Header

Är det vår nu? Känns så utomhus iallafall 😍😍 Vi packade med oss lite leksaker efter lunch och begav oss ner på gräset,  sen gick vi vidare till parken och lekte där också. Alicia stannade kvar och vi andra gick hem så vi kan ta det lugnt innan kvällens spektakel med majbrasa och valborg 🌸

Likes

Comments

Barnkläder & Inredning , familjeliv, Kidsen, Kläder

Hej finisar! Det blev en liten ofrivillig break i bloggandet. Min mobil-app ville inte funka och min dator strejkade :P Men nu så!

Vad har du gjort idag? Vi har inte gjort någonting alls, riktig slappedag. Behövs efter ett par välfyllda veckor vill jag lova. Tilda är äntligen på bättringsvägen efter ett par dygn med hög feber och hosta, men nu börjar jag känna mig kass igen :/

Imorgon är det Valborg och vi ska till byns Scoutgård med resten av befolkningen här. Härligt med sådana dagar när alla samlas och det blir lite gemenskap! Ska bara hoppas på bra väder också..

Har suttit en stund och kollat in alla fina sommarnyheter på HM, tror det blir en liten beställning därifrån snart! Dock skulle man egentligen passat på nu direkt eftersom dom har upp till 50% rabatt på ganska mycket just nu, inklusive en hel del sommarplagg. Men får se ;)

Finns såååå mycket fint till barnen 😍😍

Likes

Comments

Kidsen

För lite mer än två år sen fick Kevin prickar på kroppen. En del blev väldigt infekterade. Vi trodde först att han fått vattkoppor, men när han haft kopporna i 6 veckor sökte vi hjälp. Besökte olika mottagningar och läkare och tillslut blev vi skickade till en hudspecialist som skrev i journalen att det var loppbett. Ja vi har katt, men han har inte loppor.

Sen efter åtta månader av utslag så la det sig ett tag. Kom tillbaka någon runda men vi fick en superstark kortisonlösning att smörja på utslagen och det hindrade dem från att vi stora sår, oftast. Det värsta är att den svider något så in i helvete. I början fick vi hålla fast lilleman men han lärde sig att stå ut medan tårarna bara rann och den lilla kroppen skakade. Han visste att det skulle hjälpa efter någon dag.

Sen lugnade det sig. Kom nån prick/utslag då och då men kunde gå månader emellan.

Två dagar efter branden, när vi sovit hos min pappa första natten, kom första pricken, sen några till. Vi flyttade in i lägenheten och prickarna kom en efter en. Sen la de sig med hjälp av kortisonen.

För någon vecka sen hade han hela magen full. Från ingenting till massor på några timmar eller över en natt. Vi behandlade och de flesta la sig.

Igår var hela ryggen/svanken full och några på armarna.

Jag blir galen. Jag lider så med honom. för det kliar. det svider och det gör ont. Att söka vård igen känns så långt bort eftersom vi bara blev runtskickade i månader sist, och att de skrev loppor i hans journal bara för de inte kunde komma på ngt annat...

Jag får inte ihop det. Inte alls :/ Någon som varit med om liknande?

Kan det vara stress?

Likes

Comments

Idag var det äntligen dags för ett besök hos Alicias hjärtläkare för dig och ultraljud . Är 1.5 år sen sist.

Åttaåringen är nu 138cm lång och väger 29 kg. Tror hon brås på sin mamma 😅 Saturation och ekg såg ut som det brukar,  inte normalt men normalt för någon med Alicias hjärtfel.

Ultraljudet visade att läckaget som funnits där hela tiden efter operationen nu faktiskt har blivit lite större. Inget alarmerande men något som ska kollas noga och följas.
Egentligen skulle vi inte tillbaka förrän om två år men nu blir det ett år istället. Bara hoppas att läckaget håller sig där det är nu och inte blir ännu större så dom måste operera igen 😫😫

Men Alicia var duktig och efteråt käkade vi på Subway innan vi körde vidare till svärisarna där syskonen var ❤

Likes

Comments

Exakt nu för ett år sen hade jag och A precis kommit in till Halmstad och fått beskedet att det blev igångsättning. Jag hade små känningar redan men inte så det kändes så bebis skulle komma. Några timmar senare la jag upp en bild och bloggade sen med inlägget →→→Hej från BB.

Sen kom även en förlossningsberättelse upp, som du kan läsa →→→ här .

Grattis på 1-årsdagen älskade lilla Tilda <3Likes

Comments

Branden

Åh vet du vad? Jag är K L A R !! Done! Jaha och med vad, undrar du kanske?

Jo, när allt man ägde blivit förstört i en brand så ska man enligt försäkringsbolaget plita ner alla ägodelar (gärna detaljerat) i små (skiiiiiitlånga!) listor och skicka in till dom så dom kan räkna på hur mycket pengar det var värt, för dom.

Så det har jag alltså roat mig med de senaste veckorna. Några kvällar har jag suttit och skrivit så tangenterna på laptopen nästan spruckit. Andra kvällar har jag bara låtit det vara, inte orkat.

Men jag är alltså klar nu! Så nu ska det skickas in och sen ska vi vänta på beslut. Hade ju varit otroligt skönt att äga en tavla, eller mer än fem par strumpor. Vi har köpt på oss en bas, en bas till alla fem. Och möbler har vi inte mycket av det heller eftersom vi fortfarande trängs i en liten tvåa. Men så småningom ska vi flytta till större och då kommer vi behöva de där försäkringspengarna.

Det värsta är väl att vänta på svar om hur mycket de drar av för ålder och sånt. Kan ju spela ganska stor roll. Om jag köpte en möbel för 3999:- för fyra år sen så gav jag ju ändå fyra lax för den, men med åldersavdrag kanske jag bara får ut en tusing och ska då lyckas hitta en likvärdig möbel för den summan.. Blir ingen lätt match!

Någon som suttit i samma, eller ungefär samma, sits och vet hur det funkar mer ingående?


Likes

Comments

Tiden sprang sin väg, igen. För ett år sen var Tilda beräknad 😍❤ Hur kunde det gå så fort?

Och de andra två då... fotona nedan är fyra (FYRA!) år gamla 🙈🙊

Likes

Comments

Contains affiliate links Barnkläder & Inredning , Kidsen, Jag tipsar , Vardagen , Hus & Hem

Likes

Comments

Har ni sett vad Lindex snart får in? Love it 😍😍😍

Likes

Comments