Helgen har funkat fint. Gjort något varje dag. Idag testade jag på att jogga igen. Kändes hemskt! Men skam den som ger sig.
Klarat mina poäng. Bara middagen idag fick tas lite från bonusen men så värt det. :)
Hittat en ny favorit med kycklingbacon!
Snart dags för vägning igen och hoppas hoppas att den visar neråt :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helt slut av 6 minuters gående och sedan 1 min jogg gånger 3. Men jag gjorde det. Sedan hem och situps, armhävningar och plankan innan duschen. Gott sliten nu efter men tänkte testa jobba lite igen på söndag med samma intervall :)

Likes

Comments

Benen känns som spagetti idag, säker efter allt gående igår.

Tog mig en kortare sovmorgon innan vaniljkvarg, 2 smartpoints fick åka ner i magen.

Sedan hemma övningar. Kändes segt men tog mig igenom.

Nu sitter jag och funderar på ett mål jag har sagt i många år och många gånger. Lära sig jogga. Minns hur hemskt det var i skolan och hur mycket jag hatade det. Men gett mig fan på att jag ska lära mig och jogga den där rundan man var tvungen att göra i skolan men inte vara helt slut när 3 km är joggade. Så kollat runt och läst tips och ideér för att inte ta ut sig i början. Är ju nästan 100 kg som ska ut och röra på sig så klart det blir tungt och jobbigt. Önskar mest man kunde träffa sig själv ibland och peppa varandra. Att lära sig jogga med en som redan kan känns jobbigt. Samma om personen är liten och nätt,

Ska skriva in mina övningsdagar i min fina kalender jag har för nu jäklar vill jag lära mig. Bara påminna mig själv om att allt tar tid och det får liv att ta tid. Rom byggdes inte på en dag inte.


Likes

Comments

Lämnade hemma vid 11.30 och kom nyss hem 19.30. :)
Promenad ner till stan för att möta upp syrran och barn. Pokémon jakten kunde börja! Syrrans äldsta son helt fast i spelet.
Sedan dax för middag och bilen styrde mot IKEA och cesar sallad för 13 Smartpoints och en kokosboll för 8 smartpoints. Tillbaka till stan för att fortsätta jakten. Gick fram och tillbaka. Även in till bibblan där nästa träningsbok med Olga hade kommit in så jag kunde hämta. Tillbaka till torget för en mjukglass i bägare. 10 smartpoints var det som tog från veckobonusen.
Nu hemma och vilar fötterna efter allt gående :) Kvällsmat med wasa kanel med ost. Sedan yoghurt med banan och kanel. 14 Smartpoints var det men satt fint.

Likes

Comments

Tror knappast det finns någon bättre frukost än bananvåfflor. 8 smartpoints gick hela tallriken på :) Helt okej för livets goda.

Tvätten avklarad och snart ner till stan för att nörda pokémon! :)

Likes

Comments

Vågen visade 1,7kg plus. Attans! Men bara att ta nya tag!
Tänka och planera mer. Inget utrymme för massa onödigt socker.

Underbart väder så blivit en promenad och massa sol. 🌞

Likes

Comments

Varit ute och njutit av solen vilket behövs.  Dagen startades med en promenad till jobbet. Kvarg till frukost :) Cykling hem via stan för att jaga lite pokémon.
Tillbaka till stan denna gången med bil och in på biblioteket. Boken jag hade reserverat hade kommit.

Tillbaka hem och städa och fixa för att sedan avnjuta en kebabsallad.

Likes

Comments

Mat för hela slanten. Sedan stjärnor som lockbete för mig nya vikt :)

Fick bli träning en sväng innan jobbet med :) Då platsen är en bristvara tager man det man haver :)

Likes

Comments

Var på kalas i tisdags och har ännu inte hittat tillbaka. Väckte suget delux. Samt stressigt och känt mig nere orkade jag inte ta mig upp. Men idag en ny dag, ska åka och handla ska hålla mig till listan och planera maten hela veckan så kommer det gå fint ☺

Likes

Comments

Middagen blev inga problem potatis och pannbiff på 12 smartpoints. Sedan vankades det kalas och räknade ärligt talat inte ens väckte sockersuget med en kaka och blev snabbt fler och fler.
Försent att göra nått åt det nu. Bara erkänna att det var fel och imorgon kommer en ny dag.

Hoppas på bättre  väder med. sitter här och fryser under filten. Funderar ärligt på att sova fast klockan inte ens har slagit 21. kanske slappna av och lyssna på en ljudbok i rusket.

Likes

Comments