Men min träning är framflyttad och pallar inte åka hem emellan!
Juste! Denna helg spenderade jag i Helsingfors! Lagom mysigt asså! Vill tillbaka till bastun och vår underbara lägenhet som vi har där! :D

En liten bild från pluggandet idag.. Det var inte speciellt kul att sitta själv så längre..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år! ska man kanske säga.. men vete fan om det är så jävla gott.. eller vad vet jag. Jag vaknade liiiiiiite sent idag.. men gick upp till middagen i alla fall! 

Igår nyårs afton. Jag var och åt hemma hos Sara och sen försökte vi fixa bussarna bort till svedala men varena buss var sen så det var stress.. och lååånga promenader. Väl framme på en lokalfest i svedala(ja svedala av alla bonnahålor) Festa vi på som en vanlig tonåring! Men andra ord satt inte hemma hos en kompis på en par middag och drack vin och lekte sofistikerade! Det kan jag göra när jag är 40 år. Nu är jag 18 och då festar jag som en 18 åring! 

Klockan två körde Maja och jag bort till bunkeflo och var hemma hos Alex och satt där och snackade (Ja då var vi sofistikerade) (dock inget vin) till klockan halv 7 på morgonen sen var det dags att dra sig hemåt. Pigg och glad ska man vara. Blev jätte sugen på pannkakor men har fortfarande inte orkat fixa några till mig. 

Och juste! Jag har tror jag hittat en ny kille nu! För den som jag skrev om i förra han är äcklig och så.. haha men det kvittar nu! NU är det ett nytt år! Är man full och dricker och röker samtidigt som men tar bilder så får man vara glad om man ens får med en raket!Likes

Comments

Då har man lyckats bli rätt sjuk.. men börjar må mycket bättre! Har bara legat i sängen typ de närmsta dagarna.. men jag tänker inte lägga ut några "fina" äver redigerade bilder här på en kopp te som jag ändå itne dricker eller nått annat mysigt för så ser det inte ut. Jag ligger typ halv död i sängen och pluggar jävligt grasiöst! 

Visst jag hade kunnat fota mina pannkakor som jag gjorde till lunch men ärligt vem fan vill se mina snea pannkakor? INGEN! 

Så nej här finns inga fina redigerade bilder på saker som jag ändå inte kommer käka.. min kropp gör ändå för ont för att hålla på med sånt trams.. 

Alla som tror det är lite mysigt och sånt när en brud är sjuk att de sitter i soffan med en kopp te och kollar gossip girl tänkk igen! det är bara så de vill att det ska se ut vilket det inte gör! Visst det finns säkert de brudarna som gör det men då är de fan ta mig inte sjuka då är de lata jävlar som inte orkar ta tag i sitt liv. Man jobbar och håller igång tills kroppen säger helt ifrån och då kan man inte leka lite mysig. 

Nu ska jag fortsätta plugga!

 

Likes

Comments

Cheerleading är den underbaraste sporten man kan hålla på med! Älskar mina tjejer och vi jobbar så hårt för att allt ska sitta perfekt till tävlingarna. 

Den dagarna då jag är med mitt lag är de dagarna jag mår bra! Tycker det är hemskt att jag inte kan vara med på träningen imorgon eftersom min kropp jobbar emot mig och säger ifrån och måste vara bra till lördag då vi har en uppvisning. Likes

Comments

Är så jävla trött på att bli lurad och jag yckas vara dum nog att gå på det! Förhelvete Hanna du är så jävla äckligt korkad! Varför lyckas du bli lurad av varenda jävla snubbe.?? Är du sä jävla dum i huvudet så du går på allt de säger?

Ja tydligen är jag ju det. Jag orkar inte mer med något. Är så jävla trött på att bli lurad och sårad. Fuck allt och knulla dig själv ditt jävla äckel!

Likes

Comments

Blev lite sen när jag slutade jobbet.. Sprang till bussen han med den om tur. Hem fixa mig .. 30 min.. fuck! Missar min andra buss vilket kommer göra att jag missar bussen efter det! Fan! 

gör mig redo att hoppa på cykeln och cykla till Centralen. Blev taxi istället.. hehe 

Hinner med buss 100 till skanör. Maja möter mig och vi går hem till Elina! 15 min innan vi ska till strandbaden. Hora! 

