Halloj,

Dagen började med att jag gick på ett möte, som förövrigt gick superbra! Det har blivit en del möten sedan jag uppdaterade senast, och imorgon ett till. Driftig brud!

Därefter åkte vi iaf och käkade buffé & sedan hämtade vi fröken Leona (C) på förskolan. Det har varit en mysig och lyckad dag i det stora hela, med massa goda besked!

Imorgon är en fullspäckad dag så får se om jag hinner uppdatera här, möten plus att jag ska åka iväg med jobbet.

Till next time folks! 😚

Likes

Comments

Halloj,

Kort och gott så har vi varit iväg på lite ärenden idag för att fixa lite här hemma. Vi fick nämligen inte med allt igår.. typiskt oss!

Brukar ofta tänka på vad jag skulle ta mig till om jag hade behövt montera & renovera själv haha.. borde egentligen inte vara någon typ av raketforskning men man kan ju inte vara "bra" på allt. Jag hade nog helt klart bokat in hjälp med typ montering utav exempelvis byrå av personer med rätt behörighet 🙄😂 tacka fan att man slipper det!

Nu ska det varvas ner lite och därefter ska det checkas ut. Ha en otroligt avkopplande söndag!Likes

Comments

​Igår kollade vi äntligen färdigt på första säsongen av Gåsmamman (igen) och påbörjade den nya säsongen. Vet inte hur många av er som ser/sett den men den är faktiskt riktigt bra, det är få svenska serier som är bra men denna & Vin gör en fredag rätt så komplett!

​Denna dag började med storstädning för min del (alltid lika skönt i efterhand). A drog och tränade, han kommer hem snart för att sen dra på fotmassage som snälla jag bokat in åt honom bara sådär. Därefter ska vi ut på lite ärenden för att hitta lite nödvändigheter till fröken C. Ska strax ringa Jaz efter att vi ringt om varann igår, som vanligt haha. Alla behöver en daglig dos av "lite" gossip. 👀

Och senare ikväll blir det lite träning i vanlig ordning, som det längtas!! Även om man under tiden hatar sitt liv 😅

Ha en fin lördag folks! 🌸

Likes

Comments

Hej fina,

Hade som sagt ett möte nu i dagarna som jag nämnde tidigare, mötet var ingenting som jag hade förväntat mig eller som jag fått berättat för mig. Helt klart onödigaste resan i mitt liv.. måste dock ta det med de som uppenbarligen egentligen har hand om det så detta inte händer någon annan.

Alla ❤️'s dag var helt okej. Det kunde både varit sämre och bättre. Älskar dock hur folk "skryter" om vad de fått, kändes lite som folk tävlade med varann (nu låter jag som en hatare, trust and believe, im not). Samtidigt som jag kan tycka att det är otroligt fint och helt givet att man vill skryta om sin älskade och den uppskattning man får. Känns bara som att vissa hakar på "trenden" bara för att.

Vi firade iaf vårt 6e år tillsammans igår.. hur sjukt! Det kunde som sagt varit en bättre men också sämre dag. En del hängde på att jag faktiskt tog mig hem rätt sent, over all så var det väl en helt Okej dag.

Jag känner mig förövrigt helt slut på energi & allt vad det innebär. Sååååå redo att komma bort från Sverige.......

Likes

Comments

Hej fina läsare,

Jag minns inte allt vad det är jag gjort sedan jag uppdaterade här sist, var som vanligt ett bra tag sen..

Det har jobbats i vanlig ordning vet jag, vart dåligt med träningen, har blivit betydligt färre gånger än det annars brukar vara under en veckas period.

Idag fick jag iaf sluta tidigare från jobbet så var och hämtade mitt pass och skulle sen till skräddaren som typiskt nog var borta och skulle inte vara tillbaka förrän 40 min senare, så orkade inte vänta och drog istället hem.

Fick ett tips av Art's mamma häromdagen och idag fick jag goda besked, är suuupertaggad inför det inbokade mötet som förövrigt ska äga rum i Sthlm. Vad det är för typ av möte får ni veta framöver.

Har fixat middag och det är snart läggdags för fröken C, sen blir det till att träna, och som jag hatar mitt liv när jag väl tränar 🙄😂 ... känner mig alltid otroligt duktig efteråt och skitstolt (?!) typ hahah.

Imorgon kommer jag och C vara ensamma hemma, slutar jobbet sent, blir nog inte så mycket som händer då, men på lördag, då jäävlar!!

Kram!

Likes

Comments

Har inte uppdaterat på ett tag men i ​torsdags var både jag och Celin sjuka. I ​fredags jobbade jag från morgon till kväll och kom hem någon gång efter elva.

​Igår var jag ledig så då åkte jag och Ammi in till stan för att lämna in min balklänning till en skräddare.. som hade stängt tills vi kommit fram haha, så jävla typiskt! Så vi drog på en liten shoppingrunda istället (så får jag fixa klänningen nu i veckan). Jag fick iaf med mig lite smink och en klänning, hyfsad nöjd ändå!

​Idag vaknade jag vid åtta, likt alla andra helgdagar haha. Har hunnit storstäda, äta lunch och pratat med Jay i lur. Nu ligger jag, C och Ammi i sängen och busar. Det kommer definitivt att tränas idag då det var ett tag sen, sååå efterlängtat!! Men tills dess ska vi nog försöka vila ut till max.

Och om en månad åker jag förövrigt utomlands en sväng, biljetterna är äntligen bokade! Ska bli mysigt med en mini semester typ och bara komma bort 💭

Likes

Comments

Något som jag är otroligt insatt i och som många inte vet om mig är faktiskt hedersvåld. Jag tycker att det på många plan är så otroligt fascinerande och intressant att försöka förstå sig på den kulturen och personer som väljer att leva på det viset. Så när jag började gymnasiet började jag läsa en hel del om det & idag är jag med i en av de bästa organisationerna som finns, nämligen Glöm aldrig Pela och Fadime (GAPF).

Det finns så otroligt många fall där folk mördats över saker som jag, du och många andra tycker är självklara. Exempelvis valet att själv få bästa partner, levnadssätt etc. Dessa personer mördas i hederns namn och det finns så otroligt mycket som man kan lära utav de, vidga sin syn plus att man även får en helt annan förståelse för folk i de situationerna.

Det här är dessvärre inget som man bekämpar right away utan jag läste senast idag om ett fall där en tjej fick välja mellan sin familj och den personen hon vill leva sitt liv med, samtidigt som både hon och partner hotas till döds (hoten som för många ggr blir till handling) av de som bör älska och finnas där för en i alla lägen, ens egna familj.

Jag önskar alla dagar i veckan att jag och folk kunde göra så mycket mer för att göra skillnad och finnas till & där för alla dessa personer.

Nu har det enbart tagits ett vagt exempel men för den vars intresse fångats av detta inlägg - Via P3 Dokumentär kan ni bland annat lyssna på mordet på Pela Atroshi och Fadime Sahindal.

Tack för mig! 💭

Varje år hålls det en minnesstund för dessa otroligt modiga kvinnor. Det finns många böcker och en gala som man håller för att aldrig glömma det som varit och de som stått upp för att rätt ska vara rätt. 💎💎

Likes

Comments