Header

Barnkläder & Inredning , familjeliv, Kidsen, Kläder, Vardagen

Åh vet ni? Idag har jag nominerat flera bloggar till"årets babyblogg" hos Babyshop.se! Nominera någon du med, kanske den du läser just nu? Skulle bli superglad :D


KlickaHÄR för att nominera, och för att kolla vilka bloggar som är nominerade!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En gång vartannat år får jag ett ryck. Bara sådär. Sen säger jag Aldrig mer!

Fast just nu känner jag mig ganska nöjd, återstår att se hur jag känner imorgon 😂 Nu är det klippt!

Före och efter ⬇⬇

Likes

Comments

familjeliv, Kidsen, Vardagen

👍 Vi vaknade i tid idag!
👍 Det gick bra att lämna lilleman på förskolan, alltså inget skrik och bråk
👍 Jag har inte glömt att äta idag!
👍 Det har regnat!
👍 Kevin hade haft en bra dag på förskolan :D


👎 Spilld oboy över halva köket imorse..
👎 Tilda har glömt bort hur man sover..
👎 Tilda är grinig idag också..
👎 Kaffet är SLUT!
👎 Vi behöver handla!Likes

Comments

Branden, familjeliv, Kidsen, Vardagen

Minns ni att jag kallades in till förhör för en tid sen? Efter det har jag inte hört ett skvatt, inte A heller.
Idag låg det två brev innanför dörren, från polisen. Ett till mig och ett till A.

På förhöret fick jag svara på en hel del frågor, eller iallafall försöka svara. Det var inte lätt, för på många frågor hade jag inga svar. Jag undrar fortfarande vad som hände, varför det hände. Jag hoppades att svaren skulle komma.. någon dag.

Men så blir det inte. Vi får inga svar. Vi får gå vidare, utan dem. Såhär stod det i breven från polisen.

Det är nedlagt, dessutom rubriceras det tydligen som MORDBRAND! Jag fick så ont i magen. På förhöret fick jag frågan om det varit något fönster öppet, om jag låst dörren, om det fanns fler än vi som hade nycklar till huset och om det fanns några fiender eller ovänner till oss.

Det hade varit så mycket lättare att gå vidare om vi fått ett svar. En sladd som var trasig och tog fyr, kaminen som blev för varm, en spisplatta som glömts.... något.

Likes

Comments

Grattis på namnsdagen till mig själv 🌼😂

Likes

Comments

Vilken tid går du och lägger dig? Här bäddas sängen senast 22 eftersom A ska upp 04.20 (vem fan går upp så tidigt frivilligt?). Själv hade jag gärna suttit uppe en timme till men jag behöver ju all sömn jag kan få eftersom Tilda är ganska svår att somna de flesta dagar. Nu sover hon dock... peppar peppar!

Imorgon är det skola och förskola för Alicia och Kevin så jag och Tilda ska bara ta det lugnt och vila. Börjar känna mig förkyld och vi har planer senare i veckan så lika bra att försöka mota bort bacillerna 😨😨

Likes

Comments

Branden, familjeliv, Kidsen, Vardagen
Hej måndag!

Hur har ni haft det i helgen? Varmt och soligt?
I vanlig ordning har helgen gått i rasande fart! I fredags hade jag mormor på besök en sväng, sen på eftermiddagen när A kommit hem så åkte vi till Öa för att hälsa på hans föräldrar, sen handlade vi och sen åkte vi hemåt igen för att äta middag. Lördagen spenderades nere vid klubben, sen när vi var hemma så ringde J och frågade vad vi gjorde, så dom kom hit så åt vi tillsammans och barnen åt lördagsgotte tillsammans. Blev en sen kväll vilket verkligen märktes på barnen igår. Herreguuud! Inga trevliga toner alls. Vi var ute och lekte, och inne och tog det lugnt.

Idag är Alicia i skolan, A på jobb, Tilda ska sova en runda och Kevin leker på sitt rum. Själv sitter jag med en liter kaffe och ska fortsätta med listorna till försäkringsbolaget. Nu helt plötsligt vill dom ha in listor på vad vi hade i kyl, frys och skafferi. Är en hel del vill jag lova! Och att komma ihåg exakt hur mycket där var såhär 2,5 månad senare.... :O Men jag ska nog få ihop det så småningom!

Vad ska du göra idag?

Likes

Comments

Contains affiliate links familjeliv, Kläder, Vardagen

-- inlägget innehåller adlinks och kan uppfattas som reklam --

Åh så mycket fint jag hittade hos Bonprix! Sandaler för 149:-, klänningar från 79:- och uppåt men inte över 300. Älskar budget! Särskilt när man har småbarn som kladdar ner kläderna på både sig själv och andra (särskilt mig dådå!), det blir oförklarliga hål i kläder titt som tätt, kroppsformen ändras med åren och det inte är sommar allt för ofta!

Och ja, jag älskar svart! Men numera är allt inte helsvart som det var för några år sen, så det går framåt iallafall ;) Vilken färg använder du mest?

Likes

Comments

Vilken dag! Har inte något emot fint väder egentligen men när man sitter i en väldigt ventilerad lägenhet så önskar man nästan att det regnar och är fem grader istället för närmre trettio 🤣🤣 Men vi överlevde idag också!

Imorgon ska Alicia till skolan, hjärtat till jobb,  och vi andra är lediga precis som alla andra fredagar. På eftermiddagen åker vi em sväng till Öa 💙

Likes

Comments