Vill börja med att uppmärksamma en speciell persons födelsedag.. nämligen så att Pat fyller år idag. Hoppas innerligt att hon skämts bort ordentligt och att hon haft en superbra dag. Helt klart en av de bästa jag lärt känna genom åren! ✨🎉

Det händer inte så mycket här förutom att det tas hand om min lilla sjukling, hoppas inte A smittas haha, han har nämligen aldrig haft vattkoppor.. rätt så olägligt för hans del.

Vi var typ iväg en liten stund tidigare men kom hem rätt fort, det ska strax tränas till en film, lyxträning, jag vet.

Likes

Comments

Trött fredag och ÄNTLIGEN helg!

Vi alla har varit små sjuka här hemma i några dagar, tills någon fick vattkoppor. Fick åka från jobbet häromdagen och hämta C' pga. Just det men känns superskönt att få det överstökat. Vi har trots allt en lika glad tjej här hemma trots det! ✨

Det hinner hända ett och annat mellan uppdateringarna.. Det har tränats & jobbats. Hade ett litet "möte" över telefonen efter jobbet som förövrigt gick bra!

Nu när jag & C kollat färdigt på Simpsons är det läggdags för henne och det blir till att fixa lite middag strax därpå (sent, i know), och frossa framför nya Madea filmen.. alltså som jag längtat och väntat på den här filmen haha! Under tiden de spelade in.. För den som EJ sett Madea filmerna, ni har lite att ta igen! 😏


Höres imorgon!

Likes

Comments

Ja, ni förstår nog vem som fått välja färg.. och med tanke på att hon själv inte får bära nagellack ännu så fick jag offra mig. 🙆🏻

Kom hem från jobbet idag till en superglad tjej, det hade även hunnit kollats på The real housewives of Atlanta och pratas med Jaz innan jag var framme hemma.. Den när det känns som man har distansförhållande med sina kompisar haha. #lagomtragiskt

Ska sätta på något och träna strax då C somnat "för kvällen" nu. Måste fan ta och börja göra annat än typ jobba och träna?! Om varje dygn ändå bestod av fler h!


Här är btw en bild efter knappt två månaders träning, hade ju sagt att ni skulle fått se hur det gått. Det som ändå håller mig motiverad till att hålla igång är att jag faktiskt ser resultat rätt så fort.. annars hade jag nog gett upp redan igår!

Det är inte i närheten av mitt mål men bra mycket bättre än jag trodde 2 månaders träning skulle göra. Fortsätter uppdatera er gällande resultatet av detta så får vi se vart/hur detta slutar.. 😏


Kram på er! 🤓

Likes

Comments

Lite som hänt sen senaste uppdateringen är att det hunnit tränats och jobbats som vanligt. Sen har fröken C' varit iväg till Sthlm under helgen för att hälsa på Art's morföräldrar och familj.

Det blev till att träna igår också men sen körde vi drick lekar i någon h så hade lika gärna kunnat låta bli haha..

Celin har iaf precis lämnats till oss & som jag saknat henne! Får se vad vi ska göra idag, kanske åka pulka och sen en lång promenad? Det är ju ändå söndag trots allt..

Likes

Comments

Likes

Comments

Alltså.. helt seriöst, är så sjukt slut om dagarna så att även om jag vill hålla er uppdaterade så är det nästintill omöjligt när man väl har tid att göra det,

Iaf, något jag är väldigt motiverad över är träningen som faktiskt börjar göra sitt rätt ordentligt! Så fort jag fick fröken C' så rasade jag ner i vikt, och jag kände inte längre igen min kropp typ.. Har ju enbart tränat regelbundet i två månader och med hjälp av dessa shake's så uppstår "mirakel". 😍

Kommer lägga upp resultat inom kort så att ni kan se hur det ser ut under loppets gång och sen slutresultatet när jag är heeeelt nöjd sen!

Jobbade som vanligt idag, fick dock åka hem tidigare då det inte alls var lika högt tryck på kontoret som det varit tidigare, superskönt!

Blir strax till att ta en cigg och hitta något juicy att kika på. Ska dessutom försöka bli bättre på att uppdatera här på bloggen.. kram på er! :)

Helt on point sådär.. 💅🏼

Likes

Comments

Ingen har ju missat att det var nyårsafton igår.. Vi hade det så himlans mysigt även om det EJ härjades på så sätt.

Dagen började med en shoppingrunda, vi köpte raketer och lite smått & gott. Jag fick även med mig ett par snygga byxor! Därefter lunchade vi på ett ställe vi aldrig testat förut, supergott faktiskt.

Vi kom hem och började fixa oss, mest för stämningens skull! Dunkade lite musik och började dricka lite smått. Kan tillägga att vi inte fixade middag förrän vid typ ett två på natten.. vi lunchade dock sent så det passade alldeles utmärkt!

Idag har det städats för fullt och vi invigde vår fritös som av någon anledning inte ville fungera inatt 🙄 snart blir det till att träna, så jävla nice!

Till next time 💅🏼

Likes

Comments

Halloj,

De två senaste dagarna har det inte jobbats då jag varit sjuk, däremot har det trots det tränats.. trots att det kanske inte är så smart när man är sjuk. Huvudsaken är att jag känner mig duktig haha!

Tidigare idag pratades det i lur med Jay en bra stund, sen inte långt efter kom Ammi hit. En av C's favvo personer.. 😍

Vi har precis fixat med ansiktsmasker och laddar upp inför morgondagen med lite P3 dokumentärer, trots att jag typ redan hört på allt som finns där.. jaja, vi höres imorgon! Kram. :)

Likes

Comments

Kom över dessa häromdagen när jag kikade på en rolig tråd på fb haha, vissa är ju klockrena! 🙄😅

Likes

Comments

Hej fina läsare,

Tidigare idag kom Jay och Amanda hit, det var faktiskt ett bra tag sen de var här så det var dags nu. Jay kom även med en sen julklapp till C, en cykel som kommer väl tillhands i sommar!

De fick ta fröken C' då vi hade bokat bord på ett ställe och skulle ut och käka middag.

Nu har vi precis kommit hem till en liten tjej som sover och två andra som sitter och kollar på Skam. För er som följer serien så berättade Amanda att säsong tre kommer ut i början på 2017.. 😏

Ska snart checka ut för dagen då det ska jobbas imorgon, höres! :)

Likes

Comments