reise

Nå sitter vi på fergen og er endelig på vei til flyplassen! Dagen har vi ventet på så sykt lenge, og jeg gleder meg ihjel til 10 fine dager i Spania. Blir så utrolig godt med varme og nye omgivelser, selv om vi har hatt et nydelig vær her på Vestlandet den siste uken.

Det er alltid deilig å reise bort litt, og denne ferien skal VIRKELIG nytes på alle måter <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

hverdag

Yeeey! Vi har endelig flyttet inn i leiligheten, og vi storkoser oss foreløpig! Den er så lys og fin, og det begynner sakte men sikkert å bli ordentlig hjemmekoselig. Tenker jeg skal legge ut litt bilder når ting har kommer litt mer på plass!
Den siste tiden har det skjedd utrolig mye og jeg gleder meg til å skrible det ned her, og dele det med dere. Alt fra flytting, ny jobb, babyshower, ferie og følelser!

Nå skal finværet nytes 110%. Ha en fin dag, og god fredag <3

Likes

Comments

reise

Da er baggen pakket og jeg skal straks ut døren for å kjøre til flyplassen. Jeg skal nemlig ut på tur idag, og reiser alene til Færøyene. På andre siden venter min mor og min tante som skal ta imot meg!
På søndag skal jeg i konfirmasjon min kusine, og så bærer det hjem igjen på mandag!

Det er mye spennende som skjer for tiden, og jeg gleder meg så til å fortelle dere <3

Likes

Comments

hverdag

De siste dagene har jeg omtrent ikke hatt tid til å sitte på rumpa. Timene går så fort om dagen at jeg føler jeg står opp og går å legger meg igjen, hehe. De siste dagene har jeg trent en del faktisk, og det føles så bra! Det har vert et forferdelig vær i det siste, så jeg har ikke fått gått så mye på tur i det siste. Valo HATER å bli våt, så å gå tur i regnværet gidder jeg ikke prøve å tvinge han til engang. Det er nok å få han ut å gå på do, for å si det sånn! Skikkelig stabeist og super fisefin.

Idag har jeg og Tord vert i Bergen en tur for å få unnagjort noen ærend. Vi har blant annet kjøpt inn siste rest før Spania. Vi trengte litt nytt, så da tok vi oss tid til å gjøre det sammen idag. Vi kjørte hjemmefra da det var 0 grader ute, og når vi skulle hjem igjen var det 16. Litt varmt da, kanskje? Vi hadde ikke akkurat sett for oss at det skulle gå fra vinter til sommer på noen timer!

Hva har dere gjort den siste tiden? <3

Likes

Comments

Endelig! Jeg har testet ut proteinpannekaker fra WHEY og de smaker jo så godt, men det er jo noe med det å lage noe selv.
Jeg en dag stod jeg på butikken å hadde så lyst på pannekaker, men jeg vil jo helst ha en sunn versjon. Jeg søkte derfor etter oppskrift på Google og fant denne enkle og super gode oppskriften for å lage proteinpannekaker.

Du trenger:
2dl havregryn (kjør dem i blender så det blir mel)
3 egg
1/2 boks cottagecheese (liten boks)
1 most banan
ca 2dl melk
1 klype salt
1/2 ts bakepulver

Kjør gjerne i blenderen sammen med havregrynen, eller visp det selv i en bolle, og taddaaa! Supergode, sunne pannekaker <3

Likes

Comments

hverdag

Helt siden jeg var liten jente har jeg elsket allslags dyr. Der jeg vokste opp gikk det utrolig mange villsauer i hagen vår, og jeg har ikke tellingen på hvor mange tårer jeg har tørket etter at alle disse kjære sauene døde rundtom hvert år av flått og andre sykdommer.
Jeg har alltid hatt en drøm om å en dag ha et småbruk der jeg har kuer, sauer, høner og det som hører til. Tenk å ha det å drive et småbruk som en livsstil! Herregud det hadde vert noe for meg, det.

