Jeg HATER å løpe. Å løpe er noe av det verste jeg vet, ihvertfall visste.
Så jeg har jo faktisk aldri giddet å hverken jogge, løpe ei heller trene intervaller. Jeg er skikkelig treig i tillegg!
MEN! I det siste har jeg bestemt meg for at jeg SKAL ha 1 dag med intervall hver eneste uke, og deretter selvfølgelig øke det til flere ganger i uken. Det er jo sååå utrolig bra for kroppen å få opp pulsen ordentlig!

Jeg har mistenkt at grunnen til at jeg hater å løpe er at jeg ikke klarer å mestre det jeg ønsker. Jeg ønsker jo selvfølgelig å løpe langt uten å bli sliten, men det er det jeg blir. Jeg har hatt astma kjempe lenge, og gått på medisiner for det, men har nå gått en god stund uten og jeg merker faktisk ingen forskjell. Er ikke det litt rart?

Så nå folkens, nå har jeg de siste 3 ukene hatt 3 intervall økter, og jeg gjør det utendørs i en oppover bakke der jeg går raskt ned igjen for så å løpe opp igjen.
Første gang: 5 ganger helt opp
Andre gang: 7 ganger helt opp
Tredje gang 8 ganger helt opp!!!
Er ikke det bra eller? Jeg er drit stolt altså, haha. Det er sikkert INGENTING men det er noe for meg. Vi må jo starte en plass, ikke sant? Så neste uke har jeg et ønske om å ha 2 økter.
Nå har jeg tilogmed meldt meg inn på treningssenteret igjen, og det er jeg SÅ glad for! Jeg nærmest bodde der for 2 år siden, og det var så utrolig deilig å kunne slippe seg løs der. Gleder meg veldig til å få tilbake kroppen min!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


things you might not know about me


1. Musikk er noe av det viktigste i livet mitt. Det er ofte jeg stenger meg selv inne og hører på melodiene, tekstene og lever meg veldig inn i sangene. Sitter ofte å gråter eller kjenner meg igjen i tekstene. Tord sier ofte til meg at han tror ikke han noen gang kommer til å møte noen som er så knyttet til musikk som det jeg er, haha!

2. Da jeg var liten samlet jeg på snegler. Jepp, som den dyreelskeren jeg er, samlet jeg snegler i flasker for å redde dem fra å bli skadet. Full i snegleslim på fingrene omtrent hver gang jeg var ute å lekte, åjadda!

3. Jeg går til psykolog 2-3 ganger i måneden. Det er ingen hemmelighet at jeg har vert igjennom mye vondt. Alt fra mobbing, til og miste min kjære pappa, til og bli fysisk og psykisk mishandlet av folk jeg den gang var veldig glad i og listen går videre... Da sier det seg selv at det er mye som må snakkes om. Nå har vi endelig en diagnose å jobbe ut ifra, men det er fortsatt en lang vei å gå..

4. Jeg har gått VG1 to ganger. Og nope, jeg kommer meg ikke videre. Jeg har aldri vært skoleflink, og jeg har utrolig dårlig hukommelse + tidenes konsentrasjonsvansker. Så det har bare ikke gått. Jeg gikk VG1 studiespesialiserende, hadde 1 friår der jeg jobber i barnehage, gikk VG1 helse og oppvekst og har friår nå igjen. Men jeg har søkt meg på VG2 til høsten, så om jeg kommer inn så har jeg bestemt meg for at jeg bare må gjøre det. Uff...

5. Jeg sliter mye med selvtillit og mat. Jeg tror faktisk dette er noe av det jeg synes er vanskeligst å snakke om. Det er jo dette med kroppspress og tynne jenter, modeller, bikinisesong og blablabla... Jeg takler det utrolig dårlig og blir aldri fornøyd med meg selv. Jeg elsker mat og jeg klarer meg jo naturligvis ikke uten, men jeg spiser ikke med god samvittighet for å si det sånn. Av og til må Tord tvinge i meg mat for at jeg skal få i meg nok iløpet av en dag.

6. Jeg er veldig mammadalt. Jeg snakker med mamma hver eneste dag, og hvis ikke vi har snakket sammen i løpet av dagen MÅ jeg ringe henne på kvelden. Ikke fordi det er noe jeg må fortelle henne, men jeg vil bare prate. Hun er ofte den jeg ringer om jeg kjeder meg, haha.Likes

Comments

#menneskeverd
Idag er det verdensdagen for down syndrome.
Jeg har jobbet ved et bofellesskap, og jeg må bare si - wow. For noen nydelige mennesker. Disse menneskene har gitt meg et helt nytt syn på livet. Så fornøyde, positive og emosjonelle mennesker skal man lete lenge etter. De nyter hver eneste dag, til tross for at de kanskje ikke har hatt det så greit, for mange har faktisk ikke mye fint å si til mennesker som har downs syndrome.
Mennesker. De er som oss. De lever, eksisterer, føler, snakker, ser og hører. De er mennesker.
De er mennesker som har gitt hvertfall meg et nytt syn på livet. De er mennesker jeg er blitt utrolig glad i, hver og en. De er mennesker som sier og tenker det de mener. De er mennesker som elsker å danse, synge, smile og le. De er mine absolutt favoritt mennesker, og hver gang jeg treffer på dem får jeg en smilende følelse i kroppen.


Folkens, ta på dere rockesokkene idag. La oss vise hvor viktig denne dagen er.

