Igår blev det tyvärr inget bloggande, eftersom jag var väldigt upptagen hela dagen.. Gårdagen var en mycket lyckad dag, då ja först satt barnvakt som var sjukt mysigt. Senare på kvällen kom Elin förbi och åt, efter vi ätit så drog vi tillbaka till henne. Men det blev bara en snabb visit då jag skulle till Södertälje senare på kvällen och träffa en kompis. Besökte där blev väldigt bra och lyckat! Med andra ord så var hela fredagen en väldigt väldigt bra dag!

Idag så skulle jag tagit tåget in till Stockholm med Elin, men det blev lite ändringar.. Eftersom att jag råkade hoppa på fel buss och missade tåget, och var då tvungen att gå cirka 1 mil till stationen, suck.. Men efter många om och men så tog jag mig dit och kunde ta ett senare tåg in till Stockholm, där Elin mötte upp mig på centralen. Det blev inte så mycket shopping, för vår del, bara jag som hittade en jacka jag velat ha så sjukt länge!! Tyckte det äntligen var dags att köpa den! Så sjukt nöjd över den måste jag säga!!
Iallafall sen efter det gick vi bara runt lite tills jag skulle ta tåget hem. Här ligger jag nu helt slut i kroppen och ner bäddad i sängen! Har nog inga planer på att resa mig härifrån ikväll hehe!

Jackan jag köpte var en Barbour International Quilt. Så himla nöjd över den!

Jag och Elin stötte även på Jonas Hallberg inne på Åhléns, och vi var ju bara tvungna att ta en selfie med han haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har precis kommit hem och ska nu lägga mig i sängen, då mina ben är helt slut efter dagens gående på Kolmården! Hade dock väldigt trevligt och vädret var på våran sidan. Fast det vart lite kallt för mig då jag bara hade väst och det började till och blåsa när vi åkte på safarin, och det höll i sig ändå till eftermiddagen när vi skulle åka hem. Men men får ta och skylla mig själv lite

Våra planer på att kolla delfinariet, gick inte så bra eftersom det hade blivit slutsålt.. Lite tråkigt.. Men det var inget att hänga läpp över, vi fick ju se på alla det andra djuren ist. Vart ändå en väldigt lyckad och trevlig dag!

Lite bilder från dagen. Gjorde tyvärr värsta tabben med att inte ta med min system kamera.. Så det får bli lite bilder från mobilen, fast min kamera är ju då inte den bästa

Likes

Comments

Godmorgon nu bär det av emot Kolmården med mamma syster och hennes 2 barn. Rätt skönt att få åka i väg med bara dom! Hoppas bara att vädret kommer vara med oss!

Bilder ifrån dagen kommer komma upp senare idag!

Likes

Comments

Hellå igen!
Just nu sitter jag hos min syster och kollar lite TV och bara tar det lungt! Välbehövligt!!

Idag har varit en rätt så skön dag, då jag inte gjort så mycket! I skolan hade vi en kort dag, då vi fått ledig från 10:30 eftersom vi "var" på öppethus igår hehe. När jag kom hem tog jag och kollade klart alla EOTB (ex on the beach) avsnitt som jag missat. Sjukt hur mycket drama det är i det där huset! Iallafall sen tog jag en liten powernap, var nog dagens höjdpunkt haha.

Senare på dagen bestämde jag mig för att ställa mig på löpbandet och idag vart de 5km vilket jag sprang på 27min. Är rätt nöjd över det då min kondition ligger långt nere på havsbotten!

Efter jag tränat så bestämde jag och mamma för att ta en spontanare till min syster, så nu sitter vi här och kollar Hellenius hörna. I morgon så ska vi ut på lite äventyr och vem vet vart det bär av ;)

Likes

Comments

Som jag trodde gick det inte så bra att försöka komma igång med bloggandet hehe, men nu är jag tillbaka och ska se till att försöka hålla i det!

Iallafall så tänkte jag berätta lite vad som hänt den här veckan, dock har de vart en väldigt kort vecka så det blir nog inte så mycket att blogga om.

I Måndags hade jag mitt näst sista nationella, vilket är sjukt skönt!! Efter skolan gjorde jag inte så mycket. Jag kände för att ha en slapp måndag så låg bara inne hela dagen. Vilket var väldigt skönt haha!!

Tisdagen var en rätt kort dag och gjorde inte så mycket i skolan förutom att ha de sista nationella provet!! Så himla glad att dom äntligen är över!! Detta betyder även att jag inte har lång tid kvar i skolan!! Bara 30 dagar kvar och 10 skoldagar kvar!! Helt sjukt vad tiden gått fort!!

Efter skolan så gick jag hem till William för att äta tacos men eftersom Hannes var så seg så hann vi inte det, för jag var tvungen att gå tillbaka till skolan på öppethus.. Som var sjukt tråkigt, och jag och Amanda drog då tillbaka till Hannes och William. Dock blev det en snabb visit för att tydligen var jag tvungen att går tillbaka till skolan.. På kvällen bestämde jag mig även för att springa så, ställde mig på löpbandet och det blev 5km, det var välbehövligt!! Då jag inte tränat kondition på jag vet inte hur länge!!

Mer om min onsdag kommer nog upp ikväll förmodligen då detta inlägg vart rätt långt hehe. Men hoppas ni orkade läsa de!!

Likes

Comments

Hellu!

Har nu efter många om och men bestämt mig för att börja blogga, är väldigt förvånad själv så att säga men hoppas på det bästa och ska försöka hålla igång bloggandet så gott jag kan!

Hoppas att ni kommer stanna!!

Likes

Comments