Nå har sauene til Tord og de fått lam, og det kommer nok fler. De er jo bare så nydelige! Endelig er våren her, og det helt på ekte.

Likes

Comments

hverdag

Hei dere! Lenge siden sist nå. Har hatt meg en real ferie fra alt egentlig. Jobbet litt, hatt litt fri, vert på fjellet, vert sammen med familie og egentlig bare hatt det ganske fint. Jeg og Tord teller ned for fullt til vi skal til Spania og nå er det bare 21 dager igjen til vi vender nesa mot varmere strøk!

Uansett. Jeg tenkte å fortelle dere litt om min daglige rutine. Vel, min nestendaglige rutine da.. Dette er produkter jeg virkelig sverger til, og jeg kommer nok aldri til å bruke noen andre produkter igjen.
Disse produktene har jeg solgt selv en god stund nå, og jeg begynner å få en ganske stabil og fornøyd kundegruppe. Ingenting er bedre enn fornøyde kunder!

1. Det første jeg gjør er å påføre Epoch sin Mud Mask. Denne masken er virkelig real mud, guys. Som plukket rett opp fra bakken. Hehe, neida. Denne masken trekker ut hudormer og sorte prikker, noe som virkelig synes på masken når den tørker. Den er super mot oljete hud også!

2. Jeg pusser tennene med min Whitening Toothpaste, som gir meg blanke, hvite og fine tenner som føles rene hele dagen. Den bleker tennene på en skånsom måte, og inneholder ikke hydrogenperoksid. LOVE IT!

3. Tid for litt fuktighet! Jeg bruker Creamy Hydrating Masque, som gir meg den fuktigheten jeg trenger. Dette er en maske, så den skylles av etter noen minutter.

4. Eyelash Treatment for lange vipper. Elsker dette vippeserumet. Jeg har alltid hatt lyse, korte vipper. Well, not anymore! Har fått lange, fyldige vipper, og dette serumet er ikke minst rimelig iforhold til andre! Denne kan du også bruke under mascara, så jeg bruker den helst på dagen og lar vippene hvile om natta.

5. Time for mascara! Curling Mascara. Den absolutt beste mascaraen jeg har hatt. Den klumper ikke, og holder seg på hele dagen lang. Alltid like fin Jeg er så heldig med huden min at jeg bruker faktisk ikke noen form for foundation eller pudder, så jeg er good to go med litt maskara på. Lucky me <3

6. Om jeg skal i et selskap eller ut på fest, så er leppestiften alltid med meg. Den er så utrolig fin, og finnes i mange farger! Holder såå godt på, og klistrer seg ikke overalt. Faktisk litt matt følelse i den også. Love it!


Ønsker dere pris eller info om noen av produktene? Kommenter under, gjerne med e-posten din slik at jeg kan sende deg en GRATIS produkt katalog via mail <3

Likes

Comments

tanker og meninger

Jeg har egentlig ikke noe å skrive. Det er grusomt, og forferdelig. Vårt naboland. Stockholm. Jeg tenker på de pårørende.
Vi må stå sammen 💙

Likes

Comments

hverdag

Hei på dere! Lite som inspirerer meg til å skrive om, om dagen siden det ikke skjer så mye spesielt. Jeg hadde fri igår, og det var super deilig! Dagen gikk i serie, stort sett haha. Når Tord kom hjem fikk vi komt oss ut litt. Igår var det alle årstider på en gang, men vi benyttet sjansen når vårsolen kom frem igjen på ettermiddagen!
Idag derimot... Det er skikkelig grått og trist, og "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" utsagnet har faktisk ingen betydning for meg for å si det sånn! Hverken jeg eller hunden trives ute i regnværet, så det blir nok bare en tur rett utenfor å løpe av oss litt energi. Kjenner jeg gleder meg mer og mer til Spania når det er et sånt vær ute!

Nå skal jeg kaste meg rundt sånn at jeg får gjort det jeg skal før jobb klokken 16! Vi snakkes <3

Likes

Comments