Likes

Comments

Det er så utrolig gøy å levere ut bestillingene jeg har fått. Det er absolutt noe av det beste med å jobbe som selvstendig næringsdrivende! Krysser fingrene for at kundene blir like fornøyd som meg.
Alle produktene mine er byttet ut og jeg bruker KUN produkter "fra meg selv", og kommer nok aldri til å gå tilbake til de vanlige L'Oréal, Nivea +++ produktene igjen.

Er du interessert i info om produkter jeg selger kan du titte innom Facebookgruppen min ved å trykke HER <3

Likes

Comments

Gratulerer med dagen, kjære pappa. Idag ville du blitt hele 58 år gammel, og det er 15 år siden du feiret dagen din sammen med oss sist.
Jeg håper så inderlig at du sover godt, og at du har hatt en fin bursdag i drømmene dine.
Jeg synes det er trist at jeg aldri fikk feire bursdagen din ordentlig, og at jeg aldri får ha deg her på mine viktige dager. Heldigvis har jeg mange som passer på meg slik du ville gjort.
Stor klem fra den minste jenta di, som savner deg så utrolig mye.

Hjartaliga tillukku við degnum, babba <3

Likes

Comments

Woooow! Jeg synes det er helt utrolig at jeg faktisk har fått det til å spire. Jeg mistet motet til å plante ting da jeg prøvde å få til solsikker i hagen for flere år siden, men nå spirer det for fullt her og jeg blir snart nødt å kjøpe en større potte til disse greiene!

Igår kom jeg på at jeg har jo helt glemt å vanne chillien på 2 dager, og da jeg så at det var begynt å spire så fikk jeg helt bakoversveis. Så utrolig gøy!

Hva synes dere?

Likes

Comments

Etter en fin dag på jobb, tok jeg og Tord med oss Valo ut på moloen (tror det er Norges lengste molo?) og ingen av oss har gått der før. Det var en utrolig fin tur, og så var det jo så utrolig fint vær også!

Den siste tiden har jeg vert veldig opptatt av å gå tur for å være i bevegelse med tanke på at jeg prøver å gjøre en forskjell for meg selv, men det var veldig deilig å ta seg god tid og bare nyte været og den friske luften. Vi har noen fine tur muligheter her i kommunen, så de må vi bli flinkere til å ta nytte av!
Valo gikk løs hele veien ut og hele veien tilbake og var kjempe flink! Han har en tendens til å lukke ørene og late som han ikke hører når vi kaller han til oss, men igår var han veldig snill og grei, noe han som oftest er <3
(Vi sørget selvfølgelig for at det ikke var noen folk eller andre hunder der, for de som har båndtvangen rundt fingeren, hihi)

Idag har vi allerede rukket å se en film som vi egentlig skulle se igår, men jeg var så trøtt at jeg sovna før vi var komt 30 minutter inn i filmen, så da så vi den i morges istedet.
Hva skal dere til med idag?

Likes

Comments

Frokosten er inntatt, og jeg er på vei ut døren klar til en lørdag på Nille!
Selv om jeg gjerne skulle hatt fri i dag, er det faktisk ganske greit å jobbe på lørdager. Båt og hytte folk begynner å innta kommunen nå som det går mot påske og mange fine smil er å se i butikken.

Ikveld blir det en tur til svigermor for å spise middag, så det blir kjekt! Er en stund siden vi var der nå, så det er på tide! Senere blir det nok en tur og styrketrening før vi inntar plassene i sofaen med en film på skjermen!


Ha en super fin lørdag, dere!

Likes

Comments

Fredag, og endelig helg for mange, men jeg skal på jobb imorgen. Starter heldigvis ikke dagen så alt for tidlig, men jeg kjenner jeg skulle gjerne hatt helg jeg og.

Jeg kom hjem fra jobb for ikke så alt for lenge siden, så nå ligger vi strak ut på sofaen begge to, etter et veldig godt taco-måltid!
Imorgen håper jeg på fint vær, for jeg har veldig lyst å ta treningsøkten utendørs. Det gjelder jo bare å være kreativ, eller? Tips til utendørs økter?

Håper dere får en strålende helg, så snakkes vi nok i morgen <3

Likes

Comments

Nå har det seg sånn at vi alle har noen form for elektroniske duppeditter. Instagram er jo en av de mest brukte appene nå til dags, og vi scroller nedover og liker forskjellige bilder støtt og stadig.
Jeg har plukket ut noen av mine favoritt kontoer, og her er noen av dem! For å komme direkte til instagramkontoen deres, bare trykk på navnet.


// Yayanaomi
Ei superfin dame med masse energi, fine bilder og morsomme videoer av barna sine.

// Erlaziskasen
Fantastiske bilder av flott natur hjemme i Færøyene. Deilig å kunne se hjemlandet mitt gjennom disse bildene.

// Paradise
Drømmer meg bort i egne tanker og gleder meg mer og mer til vi skal reise til varmere strøk!!

// Mimi Ikonn
Har fulgt YouTube kanalen hennes en stund og hun er virkelig et inspirerende menneske! Bildene hun legger ut på instagram av seg selv og sin lille familie er elsk.

// Fursty
Får lyst på bli eventyrer på heltid av denne kontoen. Tenk å oppleve så mange fine omgivelser, da!

Har dere noen favorittbrukere? Kommenter dem under, for jeg vil gjerne sjekke dem ut <3

Likes

Comments