Header

Nu står hjärtat i duschen, sen ska vi bara packa in i bilen, upp till mamma o pappa o sen till macken där vi ska tanka o hämta danny. Sååå skönt de ska bli! Hih. Snällt av dej gumman att ta hand om katten :D Hon är dock ganska ledsen och skrikig just nu :S

Det blev bara snöblandat igår, inget som la sej. Bra!

menmen, nu ska jag bära ut till bilen.

Ha en trevlig helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter och kränger center och schweizernöt på rulle :P mumma :D

Packad och klar, snart iaf. Ta lite när jag har duschat och sen resten imorron.

Snö :( Usch.. det är ju inte ens november.. anders ska upp tidigare imorron och sätta på vinterdäcken.. pappa skulle med de.. inte så kul att köra till blekinge med s-däck om de är sånt väder :S

Nehej, röka ngn?

Likes

Comments

Idag går jag in i vecka 24, sjätte månaden! Oj oj, det börjar närma sej :P

Vecka 24
Mamma: Det kan vara skönt att veta att om ditt barn skulle födas nu så har det en liten chans att klara sig. Barnet är klart men omoget och kommer isåfall behöva mycket hjälp. Kanske mår du nu bra och orkar leva vidare som vanligt, kanske känner du ett större behov av att ta det lugnt och att vila. Lyssna på din kropp och instinkt och gör vad som känns bäst för dig.
Lillknodden: Barnet lägger nu på ungefär 85 g i veckan, och väger nu omkring 550 gram och mäter cirka 30 cm. Barnets balansorgan har utvecklats och det kan känna vad som är upp och ned i livmodern. Nu påbörjas en viktig utvecklingsfas i hjärnan. Hjärnbarkens celler, som sysslar med det medvetna tänkandet, börjar nu att mogna.
Egna tillägg: Jo, det börjar ju kännas både här och där.. Nu känner jag sparkarna jättetydligt, och måånga måånga gånger om dagen :) Hjärtat mitt känner med, och det gör mig så glad att han är så lycklig över lillknodden, VÅR lillknodd som vi har bakat ihopa <3 Foglossningen är det sidådär med, ibland bättre och ibland sämre.. men jag överlever vill jag lova :)

Likes

Comments

Det är inte bara Pitza som saknar den lille skiten, det gör jag med :´( Är ju van vid att hon sitter eller ligger hos mig när jag sitter vid datorn.. men inte nu :(

Bakat kanelbullar inför helgen, orkade dock inte göra så många, men de räcker.

Packat lite till.. handlat.. förberett maten med. Får ju besök på middag idag :P tss.

Undrar hur det gick hos läkaren? Ringa o kolla kanske :)

Nej, röka o sen fortsätta.

Tack gumman.

Likes

Comments

Mitt hjärta håller på att gå sönder, det är krossat. Chipz flyttar idag, jag vill inte.. inte egentligen.. men för Pitzas skull.. och för vår egen med tanke på att vi inte vill ha två nu egentligen, och för att vi ska kunna ta en liten pitzabebispojke om nått år. Men hon är ju såå fin, så snäll o såå go <3 Det gör ont.

-3,9 hade vi inatt. Brrr. Inte varmt vill jag lova, halt på vägen med. Usch.

Hanna kommer sen, hämta nycklarna. Danny ska käka middag här idag, likabra, annars får jag ju äta ensam :P Haha.

Imorgon bär det av, wiie. Packa det sista i eftermiddag, skriva upp adress o tfn till dom som har stugen och se till så att allt ät klart. Ska även baka kanelbullar idag, orkar inte egentligen men måste. Usch.

Plugga, när ska jag hinna med det?

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen. Usch så kallt de var här hemma :S Är ju -1,6 grader ute med.. var tog hösten vägen??

 <-- Gubben på magen :P

Likes

Comments

Sitter och äter en panpizza o dricker en fanta, innan va jag en cola-holic men har gått över till fanta utan problem :D

Mamma o pappa kommer snart o hämtar mej så ska vi handla.

Pratat med Hanna idag med, snällt att vi får låna, det är ju inte så länge det används ändå :P Anders va ganska positiv till vagnen ändå, det är ju ingen annan i byn som har den färgen och den är bättre att fäla ihop. Kanske inte så mkt förvaringsplats, men man kan ju köpa en sån tygpåse och ha på handtaget eller ha värsta jätte väskan :P haha. nej de blir nog bra :D

Långa pengar 3 dagar efter lön till mat :S usch. kan inte förstå att du är kvar.. menmen.

Nehej, göra vid sej kanske?

Likes

Comments

Jaha, då var det onsdag igen. Hjärtat började jobba för 12 minuter sen :P

När jag vaknade idag så hade jag en grön gubbe på magen, anders hade vatt i farten med en penna :P Ska fota de innan min mobil dör :P

Börja packa idag, sen ska jag, mamma o pappa till äholm när pappa har vaknat.. hoppas jag nu hittar regnkläder o nya stövlar.. annars blir de nog ingen rolig helg.

-2,4 grader hade vi som kallast inatt. Mapa hade vara -0,4 men dom bor ju längre upp med. Usch, här va kallt när jag gick upp vill jag lova!

Fick tre skrapbingo av mapa igår istället för en blomma :) Fick ett sy-set och en fritös av hjärtat <3

Nej, ut och cykla en runda så man vaknar.

Likes

Comments

Imorgon är det onsdag, dagen kommer nog bestå av plugg, städning, packning och eventuellt att handla i äholm med mamma o pappa. Torsdag ska det sista packas o kollas över, inte så kul om vi glömmer massa fiskesaker :P Och så ska jag baka kanelbullar med, med havremjölk så anton kan äta med.

J är inte mjölkallergisk, skönt.

Träffat Hanna idag igen :P Två ggr till och med :D haha.

Åt middag hos mamma och pappa idag igen, storebror med, sen fick lillebror köra hem oss.. haha.

Precis ätit, mätt.

Det är -1,5 grader ute! Gaaah. Blir nog en kall natt! Inte så mysigt att det är blött på vägen heller om det nu skulle frysa.. då kommer folk kasa av överallt.. vem fan har vinterdäck på nu?

Nej, röka, borsta, sova.

Likes

Comments

Jaha, då är man 21 nu då ja :D haha. spela boll egentligen :P

Var på ica och köpte mej en god födelsedagsfika, och en skrapbingo.. vinner jag inte blir jag sur!

Givetvis kom ösregnet när jag cyklade hem.. blöt!!

Ojojoj, vilken julklapp jag har fixat till hjärtat.. wiie. känns kul att kunna ge lite mer än för en hundring.. men nu är jag bankrutt. men det är det värt :) hih.

Nej, röka.

Likes

Comments