Header

Alltså, små barn brukar vara ganska försiktiga när det gäller vatten. Särskilt vatten i massor eller kallt vatten. Det är min erfarenhet iallafall. Tills Tilda kom.

Hon älskar vatten och har gjort sen hon började bada balja som nyfödd. Somnade så skönt hon tyckte det var. När vi badade vid sjön första gången så satt hon mest och lekte i sanden brevid mig, tills hon fick syn på att syskonen plaskade i vattnet. Med skor och kläder på kröp hon rakt ut i det mörka vattnet. Jag hann ju såklart ifatt henne men hon slutade inte krypa förrän munnen var fylld med vatten på grund av djupet.

När hon sen lärt sig gå... ja hon går rakt ut och sen får man inte upp henne igen haha. Bada badkar hemma är det bästa som finns och det vill hon gärna göra flera gånger om dagen om hon får. Kletar man mat i håret kanske man får bada lite :P

Idag var vi hos barnens kompisar och de fick plaska i vatten på en sån här vattenglidbana. Tilda gick (fullt påklädd och med skor) och ställde sig i pölen med vatten i slutet av kanan. Där stod hon en stund och vart så lycklig. Stunden blev lång hon ungen dyngsur men ack så lycklig :D


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till dagens intervju. Fick inte jobbet jag var på intervju för i Hässleholm,  men det är bara att söka vidare ✌

Likes

Comments

Jag orkade inte stå vid spisen idag. Trött och varm och gnällig bäbis.. så det blev favoriten 😍⬇

Likes

Comments

Kaffet är upphällt, lillan är lagd och de stora barnen är ute. Plocka och fixa lite sen kommer min mormor på besök 😍😍

Likes

Comments

-- I samarbete med Anton Frans --

Cover image for Blogga om solglasögon från AntonFrans - Svensk design, Italienskt material och DoGood i kombination!


För varje sålt par solbrillor så doneras 300:- till välgörenhet!
Waaaaaaooooow! Vilken idé 😍

Riktigt snygga solglasögon av bra kvalité hittar du inne hos Anton Frans och mina favoriter hittar du nedan 👇

A L A S K A - visst är dom snygga? I'm in löööööve! Du hittar dem här 👉 Alaska


Likes

Comments

Vardagen, Allmänt, T I P S, TIPS

-- I samarbete med Svenskt Kosttillskott --


Cover image for Världsnyhet: Kalorifri BCAA Isglass! Vi söker blogg på egen domän.


Är du sugen på glass? Jag är! Det är ju faktiskt S O M M A R och då ska det frossas i sol, bad och... glass! Men, kanske tränar du eller tänker på både hälsan och figuren och vill gärna låta bli alla de där gräddiga glassarna med onödigt mycket kemikalier, socker och annat jox... Här är din räddning! Kalorifri BCAA-isglass!

Nu har jag själv inte smakat den smaken som finns på bilden ovan än. Men jag har hört mig för och vartenda en av de som smakat den säger att den är både god och väldigt smakrik. Kan ju inte bli bättre!

Vi fick hem ett paket med smaken cola, och den var verkligen lätt att frysa, lätt att få ur paketet för att äta och såg god ut. Men ingen av oss gillade smaken tyvärr.

Jag läste lite hos svensktkosttillskott.se och fann att den här glassen säljs ofryst! Alltså får du hem den som typ saft i förpackning och fryser in den själv! Vet att många väntat och väntat på den här sortens glass och testat att göra egen, men det är inget man alltid orkar i sommarvärmen. Helt perfekt!

Ett 10-pack kostar 149:- och tar sen runt 4 timmar att frysa. Tycker det är både ett bra koncept och ett bra pris!


Likes

Comments

Jag har slagit rekord! Vi åt kvällsmat för en timme sen :D Jag och barnen (de stora) bestämde innan idag att vi skulle ha lite film-mys med gotte efter maten och för att inte riskera ännu en sen kväll så åt vi tidigt. Alicia är lite halv-kass och på dåligt humör så passar superbra idag, ska bara komma överens i vilken film vi ska se också!


Likes

Comments

För ett tag sen fick jag och Alicia vars en tomstplanta av min pappa och hans tjej. Det var inte några stora plantor och vi lät den stå i köksfönstret ett bra tag innan vi satte ut dom. Trodde knappt dom skulle överleva ute på balkongen... Men plantorna har blivit stora buskar nu 😂😍

Likes

Comments

familjeliv, Kidsen, Vardagen

Tilda verkligen hatar att sitta i vagnen numera. Det blir bara värre och värre. Inte blir det bättre av att jag verkligen ogillar vagnen.. Den är både tung och svår att köra, och Tilda sitter inte bra i den.

Men vad ska vi ha då? Suttit och spanat igenom både grupper på fb och blocket men ja... jag har ju lixom inte ett par lax att lägga på en vagn heller. Tanken från början var att göra vid Urban (vi har ett chassi vid huset) men jag hittar ingen sittdel som passar den årsmodellen. Dessutom hade jag tänkt sälja Takon, men det är uteslutet nu eftersom liggdelen och andra tillbehör förstördes i branden och vagnen beter sig dumt.

Soooo, tips på billig sittvagn?

Likes

Comments

Vi rymde till skogen en stund. Dock blev vi inte långvariga eftersom det började regna och så fick jag migrän. Verkligen grädden på moset där eftersom jag redan tampas med både mensvärk och njurvärk idag.

Tagit ett par piller och ska ta en Cola och se om det hjälper lite. Ibland när jag får sån här migrän med aura så hjälper socker. Har jag ingen Cola hemma så går det bra att blanda vanligt sockervatten.. Men det är ju allt annat än gott 😂😂

Likes

Comments