Hallon! Har varit upptagen dom senaste dagarna efte jag varit i skolan från kl 8.30 till ca 15.30 så har jg kommit hem vid typ kl 18 på kvällen så jag har liksom inte gjort mycket alls förutom att varit med min kusin + att Felix kom igår men ska dock åka hem idag, sen så orkar jag bara inte blogga eftersom jag inte mått särskilt bra psykiskt mycket tankar och sånt, men vi hade tänkt kolla på lite film och så hade jag tänkt sminka mig lite.

see you late aligator ;) // Victoria
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hallon! det inte hänt mycket alls idag eftersom jag sov till kl 13 med tanke på att jag somna rätt sent igår på grund av vissa saker, så jag har mest hjälpt mamma att packa och sånt, men imorgon ska jag gå upp kl 07.00 eftersom att jag börjar skolan imorgon (yaay).

Efter skolan så drar jag hem till min underbara kusin som bor i Töreboda där jag ska gå på gymnasiet, och sova där i veckan och kanske till och med i helgen beror lite på. Så jag ska sova nu så jag vaknar imorgon så skriver jag mer när jag kommer hem från skolan
❤️

see you later aligator ;) // victoria

Likes

Comments

Hallon! Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera de senaste även Annika, men jag har inte mått särskilt bra de senaste dagarna, både psykiskt och fysiskt, har inte sagt det till många men jag har rematiskvärk vilket innebär att jag konstant har ont i min kropp. Jag tar medecin mot dom värsta värkerna men glömmer dom ibland och då orkar jag inte göra någonting. I varje fall.. Förra helgen va jag, Annika, min mamma och hennes kille på en festival i Jönköping, det va sjukt roligt plus att jag vann en 2000g marabo 😍 sen igår så åkte Annika hem så jag va med mamma och tog ner ett förtält till vår husvagn jag fick även övningsköra lite på vägen hem vilket va riktigt kul men fett jävla läskigt.. Idag vet jag inte vad som händer riktigt men vi ska väl fortsätta packa saker innan vi flyttar. Men jag ska försöka sova lite så kanske jag skriver mer senare

see you later aligator ;) // Victoria
😘

Likes

Comments

hallonhallon jag & min kompis Victoria.
vi blev fascinerade av andra bloggare & Youtubers och insåg att et kul grej att prova på.

vi båda gillar äventyr vilket kan vara kul att blogga/vlogga om, även så är vi allmänt uttråkade rätt ofta så en vlogg hit & dit kanske gör saken bättre.

Vi ska bland annat blogga om vår vardag i tillexempel skolan, hemma & även om vi är på stan.
Vi bloggar & vlogga även om äventyr som vi tänkt att göra lite då och då. Här är då våran youtube kanal som ni jättegärna kan prenumenera på.

okej, back to bussiness.. lite om oss då?

Jag heter Victoria Forsman (där av namet hjerp'man'). Jag är 16 år gammal och bor i lilla Mariestad. Jag är tjejen med svart hår, jag är ca 1,57 cm lång. Eftersom jag precis gått ur nian så ska jag börja gymnasiet i höst, den 12 augusti börjar jag Sötåsen tillsammans med min kusin och min kille som redan går där sen ett år tillbaka. Jag ska gå inriktningen djur vilket innebär ungefär allt emellan ormar & möss till fåglar & kaniner, hundar & katter till hamstrar och ödlor. Jag bor just nu med min mamma & mina två bröder, Linus & Simon, min pappa flyttade ifrån min & min familj i julas av privata skäl.


Jag heter Annika Hjerp (där av namet 'hjerp'man) Jag är också 16 bast & bor tyvärr i samma lilla Mariestad. Eftersom att hon är tjejen i svart hår så är jag tjejen i det 'ljusa' håret, jag är ca 1,70 cm lång. Jag börjar också gymnasiet i år eftersom jag gick ur nian jag med. Jag ska gå Humanistiska programmet med inriktning 'språk'. 

see you later aligator ;)

Likes

Comments