Hverdag

Heia! Nå sitter jeg i sofaen og slapper av med en kopp te. Alt for Norge og Åndenes Makt har nettopp rullet på skjermen. Det er de eneste programmene jeg ser på TV. Perfekt rutine hver søndag!

Denne helgen har jeg jobbet og slappet av. I dag har vi vært mye ute i finværet, vi fikk også besøk av Shido, bestevenninnen til Mika som hun ble kjent med på valpekurset. Det er alltid så gøy og koselig og se at de leker så fint sammen. Også blir Mika så trøtt og sliten etterpå. Ikke helt krokodille som hun vanligvis er hver kveld.

​I morgen er det mandag, en ny uke med nye muligheter, som jeg pleier å si! Jeg skal på trening, ha PT-kunde og jobbe på Sunkost. En helt vanlig dag med andre ord! Likevel gleder jeg meg skikkelig til å komme meg på trening. Legday står på planen! 

Hva har dere gjort i helgen da? ❤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

​Hei! Altså, nå har jeg ikke blogget siden april. Har vel ikke noen god unnskyldning for det, men jeg har faktisk planlagt å starte opp igjen! Siden sist så har jeg og Kristoffer kjøpt oss valp. ENDELIG! ❤ Hun heter Mika og er av rasen dalmatiner, som de fleste sikkert kan se. Jeg blir nok å komme med et eget innlegg om henne etter hvert! 

Dagene suser og går her i Bodø. Jeg og søsteren min har hatt mye besøk i det siste av familien og det har vært veldig koselig. Ellers jobber jeg hver dag på Sunkost og noen dager på Stamina! Føler jeg har en veldig fin balanse med jobbene mine og treningen. Også har jeg jo hatt mye tid sammen med Mika. Tidspunktet for å skaffe seg valp kunne faktisk ikke vært bedre! Jeg føler det er så sinnsykt deilig å være ferdig med skolen, selv om jeg har to eksamener igjen å ta opp, føler jeg meg mye lettere! Skolen har seriøst vært så kjedelig og jeg har bare vært skikkelig lei. Godt å være ferdig med den! 

Håper dere vil følge meg videre! Jeg skal prøve å få oppdatert dere hver dag. Gi meg gjerne tips til hva jeg kan skrive om. Jeg har ikke så veldig spennende dager så her trenger jeg sårt tips! ✌

Likes

Comments

Hverdag

God mandag 💙

Jeg har vært travelt opptatt i det siste med utrolig mye skolearbeid. Det er så sinnsykt mye og jeg kjenner jeg holder på å klikke helt. Blir jo så fjern i hodet når det er så mye som må gjøres! Jeg var til og med på skolen i går. På en SØNDAG?! De som kjenner meg vet at det ikke er helt min stil, haha! Skolen og Sunkost har vært mitt 2. og 3. hjem i det siste. I dag har jeg holdt på med siste finpuss på hjemmeeksamen fra Stamina. Den var overraskende krevende og jeg er glad jeg snart er ferdig. Etter den må jeg få blitt ferdig med lab-rapport i Treningslære 2 og deretter kommer bedøk-eksamen som jeg håper ikke går til helvete...

Jeg har virkelig ikke noe spennende å fortelle dere i dag, annet enn at jeg gleder meg som en unge til jeg er ferdig med skolen for alltid! Det er bare 28 dager til! Ja, jeg teller faktisk ned.

Som dere sikkert har fått med dere så var det premiere på Game of thrones i natt! Jeg har selvsagt invitert venner hit for å se sesongstarten sammen. Herregud som jeg gleder meg! Friste å bare sette på episoden nå som jeg er hjemme alene, men jeg kan ikke. Hardt liv!

Håper dere får en fortreffelig uke 💗

Likes

Comments

Hverdag

​Hei! Det er en fin dag i Bodø og solstrålene sniker seg gjennom vinduet. Våren har virkelig kommet for fullt, foruten snøværet i går? Hva var egentlig det? Satser på at det var siste snøfall for denne gang! 

I dag har jeg vært i skikkelig eksamensmodus. I går fikk vi en litt overraskende mail med hjemmeeksamen som vedlegg! Ble litt stressa akkurat der og da. Jeg har enda ei innlevering OG en sinnsykt vanskelig eksamen den 4.mai. Dagene suser av gårde og jeg føler ikke jeg har god nok tid på meg til å klare alt. Nå har jeg lagt meg en plan for hvordan jeg skal få til alt dette. Og jeg TROR det skal gå! Målet er bare å få bestått alt sammen. Jeg holder motet oppe iallfall! 

