Heeej alla fina,

Det var inte länge sen alls som jag faktiskt inte läste någons blogg alls, och inte heller kunde jag begripa hur folk orkade eller ens ville blogga om diverse saker..

Jag vet att den största anledningen till att jag faktiskt började blogga var/är just för att faktiskt kunna skriva av mig, om jag mår dåligt/bra, känner att jag kan relatera till en låt som jag lägger upp eller bara dela med mig av saker som gör mig glad. Mitt mål är inte något specifikt med bloggen utan det är mer för min egen skull, det känns helt enkelt bra att bara sätta sig ner och skriva ner sina tankar ibland.

Nu ska jag iaf avsluta det här inlägget som jag egentligen inte kommer någon vart med, vilket inte gör mig så mycket men Aa, kände iaf för att skriva av mig lite om absolut ingenting!

Till next time! 🙃

Om du ser det här J, here it is! Lyssna och njut 🙌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sist jag skulle träna gick det inte som jag hade förväntat mig, trots pre workout så kunde jag typ inte ens stå rakt upp, inte lyfta på armarna osv. Dagen efter vart jag sjuk men det är på bättringsvägen så nuuuu jävlar är jag hur taggad som helst på ett nytt träningspass! 💪🏼

Idag kommer det vara fullt hus här, och inte på grund av festligheter eller liknande haha, utan pga jobb. Längtar förövrigt tills denna helg är över & redan till nästa 😅

Ha en superbra fredag! :)

Likes

Comments

Under de senaste dagarna har C' hunnit komma hem, det har jobbats en hel del och en massa måsten som ordnats.

Morgonen började iaf med en dokumentär på väg in till jobbet, det har som vanligt jobbats flitigt under dessa dagar. Dock så har det tränats föör dåligt sen det uppdaterades sist. Ibland önskar jag det fanns fler h på ett dygn. 😅

Ska snart slå en pling till Jay & snacka massa skit, köra lite FaceTime, rätt så tacksam för att det finns haha. Snart är det sovdags för Celin och ikväll ska det tränas no matter WHAT!

Till next time! 😎

Likes

Comments

Halloj,

Nu är det söndag och imorse kom vi hem. Finns verkligen inget bättre ställe än ens egna hem.. Vi har iaf kollat på serier heeela dagen, lagat middag och återhämtar oss från gårdagen typ haha.

Vi var som jag tidigare nämnde barnfria igår så den kvällen spenderades på hotell med en hel del alkohol. Vi drog förbi krogen en sväng & därefter drog och käkade.

Jag hade även beställt ett armband för ett tag sen som jag valde att ge till A' igår. Alla som själva är päron vet hut skönt det är att unna sig egentid med sin partner samtidigt som man saknar sin lilla nästintill lite för mycket! Tidigt imorgon kommer min sessa äntligen hem igen! 🐭

Nu ska vi springa iväg på ett ärende, här nedan får ni lite bilder från gårdagen, till next time! :)

Likes

Comments

Heeeej,

I fredags gjorde vi faktiskt inte speciell mycket, Art lämnade fröken C' till hans morföräldrar medan jag städade och donade här hemma. Vi kollade en hel del serier & typ laddade batterierna.

Nu har vi precis kommit hem från en krog och har tidigare idag tagit in på Plaza Hotell. Vi har haft superkul men mer om detta kommer imorgon, tänkte bara uppdatera er lite snabbt. Har även en ordnat med en liten "överraskning" till Mr.

Ni får veta mer om hur vi haft det och vad vi gjort i nästa inlägg, till next time 🙃

När han låtsas vara lika kort som mig 😂🙃

Likes

Comments

Nu är tisdagen äntligen över och för mig är det två arbetsdagar kvar denna vecka. Det har jobbats och tränats, precis som det ska vara. Jag brukar faktiskt se framemot träningen även om det är extremt jobbigt, just för att resultaten gör sitt och lite mer.

Idag när jag kom hem så var det lite folk här, jag har typ rensat en hel del av fröken C's kläder som hon vuxit ur, tänkte att det är bättre att ge bort de än att de finns här hemma och inte gör någon nytta alls.

Nu ska jag kolla lite serier och i helgen händer något jag sett framemot! Ska bli superkul!

