Header

Jaha, då är det snart ett nutt år, igen. Man hinner precis vänja sig vid det nya året så blir det ett nytt :P Haha.

Sovit lite inatt iaf, hjälpte att ligga hos hjärtat <3

Snart plocka fram kläder tänkte jag.. vet inte alls vad jag ska ha på mig ikväll :P Hjärtat ska köra mig och Hanna upp till mamma och pappa innan han och killarna tar bussen till Värsjö..så slipper vi gå upp där.

Måste sortera alla Lillknoddens kläder i 50/56 och sängkläderna så vi kan tvätta de.. funderar på o göra de nu? Är ju inte så ansträngande o jag behöver ju inte bära.. hmm. Fick order av mamma, mormor, pappa och hjärtat igår om att jag bara ska ta det lugnt idag, och inte lyfta ngt. Anders känner sej lite dum som ska iväg o festa på annat håll idag, men jag har sagt att det är ok, då är det ju ok med :D Han dricker inte så ofta, och nu fick han ju hålla en vit jul, kan inte ta nyår ifrån honom också :P Kom överens igår om att skulle jag behöva åka in ikväll så är det plingplongtaxi som gäller, och att mamma följer med o att vi kommer ringa anders så han vet. Men tror inte det ska vara ngn fara.

Hmm, röka och sen sortera kläder? Så kan man ju ta med det upp till mapa sen :) Tihhi.

Gott nytt år på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Funderar på att lägga mej i sängen, nanna lite. Trött som bara den är jag.

Grubblar, kan inte låta bli.

Korven korvar sej där inne nonstop. Jag mår inte bra, känner mig konstig :S

Sista dagen på detta året imorron.

Love ya.

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen. Bm började med att fråga hur det var med sammandragningarna, jag berättade och hon skrev in i journalen. Sen tog hon blodtrycket och det var lite lågt, men inte farligt lågt. Sen skulle hon mäta magen, och sf-måttet låg på samma som för tre veckor sen, alltså har magen inte växt alls :S Hon kallade in M som är min bm, och som har mätt dom andra gångerna, och hon mätte samma. Fick lyssna på hjärtljuden som var starka och fina som vanligt. Bm E och bm M kände på magen för att kolla var Lillknodden ligger, och det var som jag trodde, den ligger ner med huvudet redan..

Fick tid för ett akut ultraljud på fredag för att kolla hur stor den är och så att allt ser ok ut. Känns lite nervös :S Men det behöver ju inte va ngt.. men ändå..

Sen va jag klar och jag o Emil körde till Klippan för att hämta Danny.

Kissa, röka, äta.

Likes

Comments

Nu har jag varit duktig och ätit frukost :P Blev havrefras med mjölk och oboy :P

Natten har varit jobbig, lättare sammandragningar sen igårkväll men ville inte ringa till fl när dom inte ökade..menmen.

Se vad bm säger idag, lillebror kör mig sen ska vi till Klippan o hämta storebror :D

Nehej. röka o göra vid sej?

Likes

Comments

Har precis suttit i kö hos Telia i 28 minuter! Gah. Men kom fram till slut iaf :P Var som jag trodde, så tar den fakturan när den kommer och lägger sen om det till varje månad.. har ju inte dom pengarna nu ändå.

Hjärtat är på väg hem från hbg nu, så jag tänkte gå ner och börja med maten.. inte fy skam om den är klar när han kommer hem :P

Hanna var här innan, fick kartonger av henne, och vår julklapp :D Så fina :)

Efter maten ska jag städa upp det sista i barnrummet och sen svabba golvet med allrengöring som luktar citron :) Ska torka av varenda liten milimeter av rummet och imorron ska jag vädra en stund där inne så det luftar fräsht :) Sen är det bara att börja ställa iordning :D

Hmm, tacos?

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem igen, har varit med mamma och Emil först på mekonomen och sen på Netto och handlat. Fick handlat en hel del så vi står oss ett tag :) Inte helt fel.

Sitter och fikar på sånna tjocka våfflor och en hustler :P Mumma.

Vaknade med världens ryggont idag, men inte sånt ryggont som man får för att man har burit tungt eller så, utan sammandragning-ryggont typ :S Nu har det lagt sej litta, men blir det värre så blir det till att åka in ikväll.

Lillebror kör mig till bm i äholm imorron :) Danke :)

Ska snart ringa Hanna och berätta att jag är hemma igen, så kan hon komma hit en runda :P Tihi.