Nå blir det jobb på Sunkost om en time. På tide og få på maska! Vi blogges senere 😍

Likes

Comments

Hverdag

God mandag 💙

Jeg har hatt en liten bloggpause, men jeg kommer sterkere tilbake nå!

Siden sist har jeg:
- Hatt min første PT-startkunde. Det gikk faktisk veldig bra og jeg gleder meg til fortsettelsen!


- Tatt ny pers i knebøy. 2x80kg?! Altså, jeg har faktisk ikke trent tunge knebøy på evigheter. Jeg har kun terpet teknikk de siste 2 månedene. Jeg skulle bare sjekke hvor mye jeg klarte å løfte og jeg ble sinnsykt overraska. Den lange hvilepausen har gitt resultater! Restitusjon er utrolig viktig folkens!


- Gått fjelltur sammen med søsteren min på Keiservarden. Herlig og forfriskende tur!


-Startet med en ny serie, Marvels Daredevil. Ohmy, dere burde se den! Finnes på Netflix.

-Jobbet på Sunkost! Her har det vært rolig og jeg fikk bladd litt i Det Nye Shape up.

- Jeg har farget håret! Det var virkelig på tide. Håret mitt har hatt alle mulige slags farger etter jeg har lysnet det. Nå fikk jeg jevnet ut hele håret og jeg ble kjempefornøyd! Fargen er en ren 6-er. Og den er nesten helt lik som min naturlige hårfarge. Førbilde til venstre og resultatet til høyre!

​Utenom dette var jeg på spillkveld hos Tove og Mats på lørdag. Det var utrolig koselig! I går slappet jeg av hele dagen, hadde planer om nok en fjelltur, men det ble ikke noe av. Tror jeg satt tre timer i strekk på eBay på leting etter godbiter. Jeg fant noen også! Jeg prøver og begrense meg litt når jeg handler på eBay. Plutselig tar det jo helt av! Selv om mange av varene er billige så blir det jo noen kroner når man legger det sammen. Tenker å dele mine beste eBaykjøp med dere en dag. 

Håper dere får ei herlig uke 💙

Likes

Comments

Trening

Hei! Lenge siden sist.

Har vel ingen annen unnskyldning enn at jeg har vært svært travel den siste uken. Fra onsdag til lørdag har jeg vært på traineekurs gjennom Stamina hvor jeg jobber. Kurset har vært utrolig inspirerende og knallbra! Vi hadde en veldig flink kursholder, Jørn Stian Dahl. Kanskje noen har hørt om han? Han var veldig motiverende og flink i faget. Kjenner meg veldig klar for PT-timer etter dette kurset!

Dag 1
Første dagen på kurset hadde vi bare teori. Jeg har vært gjennom så og si alt av dette fra før av på skolen, men det var uansett veldig lærerikt. Fint å få repetert litt anatomi og hvordan man skal opptre som PT.

Dag 2
Denne dagen var veldig gøy. Her var nesten hele dagen fylt opp med praksis! Vi lærte teknikk på forskjellige øvelser og vi lærte om anatomien i alle øvelsene vi gikk gjennom. Hvorfor skal man ta en knebøy og hvor skal det kjennes på kroppen? Slike ting er viktig for en PT å kunne.

Dag 3
Dette var vel kanskje den mest lærerike dagen! Vi ble delt inn i grupper og fikk prøvd oss som PT, kunde og observatør. Det var veldig gøy å få prøve seg som PT, men også som kunde! Det er viktig å få kjenne på kroppen hvordan det er å være kunde og tenke på hva man som kunde forventer av PT-en. Denne dagen ble også brukt til å lære teknikk i olympiske løft. Dette har jeg lenge ønsket å lære meg og endelig fikk jeg sjansen! Olympiske løft er jo bare dødskult og få til.

