Han kramade om mig och sa förlåt.
Han sa att han ville att jag skulle stanna över natten.
Han tog min hand flera gånger och ville aldrig släppa.
Han kysste mig i nacken ofta, för han visste hur mysigt jag tyckte det var.
Han sa att det bästa med mig var att jag bryr mig.
Han sa att han inte ville göra mig besviken.
Han sa att han har tänkt på mig.
Han ville att jag skulle berätta om mina problem för honom.
Han kramade om mig som hårdast när jag öppnade mig.
Han drog tillbaka mig i sängen när jag var påväg upp.
Han och jag pratade om drömmar tillsammans.
Han sa att han alltid kommer att finnas där för mig.
Han sa att jag aldrig skulle gå, utan stanna hos honom.
Han sa att det var den bästa natten i hans liv.
Han sa hela tiden att han älskade mig.
Han sa att han alltid har älskat mig.

Han frågade mig hur vår framtid skulle se ut.
Vi grät tillsammans, för vi visste att vi inte kan få varandra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

"My daddy used to tell me that the first time you fall in love, it changes your life forever, and no matter how hard you try, the feelin' never goes away. This girl you been tellin' me about was your first love. And no matter what you do, she'll stay with you forever." - The notebook

Likes

Comments

Man vet att man har gått vidare, vuxit ifrån, mognat och släppt taget när man får höra saker hela tiden och kommer på sig själv med att inte bry sig längre. Not even little. Not even at all.

Så till dig som sitter med ett krossat hjärta på grund av "mannen i ditt liv". Han är inte mannen i ditt liv för mannen i ditt liv gör inte så mot dig. Det kommer att komma till en punkt där du slutar bry dig. När du ser honom på stan, ger honom en kram och sedan jäktar vidare mot en vän som står och väntar. Då du till och med glömmer bort att berätta för din bästis att du sprang in i honom för det är inte en big deal längre. Det är en no deal.

Ibland önskar jag att jag kunde pränta in det här i varenda krossad människa. Mest eftersom jag själv är så jävla fascinerad över allt det här själv. Det går!!!

Likes

Comments

Så som jag tittade på dig är inte på samma sätt som andra tittar på dig. För om jag någon gång träffar en människa som skulle titta på mig på samma sätt som jag tittade på dig skulle jag vara tacksam. För att du hade någon som ville ha dig tveklöst, behandla dig rätt och ville ha dig varje dag. Jag tittade på dig varje gång vi träffades och tänkte ”jag älskar verkligen dig”. Men du kastade bara bort allt.
Jag har alltid tänkt att det aldrig är försent att gå tillbaka och försöka igen. Men jag vill ha ett förhållande där båda sidorna aldrig sluta att försöka. Jag har försökt så många gånger att få det fungera. Det har aldrig varit lätt mellan oss men om du bara hade valt att prata med mig, utan att försöka få det fungera genom att spela ett spel, så hade allt annat ordnat sig. Jag vet att det du kände och det jag känner har varit äkta. Jag vill inte ha någonting perfekt. Jag vill bara ha någonting äkta. Något som är mellan oss, någonting som vi båda känner.

Jag har så många gånger velat ge upp. Så många gånger. Men i samma stund har jag tänkt varför jag har hållit i så länge. Jag tänkte att ”ångra ingenting, för att just då var det exakt det du ville”. Det är precis som Michaela Forni säger. Att ”antingen så följer du hjärtat och slänger in i det du vill ha eller så använder du hjärnan och håller dig borta från någonting du vill ha men vet aldrig är bra”.

Jag har saknat dig under flera år och det är jobbigt att sakna någon. Man att sakna någon betyder att det är någon speciell person i ditt liv. Någon som är värd att sakna. Å andra sidan när du saknar någon kan det betyda att du inte längre behöver dem. Sakna är en fas för att kunna gå vidare.

”Det är kanske meningen att falla isär för att sedan kunna bli hel igen. Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns för att sedan kunna le igen”. Hur svårt det än varit för mig får detta inte förstöra mig. Livet går vidare, det har du också nu gjort genom att vara med någon som du tycker väldigt mycket om. Och när jag såg bilderna på er två, utan ens en tanke på att du träffade någon annan. Utan att jag ens visste om att du pratade med någon så kunde jag inte sluta gråta. Jag orkade bara inte få reda på detta via en Instagram bild. Jag orkade bara inte att du inte sagt någonting till mig när vi pratat. Att du bara undanhöll allting. Var det bara för att jag skulle stanna kvar och försöka igen och igen och igen? Men nu, ett par dagar efter, har jag insett att det inte längre är lönt att gråta. Kroppen har skjutit bort de nya problemen för jag inte orkat tänka på annat än dig och din nya. Jag har förlorat en alldeles för nära person. Jag har nått min gräns och börjat acceptera att du har gått vidare utan mig.

Men samtidigt har jag, på grund av dig, älskat högt. Jag har förlorat och förändrats. Det har varit så jävla tufft och svårt men jag har lärt mig mycket. Att människor är falska, att de kan såra en mycket utan att bry sig det minsta. Också att du har lärt mig att du betytt så mycket att du kan förändra hur jag mår bara genom ett sms. Men det viktigaste är att jag står upp och äntligen förstått att jag förtjänar något så mycket bättre än dig som ger upp om mig efter allt jag gjort och sagt. Trots det du har sagt och visat mig. Men någon gång kommer jag att träffa någon som kommer krama mig hårt. Som får alla krossade bitar, från dig, att hålla ihop.

Likes

Comments