Vill ha besked från csn NU, tradigt att bara gå och vänta på vetskapen om man kommer få nårra pengar eller inte :(

Det är läskigt att se hur gamla människor förändras.. Tanten har alltid vatt en smula förvirrad, men nu är det hemskt!! Hon skulle få sitt kök hemkört av Ikea idag, mellan 9-15 skulle dom komma och dom skulle ringa en halvtimme innan. Till saken hör att hon valde idag eftersom hon ändå var ledig. Hon gick upp kl 7 (!!) om ifall att dom skulle va där redan nio, för hon skulle ju HINNA göra vid sig, äta, och rulla ut papp på golvet, två timmar behövs inte till det! Men iaf.. Dom ringde, dom här gubbarna som skulle komma.. dom kom inte under broarna.. alla som har vatt på Dalhem vet hur många broar där e :P Lastbilen var 4m och broarna är 3.80 så de funka inte. Dom sa till Mormor att dom skulle se om dom kunde hitta en annan lastbil, och tanten gick i taket! Herregud, nu hade hon gått upp kl 7, hon skulle ha sitt kök idag. Gubbarna sa att dom antagligen  inte kunde få fatt på en annan bil förräns imorgon, men det gick hon inte med på. Hon sa att nu had ehon tagit SEMESTER för att dom skulle komma, och hon kunde inte imorgon för hon skulle resa bort på morgonen. Till saken hör att hon blir hämtad av pappa mellan 12-13.30 för att åka upp till oss.. det är inte morgon! Men icke, hon vek sej inte och skulle ha sitt kök idag. Hon ringde mamma och berättade detta, och mamma försökte få henne att kompromissa, men icke! Usch för gamla människor!

Nehej, en cigg på detta?

Likes

Comments

Nu ska jag nog gå ner och borsta tänderna och ta en natt-cigg tror jag. Har så attans ont i ryggen :S Det känns att man bär på en liten bus* nu vill jag lova :P

Åt go middag hos päronen, sen fixade jag deras dator och hjärtat fortsatte med bilen. Var med nöd och näppe den klarade sej, jvla tur de annars hade vi stått här utan bil :S

Bjuder på en allsköns blandning av bilder.

Likes

Comments

Nu har jag duschat, skönt som attans var det! Sitter och pratar med Texas på msn nu, men fick stänge ner msn live och köra på det gamla ist eftersom det nya bara kluddar :(

Sitter och dricker iiiiskallt vatten och äter en clementin och ett äpple. Var sjukt sugen på äpple men vet ju att jag får halsbränna av de.. men får väl ta de :P

Betala räkningarna ska jag göra så fort jag har ätit upp :S Ugh, vill inte.. men räknade på det innan och det ska gå. Men mamma har ju sagt att vi kan låna till mat o sånt så betalar jag tillbaka när jag får mina pengar i mitten av januari.. men ändå :(

Mamma ringde precis och bjöd på middag :P Inte helt fel :D Och jag som var såå sugen på spaghetti o köttfärssås innan, så skulle hon bjuda på de :D Haha.

Nehej, nu ska jag betala räkningarna så det är gjort innan pappa hämtar mej, hjärtat är ju inte klar med bilen ännu :S

Likes

Comments

Sitter och äter nu. Det blev en Grandiosa mini och en burk cola till :) Gott.

Anton hade fått tag på en doppvärmare idag, dock i Äholm och dyr var den. Knas av gubben att sälja en söndrig doppvärmare. Men dom hade satt elementet bredvid akvariet inatt så firrarna inte blev kalla :P Så kul för honom att ha eeget ansvar för 14 firrar :P Tss. Jag blev så sjukt sugen på ett akvarium igen, men vill inte bara ha fiskar utan vill ha minipaddor med. Stora orkar jag inte med en gång till! Gah. Men ska kolla lite info om minisarna innan jag bestämmer mej :)

Hmm.. ska man röka efter maten kanske?

Likes

Comments

Usch vad jag inte mår bra :S Hjärtat är hos sina föräldrar och äter julmat, jag orkade inte. Kroppen vill knappt funka idag.. men sen å andra sidan så har det vatt en lååång vecka med en massa stök och stim. Men är nöjd med hur julen blev.

Nu har vi sovrum/datorrum i det största rummet här uppe och håller på att rensa ut en massa skit från det lilla rummet så vi kan ställa iordning där till Lillknodden. Kommer bli såå fint :)

Hmm.. jag är hungrig.

Likes

Comments