Sen jag uppdaterade här sist har det praktiskt taget enbart jobbats. Blir lite jobb till helgen också men det är inte förrän imorgon så jag helnöjd!

Igår åkte A' & lämnade fröken Celin hos hans morföräldrar, vi gör ju så emellanåt för att hon dels ska få träffa de regelbundet då vi bor en bit bort från de nu men också för att vi ska få lite egentid from time to time.

Bilden talar för sig själv kring hur vår fredag såg ut, vi hade superkul!

Idag ska vi iväg på lite ärenden och sen får vi faktiskt se vad kvällen har att bjuda på/vad vi gör.

Höres så länge 🎀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Halloj,

I fredags hände inte så mycket, somliga jobbade denna helg så då hade jag fröken C, vanlig mysfredag!

På lördagen vaknade vi tidigt & ringde Jay som befann sig i Linköping. Min kusins son fyllde år så vi bestämde oss för att dra dit lite spontant. Resan dit gick bra och vi hade supermysigt och kul.

På söndagen bar det av hemåt igen, resan tillbaka gick inte alls lika smidigt som resan dit haha, stress och massa strul med SJ. Var helt slut när jag kom hem men ställde mig och fixade käk till de som hade bråttom hem. Därefter drog vi och köpte pizza och hade en välförtjänt slapp & mysig kväll till en film.

Likes

Comments

Sååååå jag haha.. Always know your worth! Finns ju dock även de som är en dröm för alla nollor & fått för sig att de faktiskt är all that, men det är en annan tragisk femma. #meanwhile 🙄💅🏼

Likes

Comments

Vi var till Koh Lanta och här bodde vi iaf! (Bild lånad från Google på vårt hotell). 

Halloj,

Sitter på jobbet & fortsätter kolla på olika resmål, vill nämligen iväg snart ett litet tag iaf. Det började med att jag skulle överraska A men i och med att det är så svårt att matcha det med hans ledighet så förstördes överraskningen haha.. #brajobbat

Jag har ett hum om vart vi vill till men det återstår att se vart vi end up haha. Typiskt mig vore att boka en helt annan destination bara för att det ska bli lite av en överraskning iaf 😅

Vi har bara varit till Thailand tillsammans förut och då överraskade jag honom med en resa på hans födelsedag, dock finns det inga bilder för att psycho me har raderat alla haha, enda vi har kvar därifrån är en målning på mig vid stranden. Jaja, det hela ska bli intressant & kul att se vart vi hamnar!

Till next time 💅🏼

Likes

Comments

I fredags hände inte så mycket, vi var hemma, åt god middag & massa annat gott till serier. Bra fredag efter en "lång" arbetsvecka!

I lördags vaknade vi rätt tidigt. Vi drog till Ikea och köpte lite hyllor som inte kom upp förrän idag, nu kan få se en bild på hur det blev imorgon om jag hinner uppdatera då. Sen var vi ute och käkade, blev Grill & Pizza buffé för mig.

Somliga har pluggat en del medan jag städat & varit med fröken C' , det har i stora drag varit rätt mysigt i helgen men vi har fortfarande lite att göra här hemma. Blir liksom aldrig helt färdigt då vi alltid kommer på nya idéer & borrar både här och där!

Längtar typ alltid till måndagar samtidigt som jag bara vill sova ut då, det kommer nämligen ut nya avsnitt av mina ratchet ass serier på måndagar! #cantwait

Ska iaf ta och slagga snart så jag kommer upp imorgon, på återseende folks!

Likes

Comments

Man vet att man har världens bästa jobb när man till och med hinner fixa naglarna där & samtidigt sköta sitt jobb utmärkt! Det har inte hänt så mycket på sistone förutom att jag jobbat i vanlig ordning, men snart är det heeeelg!!! 🙆🏻🎉

Likes

Comments

O herre vad det slappats idag!! Vaknade vid ett pga att jag la mig runt fem.. låg och kollade på bonusfamiljen som en kollega tipsat om. Typiskt mig att kolla hela säsonger på serier när jag är ensam hemma & så fort något är bra haha 🙄

Sen har jag typ bara varit till Ica, fixat middag plus donat lite med efterrätt och typ pratat med Jay i lur. Imorgon kommer min älskling C äntligen hem!! Då ska jag förövrigt jobba hela dagen och kommer hem sent, kul ändå!

Hare! 💅🏼

Likes

Comments

Idag blir du ett och ett halvt år.. du fyllde ju ett igår typ?? Ibland förstår jag inte vart tiden tar vägen. Du är utan tvekan den finaste flickan på denna jord.

Du gör mitt hjärta varm när allt annat kan vara grått och dystert, jag kommer aldrig tröttna på att få ta del av din utveckling och allt nytt du lär dig var dag.

Att min lilla älskling blivit så duktig på att prata och göra sig förstådd.. Jag har nog aldrig träffat på någon charmigare än dig & alla som inte får nöjet att träffa dig/se dig växa upp går miste om sååå mycket mer än de någonsin kommer att förstå. För att i mammas ögon är du ALLT och sååå mycket mer.

Grattis på din dag även om du "bara" fyller 1 1/2 år idag. Grattis världens finaste människa, hurra hurra hurra! 🐭

Likes

Comments