Dag 4
Den siste dagen hadde vi kettlebellkurs. Jeg var virkelig ikke klar over hvor mye man kan gjøre med en kettlebell. Skal du kjøpe deg noe treningsutstyr for å ha hjemme så anbefaler jeg kettlebells på det sterkeste! Jeg har trent litt kettlebells før, men noen øvelser var ukjent for meg og gjett om jeg ble støl etter økta?! Kettlebells skal jeg skrive et eget innlegg om. Vi lærte også mer om stabilitet- og mobilitetstrening, spenst og hurtighet. Her brukte vi mye minibands og hekker. Minibands har jeg brukt MYE før og det er jeg skikkelig fan av, de kan brukes som en oppvarming eller som del av en treningsøkt.

Det ble dessverre lite bilder i løpet av kurset. Å ta bilder var vel ikke det første jeg tenkte på og selvfølgelig angrer jeg nå som jeg oppdaterer dere. Håper dere synes innlegget var inspirerende likevel! 😚

Likes

Comments

Tirsdagstips, Skjønnhet

Hei!
​Ettersom jeg blogget om mine brynsprodukter forrige tirsdag så tenkte jeg å kjøre på med step by step. Altså hvordan jeg sminker brynene mine!

Step 1: Børst brynene.
Her ser dere mine bryn uten noe sminke. Jeg er veldig heldig som har tykke mørke bryn fra før av. Det gjør egentlig hele prosessen mye enklere. Jeg bruker Anastasia sin brynskost og den har også en børste på den ene enden. Jeg børster brynene oppover. Nå har jeg nettopp klipt brynene ettersom de egentlig er så sinnsykt lange så børstingen vises kanskje ikke så godt på bildet.

Step 2: Farge konturene på undersiden av brynet
Her bruker jeg brynskosten og påfører en liten mengde med farge og tegner opp konturene på undersiden. Jeg starter innerst og jobber meg helt ytterst på halen.

Step 3: Farge konturene på oversiden av brynet
Her gjør jeg nesten det samme, men bruker mindre farge på den innerste delen.

Step 4: Blend inn fargene
Her bruker jeg brynskosten for å blende inn fargene. Jeg påfører litt ekstra farge hvis det blir for lite.

Finito!
Jeg avslutter alltid med en brynsgelé for å legge hårene på plass og slik at de ikke flytter for mye på seg i løpet av dagen. Jeg legger også en lys øyeskygge eller en highlight under og over brynet for å fremheve brynet. Dette er den typiske hverdagslooken min! Det skal sies at når jeg skal pynte meg litt ekstra bruker jeg lengre tid på å sminke brynene og legger på sterkere farge.

Likes

Comments

Trening

Hei! Er dere klare for ei ny uke?! Vel, det er i grunn påskeferie i dag også, men jeg føler for å komme i gang med treningen etter ei helg med besøk og treningsfri. Jeg har vært litt daff den siste uka og kjenner meg ganske råtten etter å ha ligget på latsiden noen dager. Gleder meg fryktelig til å få kommet i gang igjen med styrketreningen. Denne uka blir faktisk sinnsykt travel for meg. Jeg har fri i dag og i morgen så disse dagene skal jeg benytte til å lese meg opp på styrketrening. Jeg har meldt meg på et PT-traineekurs som varer fra onsdag til lørdag. Dette kurset er fra 9-16 hver dag. Jeg skal i tillegg jobbe på Sunkost på kveldstid disse dagene så det blir mye program! Til helgen er det planlagt hyttetur noe jeg gleder meg veldig til!

Treningsprogrammet for uka føler jeg kan bli litt vanskelig å gjennomføre ettersom jeg blir så travel, men jeg skal virkelig gjøre så godt jeg kan. Treningen gir meg energi og det gjør at jeg lettere kommer meg gjennom travle dager.

Ser ikke dette bra ut? Nå kjører vi på! 💪

Likes

Comments

Hverdag

I dag har vi vært på en koselig liten tur ved sjøen like ved her vi bor. Foreldrene til Kristoffer drar i morgen og vi har utnyttet denne helgen til det fulle. I går kveld var vi ute og spiste på Roast. Det var kjempekoselig å få påspandert middag!

Jeg kjenner jeg er veldig klar for ei ny uke! Denne uken skjer det mye. Jeg skal på PT-traineekurs hos Stamina fra onsdag til lørdag. Det er også snakk om hyttetur fra lørdag til søndag. Jeg skal til og med jobbe onsdag-fredag så det blir full fres framover. Liker når det er mye som skjer! Håper dere får ei fantastisk uke. Jeg sjekker innom i morgen ✌

Likes

Comments