Super mig full på nått småäcklig (fjårtizzz!!) 

Hoppar in i bilen och så är vi på väg! Väl framme, tomt på hela jävla stället. Inte en jävel var där. Lönt. 

Sen slutade kvällen med opassande saker att skriva här! Men morgonen efter var man på bussen på  väg till träning! 

I "SNÖSTORM".. 

 Likes

Comments

Nej misstolka inte rubriken jag ligger inte med en bartender.. eller? ;) nä jag har fått jobb! Är riktigt lycklig! Stod i baren i fredags på A2 och ska stå där igen på fredag då procivitas (min lilla skola) har julfest! kommer bli awesome! 

Men åhh är lycklig idag.. vilket känns skumt. 

Jag har hittat (tror jag) en snäll kille för en gångs skull men antagligen palyar han mig med! Varför inte liksom? inte så ovanligt men ja man börjar vänja sig så lika bra att bara vara med i spelet så länge det går och blir man sårad så fuck det.. det finns värre saker. 

Allt är bara bra förutom att hela min kropp har gett upp.. tror jag kör för hårt med mig. Allt har fallit för mig egentligen sedan måndagen då min älskade mormor lämnade denna jord. Jag jobbar och puggar, har slutat äta ordentligt hinner inte, trrönar hårdare än va jag klarar av. Så ja nu har min kropp sagt ifrån.. Ligger nerbäddad i min säng med nackspärr, sträckning i låret, feber, förkylning och förstörd handled.. 

Men detta stoppar inte mig, tänker fan ta mig inte ligga hemma för det. Ser ingen anledning till det. 

+ jag har nästan slutat röka! (snacka om duktigt!!!) 

Men jag är en lycklig person även om allt failar. Hoppas alltid på det bästa så hoppas att han inte bara jävlas med mig. Man har lite svvårt att ens försöka lita på något någon säger längre. Alla bara ljuger vilket suger! 

Likes

Comments

Idag den 3 december fyllde äntligen Maja 18 år! nu kan vi äntligen gå ut och festa! Hon hade fixat en mysig tjej eftermiddag med våfflor och så men jag kunde tyvärr inte åka dit med tanke på det som hade hänt så bröt jag ihop och har inte kunnat göra något idag. Men det är underbart att hon är 18 och detta kommer firas på lördag ordentligt! 

 

Mina Mad photoskills visas igen! Likes

Comments

Jag känner mig helt tom som om jag inte kan kontrollera mig själv längre.. 

Alla bara sviker mig. Det finns nästan aldrig någon som tänker på mig före sig själv så som jag gör, jo okej vissa men det är fan inte ofta.  

Jag har inte längre någon kontroll över mitt egna liv. Ibland kan jag börja gråta utan förvarning och ibland skrattar jag år inget alls. Börjar bli rädd för mig själv, försöker hålla en mur uppe runt mig genom att inte visa några känslor förutom glädje.. Men även een stark mur sviker ibland. Jag försöker mitt bästa med att hålla känslor för mig själv jag vill inte störa någon annan med mina problem. Men ibland hade det varit så skönt om man hade haft någon man kan prata med en sen kväll någon som man kan lasta av sig och den kan  göra samma. Problemet är att jag aldrig hinner det. 

Idag har verkligen inte varit min dag. Min underbara älskade mormor dog inatt hon har varit mitt ljus, min klippa jag kommer alltid att älska henne! Men nu har min morfar flyttat ner till mig så han slipper vara ensam vilket jag tycker är jätte mysigt! 

NU borde jag försöka få någon sömn men tror inte det kommer gå. Kanske gråter mig till sömns eller bara somnar av uttmattning. Likes

Comments

Idag hade jag studiedag.. studiee.. studie..---> sovdag! Skulle plugga men så blev det inte.. Sov och tränade! Vi hade föreningsuppvisning med cheerleadingen riktigt kul var et och vi var jätte duktiga! 

Biff som jag är så kommer det en bild på kramparn!

 

Ser lite sur ut för jag var så fokuserad på att spänna mig.. 

Nu är det dags att sova! Godnatt!

Likes

Comments