Höres så länge :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår började dagen med lek & bus. När Art hade kommit hem tog vi en lång promenad i det fina vädret till systemet. På vägen dit fick vi reda på det tyvärr inte alltför oväntade som inträffade i Sthlm.

Det är så sjukt tragiskt att sånt händer här idag, men mycket också för att personer med makt inte sköter sitt jobb som de ska. Jag personligen tycker att det finns politiker som kan göra bra mycket mer för att minska risken för att sådant ska uppstå i framtiden eller alls överhuvudtaget. Dessa personer uttrycker sig faktiskt svart på vitt på sociala medier kring deras värderingar & tankesätt, kanske dags att skärpa lagen och göra något åt detta en gång för alla..

Det man däremot inte förväntade sig i allt det tragiska var hur alla bara enades, allt var så självklart och folk gjorde sååå mycket fint för att underlätta för sina medmänniskor. Allt ifrån att öppna sina hem, bidra med mat, hotell som erbjöd kostnadsfria rum mm. Utöver allt detta så gjorde våra poliser ett fantastiskt jobb, de borde hyllas en dag som denna! Speciellt med tanke på hur mycket vissa klankar ner på de vanligtvis.

Tills man hört & läst om allt detta så var det dags för middag, sen körde vi lite spel och drack faktiskt. En sån dag tycker jag många fler borde dricka, just för att visa att man ändå gör som man själv vill och totalt skiter i extremisternas värderingar och allt vad de står för. I allt det tragiska så är det just då man ska skåla och göra allt man vill som de är emot.

De vill att man ska bli rädd och typ falla som medborgare, jag tror snarare det blivit helt tvärtom. Jag, liksom många andra tänker på de som gick bort & som blev skadade, nästan ännu mer på deras anhöriga. Samtidigt som den idioten som gjorde detta ändå inte fick som han ville hela vägen ut, för än idag står hela Sthlm enade och det fanns både ljus och hopp i allt det sjuka som hände igår.

Nu ska jag krama om min tös extra hårt och hoppas ni gör detsamma med era nära & kära.

Likes

Comments

All the way from Ghana..

"Sent" igår fick vi besök av mina bröder ett tag, blev en del skitsnack och skämt. Superhärligt sällskap, speciellt de två yngre då det var ett tag sen vi sågs, bara Jay som fattades. Jag åker ju typ aldrig till Sthlm längre, det är om jag någon gång ska lämna av C vid Bålsta där Art's morföräldrar hämtar upp fröken. Bra avslut på en bra dag.

Idag vaknade jag & Celin faktiskt rätt sent, har städat lite och sen har vi busat och lekt. Läst lite böcker och kollat på dokumentärer. Ska strax fixa mig för skoj skull och om ett tag ska jag börja fixa middagen till lite serier. Har förövrigt fått dille på jalapeños haha, efter att jag fick C så får jag fortfarande dille över olika saker under långa perioder, när ena avtar börjar det andra. Tycker det är fett härligt haha! #desomvetdevet

Höres! :)

Likes

Comments

Vilken morgon! Startade morgonen med att städa hela lägenheten.. är hemma & vabbar då fröken C' är sjuk så då passade jag på typ. Annars har man inte så mycket tid för sånt efter jobbet.

Igår efter jobbet hade jag bokat tid för påfyllning av läpparna. Det som skulle göra sååå ont & som jag hade längtat efter. Anledningen till att jag delar med mig av detta är för att jag personligen tycker att man ska kunna vara ärlig om "ingrepp" som man gjort. Man har ju hört om folk som påstår att de är emot ingrepp & predikar om att vara naturligt vackra samtidigt som man med säkerhet vet att den/de personerna faktiskt också gjort ett och annat........ #weseeyou 👀💉 Sen finns det de som faktiskt bara inte är för det och det är ju givetvis också helt okej, men nu vet ni vad det var som jag gjorde efter jobbet igår.

Ligger i sängen med Celin & inväntar Art. Vi kom nämligen på igår att hans pass går ut när vi tänkt åka och resa. Så efter plugget skulle han fixa nytt pass, han är förmodligen på väg hem till oss snart.

Får se vad denna dag har att bjuda på, det är fortfarande väldigt tidigt och hur fint väder som helst!

Till next time 💅🏼

Likes

Comments